väntan...

Publicerat: 2010-08-31 / 21:42:35 | Kategori: Allmänt

Nu är det nästan så jag räknar ner timmarna innan jag kommer hem. Väskorna nästan färdigpackade och nu sitter jag här i världens stökigaste rum och bara väntar på att klockan ska slå "sovdax". Jag orkar inte städa idag, orkar inte göra någonting, min kropp är helt slut! Men jag måste städa lite, det ser förjävligt ut! Jag vill hem nu, träffa min familj, gosa med den lilla tönten, tvinga henne att gosa lite mer, träffa mina underbara vänner, sova i min säng, äta mammas och pappas mat (ingen mat i världen som slår det!) och bara komma hem!

Jag har haft en kanon sommar! Det sägs att skratt förlänger liv, stämmer det har denna sommaren gjort mig odödlig! Fan va kul jag har haft!

Imorgon blir det bärhjälp av turkarna haha tro det eller ej men så är det. Dom insisterar på att följa med mig till flygplatsen och säga hej då. Så söta så (:!

Nu ska jag städa iordning lite sen hoppas jag att klockan blivit natten.

God natt på er!

<3


Älska Brighton!

Publicerat: 2010-08-31 / 14:34:16 | Kategori: Allmänt
Igår va sista festkvällen för vår del och jag ville ha en oförglömlig natt, jag fick det! Det blev massa shots, MASSA, på oxygen, fick till och med bartendern att ta shots med oss! Ingen mask för cecilias del, dom va slut! Attans! Drinkar, shots, flörtning med bartenderna, nummer till en bartender, gratis shots, galet jävla bra umgänge!

Jag kommer sakna Brighton så sjukt mycket och för att inte tala om mina inneboende ;)! Jag har haft en sån sjukt rolig sommar och kommer aldrig glömma alla galna saker vi gjort här nere! Idag åker Helene och Cissi hem men det är inte hej då, det är VI SES SNART!

Brighton är helt galet jävla bra! Hit tänker jag definitivt återvända!



Jag kommer sakna detta!! Imorgon åker jag hem!!

<3

2010-08-30

Publicerat: 2010-08-30 / 17:49:48 | Kategori: Allmänt

Kan inte förstå att jag har 1,5 dag kvar här i Brighton! Tiden har gått så sjukt fort, nästan lite för fort! Idag morse har jag nästan packat klart alla 3 väskorna. En åker hem idag med min chefs flickvän så jag kände det är lika bra att packa de andra med så jag ser att jag verkligen får med mig allting hem.

Vi hade ju planen festa måndag-måndag men igår dag 7/8 ändrade vi planen. Vi gick först ut på restaurang och var partyklädda som vanligt men så när vi sitter där insåg alla i sin tystnad att en film, godis, popcorn och mys var det enda rätta för kvällen. Så vi gick till affären köpte lite gott gick tillbaka till vår lägenhet alla 4 och kollade "10 orsaker att hata dig" istället. Perfekt kväll det med!

Men för att kompensera "failandet" av dag 7/8 så kör vi på stort ikväll! SISTA festkvällen här i Brighton för mig, Cissi och Helene. Det blir klänning, heels och en massa shots kan jag lova! Inget kan stoppa oss ikväll för ikväll kör vi järnet! Ge mig en oförglömlig sista festkväll här i Brighton!

<3


Spansk omelett

Publicerat: 2010-08-29 / 17:10:23 | Kategori: Allmänt
Nu har dom spanska studenterna lagat spansk omelett till oss så nu är det långbord på hotellet som gäller. Jag som redan käkat för en stund sen men man måste ju smaka (:!

Så nu får vi hoppas det smakar gott (:! Bra grund inför kvällen!

<3

trött?

Publicerat: 2010-08-29 / 11:02:52 | Kategori: Allmänt

Det är vad jag är iaf! Herregud vilken gårdag! Vi började som vanligt hemma hos mig fast denna gången jag, helene och cecilia. Snackade skit, drack drinkar, tog jättevackra kort, ja allt som hör till. Sedan va det att träffa upp boysen på oxygen för några "bitchslaps". Vi har blivit proffs på att få gratis drinkar vid det här laget och min plånbok bugar och bockar! Slapp till och med betala inträdet igår till oceana på 8 pund och saken är den att vi ber inte om det! Det kallar jag snällt! Men ja nu känner jag att min kropp behöver vila, sömn och mat. Det funkar inte att sova 4 timmar varannan natt och vara ute till 4 varje natt! Eller ?

Nu blir det jobb några timmar till sen måste jag tvätta och packa. Jag åker ju faktiskt hem på onsdag :)! Och världens bästa hanna har ordnat kräftskiva på fredag!!! Jag som vart så avundsjuk på alla fb- uppdateringar om kräftskivor men nu får jag min kräftskiva!!! ATT jag längtar!

Ni får ha en så bra dag!

<3


4 dagar!

Publicerat: 2010-08-28 / 18:02:31 | Kategori: Allmänt
Jaha då va det dags för dag 6/8! Vi viker inte ner oss här inte, känns mer som att vi blir mer och mer taggade för varje dag! För idag är jag grymt taggad på galenskaper! Hämtat mig lite från förra nattens händelse men är fortfarande rädd för att vara där inne själv och jag låser dörren i alla lägen nu! Fy, riktigt läskigt!

Igår började vi som vanligt hos oss med massa drinkar och skitsnack på högsta nivå! Precis så det ska vara ;)! Sen drog vi vidare till oxygen där det serverades "head fucks", "bitch slaps" och "blow jobs"! Shots alltså! Gooott! Sen var det oceana som gällde och kan bara säga, fan va det levererade! Jäklar, jag älskar det här! Så ikväll gör vi inget mindre än en repris från gårdagen tycker jag! Kanske lite mer gratis drinkar eller vad säger du Helene ;)? drink*****!

Och 4 dagar kvar tills jag åker hem (3 om man inte räknar med idag). Så jag tar för givet att ni där hemma laddar upp för en galen återkomst för min del till Varberg! JAG HAR SAKNAT ERRRRR! TAGGA!!!



Orkar verkligen inte lägga upp mer bilder nu, tar sån tid! Ni får se senare :)

<3

Det värsta jag varit med om!

Publicerat: 2010-08-27 / 11:25:05 | Kategori: Allmänt
Igår var vi ute och parta lite igen och galet kul hade vi! Fan va vi dansade loss på dansgolvet! Men det är inte gårdagens festligheter jag tänker berätta om utan det är vad som hände mig senare i natt!

Vi va hemma vid halv 4 kanske och gick och la oss vid runt halv 5. Jag är, som många vet, sjukt lättväckt och i detta fallet är jag j*vligt tacksam över detta! Helene, Cecilia och Nadine sov hos oss på en madrass på golvet och igår så stod Helene utanför lägenheten och pratade med några så hon kom in lite senare och vi glömde låsa dörren. Helt plötsligt vaknar jag till öppnar ögonen och där står en man med huvtröja och solglasögon och stirrar på mig typ 30 cm från ansiktet!!! Sen rusar han till änden av min säng, stannar och tittar på mig, jag sätter mig upp helt förskräckt och han sätter fingret för sin mun och gör "schhhhh" ljudet, sen rusar han ut innan jag hinner fatta vad som hänt! Jag skriker och Veronika vaknar och fattar inte vad som hänt. Jag satt och skakade i sängen och veronika gick och låste dörren. FATTAR NI HUR RÄDD JAG VAR/ ÄR!!! Jag vill inte göra er oroliga men va tvungen att dela med mig av vad som hänt! Klockan var 6 på morgonen och det va ljust ute!

Jag är den mest mörkrädda personen på jorden tror jag och detta var min värsta mardröm! Jag vill hem! Jag är rädd! Jag vill hem till mamma och pappa!

<3

2010-08-25

Publicerat: 2010-08-25 / 15:32:15 | Kategori: Allmänt
Jag är arg. Riktigt jävla förbannad på min rumskompis. Jag orkar verkligen inte mer av henne just för tillfället. Blä, ush, fy...

Igår va kvällen helt okej trots omständigheterna med killar och quasimodo som jag bor med. Men alla kvällar kan väl inte vara 100% eller!?

Ikväll blir det coco loco på en club som heter TRU så vi får hoppas på en bättre kväll. Blivit medbjuden på turkisk middag av en rik turk, ska man dyka upp ;)? Äta turkmat och drika raki, låter det som en bra start på kvällen?

Yeye nu ska jag sluta strax sen laga lite käk, köpa ny resväska och sen dega lite i sängen innan det är dags för dag 3/8. Ge mig en riktigt jävla grym kväll!

<3

Tuesday!

Publicerat: 2010-08-24 / 21:00:19 | Kategori: Allmänt
Alltså gårdagen var ju bara för kul! Blev lite vin hemma hos oss sen vidare till oxygen där det var mycket snälla pojkar som köpte shots till oss så det blev ett antal där ja men shit, GODA! Sen gick vi vidare till oceana, mer shots, dansade och råkade göra vakterna lite arga, opps! Vi dansade nämligen på en upphöjnad i typ 5 sek så råkade dom se det och det tillhörde visst VIP avdelningen så där fick vi inte vara.

Jag kan inte och orkar inte beskriva kvällen mer än att den va helt jävla perfekt! Tar sån tid att skriva allt vi gjorde och förklara hur kvällen var mer detaljerat men vi lämnar det där, kvällen var pefekt!

Nu har jag lite jobb kvar sen ska jag hem, duscha snabbt som aldrig förr, kanske få i mig nåt att äta sen möta upp Helene, carolina och henns vän. Det blir beach häng innan vi drar vidare. En av våra vänners sista kväll ikväll så det blir lite avslutningsfest för honom.

Hoppas på en lyckad kväll!



<3

ht-10

Publicerat: 2010-08-23 / 16:53:25 | Kategori: Allmänt
Ja då var skolan igång hemma och det slog mig idag att dit kommer jag inte tillbaka mer! Nästa steg blir väl universitetet men det får vänta ett bra tag till. Inga mer pennor, kollegieblock, matteuppgifter jag inte förstår, deadline för inlämningar, diskussioner om religionskunskap. Finns bara en sak att säga...UNDERBART!

Jag tänker njuta av denna tiden så mycket det går! Underbart att inte ha mer skola och bara vara fri!

Efter två huvudvärkstabletter (huvudvärken är tillbaka!) och lite mat tänker jag nu gå ut och leta outfit till kvällen. Shopping är bästa medicinen!



<3

8 dagar!

Publicerat: 2010-08-23 / 11:05:59 | Kategori: Allmänt
Ja om 8 dagar återvänder jag till lilla Varberg. Tiden har gått så sjukt fort och jag har hunnit bygga upp mitt egna lilla liv här borta så samtidigt som det kommer känner skönt att komma hem så kommer det kännas konstigt att lämna detta stället. Men livet går vidare och snart börjar nya äventyr!

Jag har inte så mycket att berätta om helgen som vart. Haft den sjuka huvudvärken hela helgen så har mest tagit det lugnt. Känns väldigt skönt! Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa och den lilla tönten så dom kan få ta hand om mig lite, eller vad säger ni mamma och pappa? Visst saknar ni min röra och en unge som inte kan vara tyst för 5 minnuter ;)?!

Ikväll börjar en vecka som jag inte finner ord för så jag har inte tid med huvudvärk nåt mer. Nu ska här njutas av sista veckan i Brighton! Just det, Carolina min gamla klasskompis kom till Brighton igår med sin kompis så dom ska vi nog dra med ut på lite äventyr denna kväll ;)!

<3

Brighton levererar igen!

Publicerat: 2010-08-20 / 17:15:24 | Kategori: Allmänt
I onsdags blev det lika lyckat som alltid! Kändes som vi kände halva dansgolvet för vart man än tittade så va det alltid nån ny att hälsa på. Najs! Träffade även på 2 till svenska tjejer som joinade oss på dansgolvet :).Blev även lite "älska med kameran"- moments så ni får se lite av kvällens rabalder.

Igår blev det upp 8 för jobb och sen tog jag, Helene och Veronika tåget till Portsmouth Harbor för att shoppa! Köpte mig ett par nya heels, en t-shirt, 3 nya ringar, en skjorta och en tröja. Lyckat! Sen tog vi tåget tillbaka och jag och Helene flummade som aldrig förr! Fulla nyktra människor typ! Sen gick vi hem, jag och Helene fixade iordning oss, köpte varsin öl och sen vidare till stranden för lite "kaptenen". Vi drog sedan vidare till oceana där det dansades hela natten lång!

Jag och Helene fick för oss att gå runt hela brighton typ, snackade skit och köpte pasta sen drog vi till stranden för att bocka av "bada nakna i havet på natten" från våran "att-göra-innan-vi-åker-hem" lista. Fyfan va kul det var!!! Sedan blev det hem och laga till lite pasta. Vilken kväll! Den levererade!

Idag blev det jobb vid 2 men innan det hann jag med en sväng på stan. Måste köpa en extra resväska till jag åker hem. Ikväll blir det förmodligen lugnt och en kille som bott på hotellet ett tag åkte hem idag och lämnade efter sig 25 dvd filmer!!! Skämtet typ! Riktigt bra filmer så marathon ikväll kanske.

Onsdag



Torsdag

Helen fick för sig den bästa idén:
Anna kryp in i hålet så tar jag ett kort!!
Jag: Och du tror jag får plats xD?
Helene: Ojdå, det såg mycket större ut!!



<3

Party!

Publicerat: 2010-08-18 / 23:51:55 | Kategori: Allmänt

Precis "förat" lite hos oss och nu ska vi ta en drink till sen vidare till oxygen! Ikväll blir det fest!! OCH ni ska höra planerna för nästa vecka!! Herregud, GALET! Finns inget bättre ord för att beskriva nästa vecka ;)

SKÅL!

<3


Lilllördag!

Publicerat: 2010-08-18 / 17:58:36 | Kategori: Allmänt

Veronika kom in och väckte mig klockan 11 och sa "Anna, Anna det är strandväder idag!!". Jag flög upp, gick ut och tittade och visst va det galet bra väder så jag skyndade mig med allt och var klar med bikinin på 30 min senare. Precis när jag ska gå ut får jag ett sms av Veronika: "Anna, jag är ledsen att säga det men du missade precis strandvädet." Fattar ni hur irriterande det va. Någon där uppe jävlas med mig! Fan då!

Såå, jag bestämde mig för att kolla SATC istället och trodde jag skulle dö när jag upptäckte att det var dubbat på franska (fick säsong 2+3 av en fransk tjej som bodde här) MEN som tur va så hittade jag en inställning så man fick engelskt ljud istället. Tur för den DVDn det!

Nu jobbar jag till 8 sen blir det party paty. Känner mig duktig som inte spenderat en krona av min förra veckolön utan sparat allt så imorgon ska jag allt unna mig något då vi ska till Portsmouth (eller nåt). FUN!

Bakade vit kladdkaka igår till mig och Veronika, MUMS blev det!!



<3


TRÖTT!

Publicerat: 2010-08-17 / 14:00:53 | Kategori: Allmänt

Tror nästan jag somnar snart för herregud vad trött jag är! Blev lite drinkar igår ja och galet mycket dans! Men shit va kul jag hade!! Kan nog inte säga vilken som vart den bästa utekvällen hittils för alla har vart så galet roliga och lyckade! Jag dör typ :D!

Vi började med mat på en indisk/ thai restaurang och jag åt tills jag inte kunde få i mig en smula till (av mat dåva) men magen hade fortfarande lite plats för lite vätska så vi drog vidare till heist (en bar) där Rob köpte in en karaff med nån drink sen vidare till Yates, Oxygen och tillslut oceana. Så det blev några drinkar på vägen om ni förstår men kul va la det :D! Man lever bara en gång och jag har faktiskt tagit det väldigt lugnt det sista så det så!

Haha jag skulle önska en låt till Veronika och Rob fick övertalat mig om att smita in i Dj båset så han kunde ta ett kort. Bangade jag, NEJ! Kände mig som en liten barnunge som precis gjort nåt busigt, ni skulle sett oss! Ajabaja!

Nu jobbar jag 2 timmar till men jag tror jag storknar snart om jag inte får i mig lite mat och snart får lite sömn för 3 timmars sömn står man sig inte länge på!



Busigt Anna!

<3


Soligt?

Publicerat: 2010-08-16 / 16:41:02 | Kategori: Allmänt
JA!! Det är strålande sol ute och här sitter jag inomhus, instängd i receptionen! Buhu, tycker synd om mig själv! Satte mig med en kopp kaffe och en tidning på trappan men det va så varmt att jag började svettas och det är ju inte så trevligt när man måste checka in folk :(! Såå nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. JAG HAR INTE SOLAT SEN JUNI! Kan ni fatta??

F*n säger jag! Men idag är det Veronikas födelsedag så kvällen får väl väga upp för dagens otur! Hoppas jag :)!



<3

slut på veckan!

Publicerat: 2010-08-15 / 21:04:36 | Kategori: Allmänt

Jaha då va denna veckan också över...jobbat hela 48,5 timmar denna veckan! Vilken vuxen jag börjar bli vavava! Ialla fall så gick det hyffsat bra på jobbet idag. Lite krångel med bokningar från språkskolan men annars som vanligt, lugnt och skönt! Efter jobbet gick jag och veronika och shoppade lite, blev en parfym för hennes del och lite smink till mig. Snart ska vi kila iväg till bion, step up 3D ska vi se. Hoppas vi kommer jämte några riktiga puddingar så dom får uppleva våra snyggingarna i 3D-glasögonen, VI!



<3


Sweet sunday!

Publicerat: 2010-08-15 / 13:13:30 | Kategori: Allmänt
Jaa vad var det jag sa, att en måltid skulle göra susen! Det gjorde den haha! Shit va gott det var med KÖTT!! Rob frågade om vi ville med till ett "gardenparty" hos hans kompis och tänkte, varför inte!? Såå vi tog bilen 25 minuter till hans kompis hus, ett megaställe med värsta festen! Folk kom dit och tältade och sov där över natten, så stort va det. Band som spelade, typ 4 dj´s, fri bar, stripp-stång (!), mat alles! Riktigt roligt och helt galet bra musik! Jag bara gillaré! Kvällen kunde inte bli mer perfekt! Dock blev bilderna väldigt suddiga för det var en rökmaskin inne på dansgolvet och lite dimmigt ute men det får gå bra :).

Nu är det jobb som gäller till 4 (förhoppningsvis) sen stan för att köpa lite saker, äta på rastaurang och sen se den nya step up 3D :). Någon som hört något om den?



Tema på festen var nåt som innehöll utklädnad så man fick klä ut sig till vad man ville typ :)

<3


jääsp!

Publicerat: 2010-08-14 / 20:51:23 | Kategori: Allmänt



Efter 9 timmars jobb och 11 timmar utan mat är jag ungefär såhär pigg..och vi som hade planerat lite utgång ikväll. Det är inte så att jag är så hungrig att jag storknar direkt och inte så trött så jag deckar vilken sekund som helst men ärligt talat så lockar en god måltid och en myskväll riktigt mycket just nu. Känner bara hur skönt det hade varit att inte göra nånting denna kväll. Blir en låååång dag imorgon igen med start klockan 9. Kanske till och med blir hämtmat? Får man vara så bekväm?

<3


Lördag!

Publicerat: 2010-08-14 / 12:07:49 | Kategori: Allmänt

Shit lördag igen och 1 vecka sen jag fyllde år redan! Tiden går fort!! 51 veckor kvar till jag fyller 20, ska man börja nedräkningen elllllerrrr? Idag blir det jobb till obestämd tid. Alla studenterna flyttar nämligen ut idag och imorgon kommer det ett nytt gäng så det blir en del städning för veronika och en del facebook och bloggläsande för min del ;). Om jag slutar i hyffsat god tid blir det en vända till stan för att köpa present till veronika som fyller 23 på måndag och kanske lite smått och gott till mig. En ny klänning hade inte suttit fel. Vad ska ni göra idag?

<3


Nöjd!

Publicerat: 2010-08-14 / 02:35:06 | Kategori: Allmänt

Sitter i min sköna säng med myskläderna på, musik och en kopp varm hemmagjord choklad. Väntar fortfarande på en kille som ska komma och checka in men han skulle vart här för 20 minuter sen och vi ska upp klockan 8..! Lite segt kanske men vi har fördröjt tiden väl. Eller jag fick övertalat Veronika att hon lovat mig en massage (vit lögn) fast hon trodde mig inte men jag fick min massage ändå så jag är nöjd! Kan ju erkänna att det va hon som gjorde chokladen med så hon har vart en riktig husmor ikväll.

Nu är chokladen slut och massagen är ju redan gjord så kommer inte snubben inom kort kommer jag lägga mig i min säng och sova. Fast fick precis överskottsenergi. Den är inte att leka med kan jag lova! Energin till max!!! Kollar även massa klädnyheter på internet. Höstnyheter, 15 kg extra bagage och 3 veckolöner kvar, mohahahahaha!!!



Nu är mannen incheckad. Dags att sova? Kan ju berätta att vi kan höra damerna i lägenheten jämte snarka! Knip!
God natt!

<3


Fredag!

Publicerat: 2010-08-13 / 20:53:03 | Kategori: Allmänt

Igår blev det lika nykter utgång som kvällen innan och det går inte att beskriva hur skönt det är att vaknat upp efter en sån kväll! Vem behöver alkohol för att dansa rumpan av sig? Inte jag! För galet vad vi dansa igår igen! Jag älskar festlivet här nere, det är så annorlunda mot Varberg, på ett bra sätt. Vad mer kan jag säga om kvällen? Nej ni förstår nog hur kul vi hade det :)! Jag vet att hur skönt det än ska bli att komma hem nu så kommer jag definitivt snabbt att längta tillbaka hit! Underbart!

Tog bara några kort igår men dom har jag inte laddat in än så ni får lite kort från kvällen innan istället. Ikväll blir det chill, kanske gå och ta en drink på en bar vi såg igår som verkade mysigt eller burra ner sig i sängen med lite gott att äta och en bra film. We´ll se!



<3


Äckligt!

Publicerat: 2010-08-12 / 22:03:09 | Kategori: Allmänt

Jag har precis trampat i hundbajs! Fyfan va äckligt! Tänkte ni ville veta eller så.

Livet går vidare och skorna med för dom är nytvättade under en sink med en diskborste (som jag givetvis slängt!)

<3


God kväll.

Publicerat: 2010-08-12 / 20:44:07 | Kategori: Allmänt

Precis hemkommen efter ett ,över 2 timmars, hårt tennispass med Rob. Vi började att spela till varandra, träna bara men sen blev det match och allvaret satte igång. Herregud! Haha han är sån sjuk tävlingsmänniska och jag är väl inte mkt sämre jag. Båda slet för sina liv men JAG VANN!!! JAG vann!! Förstår ni hur glad jag var efter matchen! Dock sträckte jag mig i ljumsken lite och båda fick blåsor på händerna, Robs började till och med blöda men ack nej, ingen gav upp!

Jag är stolt och glad! Ville bara dela med mig av mig glädje! Lalalalala..

Nu jobbar jag för Veronika 1 timma sen ska jag hem och bestämma outfit inför kvällen. JAG HAR INGA KLÄDER ATT TA PÅ MIG.

Vilket proffs va?






Och, precis löst mitt bagage problem. Jag "råkade" ju få med mig 50 kg kläder m.m ner hit och det kanske inte va planerat men nu har mina kära föräldrar fixat så jag får ha en resväska till :D! 15kg till here we go SHOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPIIIIIIING!! (nej ska inte shoppa upp allt jag äger och har men lite får man väl shoppa (a)?)
BÄSTA MAMMA OCH PAPPA!

<3


people!?

Publicerat: 2010-08-12 / 14:16:41 | Kategori: Allmänt
Vad händer där hemma?? Jag vill ha lite smaskiga updates från alla!!! Och säg inte att INGET har hänt för det måste hänt något i den lilla hålan ;)?! Kan ju meddela alla mina kära vänner med bloggar att jag läser dom VARJE dag och går in typ minst 3 gånger om dagen under tiden jag jobbar för att se om ni uppdaterat. Ibland tycker jag det är lite segt med bloggandet (vissa,skärpning!) men ni håller mig ialla fall lite uppdaterad ;). Jag är beroende av bloggar just nu och skvallertidningar. Börjar nästan bli lite ida-varning på detta ;) men jag har ju hittat ett sätt att fördröja tiden och det funkar!

Igår blev det nyktert eller ah 1 cider för min del och skönt var väl det när jag skulle jobba 9 imorse. Var lite trött efter mina 4 timmars sömn men det tar vi igen imorgon! Men shit jag älskar att dansa!! Finns nog inget mer tankeränsande och det verkar inte spela någon roll mycket vi fular oss på dansgolvet, killarna är som iglar ändå haha blää för dom sliskiga varelserna. Igår fick jag en irakier efter mig hela kvällen och Hugo våran kompis han brukar alltid dra bort oss och dansa med oss så gjorde han det igår igen och den killen blev svin sur och ville starta slagsmål. 2 Gånger hände det!! Inte dåligt när man får killarna att slåss om en vavava? Nej skämt och sido, det blev inget slagsmål som tur va och vi höll oss till Hugo hela kvällen! Sen va det 2 andra killar som kom fram till mig. Den ena förklarade att hans vän inte kunde prata så bra engelska men han ville gifta sig med mig. Nu snackar vi seriösa killar inga skämt här inte! Vad är det med vissa killar? SNÄLLA! Ah och just det, sett libyenmannen i kön till en pub, jag slängde mig ner bakom en bil och stack fort som f*n! Är han kvar lixom???

Ikväll hoppas vi på en kväll utan frierier och liknande! Här ska det dansas som en ogift däga hela natten lång!
Peace out!

Cecilia har bilderna så de kommer :)

<3

TRU!

Publicerat: 2010-08-11 / 22:58:21 | Kategori: Allmänt
Nu har jag precis fixat iordning mig och inväntar Helene och Cissi som ska komma hit. Blir en cider ikväll för min del sen får det vara nog sen blir det "tru". Jag känner mig inte på topp ikväll och jag vet inte varför. Men dans blir det och det i massor hoppas jag! hade velat säga "vi ses ute" men det gör vi ju inte så ha så kul ikväll så hörs vi imorgon. kanske humöret och formen kommit tillbaka, annars, var är den??

Lagade iaf sjukt god kvällsmat precis. Kyckling och jasminris, JAG ÄLSKAR jasminris!!! Sjukt jäkla gott! Inte mkt som slår det! Men nej nu får jag peppa upp mig själv. Tack adjö god natt!

Jag saknar er!

<3

YO!

Publicerat: 2010-08-11 / 17:55:45 | Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och jobbar igen...jag börjar få ledighets feber! Nej men hade vart skönt att vara ledig lite nuuu! Men snart, jag vet, ska inte tjata! Sitter och snckar om massa jag vill göra nu när jag inte har mer skola, typ dra till australien, thailand, dyka i barriärevet, karriben you name it! Åh shit vad jag vill ha sol!!! Men först måste man ha cash det vet alla! Så dom planerna får vänta till våren/ nästa höst kanske...
Om ni fick välja någonstans, var som helst i världen ni hade velat åka till, vart hade det varit?

Ikväll blir det utgång, vet inte vart kvällen bär men nåt kul hittar man alltid här i Brighton! Veronika och Rob frågar vad det är med mig haha dom undrar om jag är sjuk för att jag inte varit ute sen i lördags men hallå, jag är 19 nu, då får man vara trött! Utnyttja sista året som tonåring! I will!


Fläta runt hela huvudet, dock sovit med den i natt så är lite ruffs men gillare!


Entertain me!

<3


effektiv...

Publicerat: 2010-08-09 / 22:22:50 | Kategori: Allmänt
är inte ordet som beskriver mig idag. Jag vaknade efter att ha legat i ide i 14 timmar (kändes som jag sovit hela sommaren så groggy jag kände mig när jag vakna...) och så åt jag frukost, sen städade jag och duschade sen den där promenaden, vart tog den vägen? Nej klockan blev redan 2 och där var min lediga tid puts borta! Och vädret, VÄDRET denna förmiddag va ju helt underbart så jag städade köken snabbt som attan och sen satte jag mig på trappan med en skvaller tidning och en kaffe. Lite sol fick jag men inte tillräckligt för fem öre!

Och "inget mer godis förrän helgen Anna" ,som jag sa till mig själv imorse blev, "jag ska bara ta en" (näve). Men den godispåsen såg såå tilltalande ut att jag tyckte synd om den. Så den fick lite kärlek!



Nu ska jag sova efter att ha vaken i hela 10,5 timmar!! Inte konstigt att jag är trött!

<3

14 timmar.

Publicerat: 2010-08-09 / 13:10:44 | Kategori: Allmänt
Vaknade upp för 1 timma sen och blev rätt förvånad när jag insåg att jag just sovit 14 timmar i sträck! 14 timmar! Rekord för min del och kanske ett bevis på att min kropp är en aning trött! Eller så är det för jag börjar bli gammal nu (;! 19 år är inte att leka med!

Nej nu ska jag städa lägenheten lite och sen ut på promenad för att vakna till. Jobba klockan 2 till 8 idag men helst av allt hade jag velat ligga kvar i sängen hela dagen och inte gjort nånting men det får vänta 3 veckor till sen ska jag få min semester för...om 3 veckor kommer jag hem (:!

<3

Sunday- "The day after the day before"

Publicerat: 2010-08-08 / 12:07:40 | Kategori: Allmänt

What should we do with the drunken sailor, what should we do with the drunken sailor, what should we do with the drunken sailor early in the moooooooooooooorning?

Jaa herregud vilken kväll, hur ska jag beskriva den med ord? Omöjligt haha men shit man kan nog inte ha tråkigt här (peppar peppar ta i trä)! Vi åkte till en hemmafest och fastnade där hela kvällen så det blev inget "clubbande" för min del igår. När klockan var runt 2 tänkte vi gå in på honeyclub men vi bangade och kände att vi gjort vårt! Så jag var väl hemma runt kvart i 3 kanske och skönt va väl det! Speciellt när jag skulle upp och jobba imorse 9! Jag vill sova nuuuu!!!!

Bilder dyker upp lite senare!

<3


LYCKLIG!!

Publicerat: 2010-08-07 / 19:36:45 | Kategori: Allmänt
Shit dagen har gått hur fort som helst men tiden går väl fort när man har kul anatr jag ;)! Jobbade 9-11 sen gick vi och kollade på paraden med alla "gayfolk" och sen jobbade jag halv 1 till 3 igen. Efter det har jag spelat bort (tennis) lite av godiset jag käkat idag så nu ska klänningen allt sitta som en smäck!

Precis innan jag skulle sluta kom Rob och Veronika med tårta, ljus och ett paket från Rob och så sjöng dom såklart!! Sjukt god tårta och en flaska havana club. KAN komma till användning idag jaaaaaa! Fy vad vi ska dansa ikväll! Jag känner att kvällen kommer bli BRA! Lovat att visa en bild på kvällens klänning med och jag håller såklart vad jag lovar.

Tack för alla gratulationer idag och tack för de fina presenterna!! Lyckligast i världen!



<3

19 år!!

Publicerat: 2010-08-07 / 11:33:37 | Kategori: Allmänt
Vad är det för en dag, vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag hurra hurrahurra :D!! Idag fyller jag 19 år och jag känner det i blodet, jag lovar, känner verkligen att jag blivit äldre över natten!! 1 år äldre och 1 år närmare systemet! UNDERBART!

Äntligen fick jag öppna mitt paket från mamma och pappa och jag fick precis det jag önskat mig! Vet ni vad det enda jag ville ha var??
Kalles randiga kaviar och en stor påse med godis från hemmakväll!! Och jag fick det :D!!! Fyfan va jag ska MÖLA ;). Sen fick jag ett halsband av Anna och Tomas från oxxo design (helt grymt!) och ett paket av Veronika, en lila påse full med godis (trodde jag) men i påsen under allt godis låg det en tröja/kofta inslagen också. Jättefin! Jag så sjukt glad för allt var verkligen perfekt :D! Den svarta slimmade klänningen för kvällensrabalder ligger risigt till ;)!

Snart blir det ner och kolla gayparaden och sen ikväll blir det först middag på en grekisk restaurang med Veronika och Rob och sen PARTY!!



Oj hann bara med en bild, ska dra till paraden nuuuu! Kommer mer (;


<3

1 dag kvar!

Publicerat: 2010-08-06 / 18:18:13 | Kategori: Allmänt

1 dag kvar till min födelsedag och jag har lyckats hålla mig att inte öppna paketet än! Åh jag vill fylla år nu!! Men inte många timmar kvar ;) sen är jag 19! Igår blev det oceana igen, grymt! Vi gick väl och la oss vid 3 kanske och jag vaknade upp 10 över 1!? Det händer mig aldrig hemma att jag sover så länge, Aldrig! Men å andra sida får vi inte in något ljus i vår lägenhet eftersom vi bor i källarlägenheten :/. Lite tråkigt men det va skönt att sova!! Ikväll blir det bara päsa i sängen och inte göra nånting för imorgon blir det party! Gay pride med parad genom stan också imorgon så det får man ju inte missa att se (:


Kvällens avslutning, snack med heta fransmän ;) han till vänster, vilken snygging!! hahah

<3


Paket!

Publicerat: 2010-08-05 / 14:42:55 | Kategori: Allmänt
Har levererats ett paket till Miami hotel och gissa vem det är till? MIG! Älskar att få och öppna brev och paket!! Men det får inte öppnas förrän på lördag så nu ligger det här jämte mig i receptionen och stirrar på mig! Inte öppna, inte öppna, inte öppna (:! Åh jag längtar till min födelsedag!!! Mitt sista år som tonåring, det ni!





Spännande!!

<3

Inception!

Publicerat: 2010-08-05 / 11:35:41 | Kategori: Allmänt

Var på bio och igår och såg Inception med Veronika. Kan hålla med om att den va väldigt bra gjord men antingen är det bara jag som är trög eller så är jag en man. Man var ju tvungen att verkligen följa filmen och tänka och hänga med hela tiden annars fattade man inte alls vad som hände och det där med att göra två/ flera saker samtidigt kan ju vara min sämst utvecklade egenskap! Herregud! Titta på filmen, äta popcorn, HÄNGA MED i handlingen, dricka, analysera..det blev lite mycket där (;. Nästa film bli en enkel film som bara flyter på! Filmer ska vara lätta typ dear john, she´s the man, john tucker must die, step up, you name it!

Ikväll ska jag laga mat till mig och Veronika (hon lagar till mig hela tiden så måste visa lite av mina skills nu!) och sedan är planen utgång! Denna gången BLIR det lugnt! Helgen är snart här!! Och vi alla vet vad som händer då (;!!?

<3


VARNING FÖR "SPECIELLA" BILDER!!

Publicerat: 2010-08-04 / 20:09:44 | Kategori: Allmänt

Här med varnar jag alla känsliga läsare för lite äckliga bilder! Så då var det avklarat, nu till gårdagens händelser!


Det va ju fest igår igen och när vi är ute och ränner lyckas det alltid hända nåt smaskigt. För smaskigt är ordet! Vi va 4 som beställde in varsin runda med shots. Och såhär gick det:
Shot 1: Helt okej, vanlig!
Shot 2: Nu vill vi ta nån vi aldrig testat innan, resultat: Kändes som man svalde en hjärna. (namn: headbanger)
Shot 3: Ge oss nåt starkt! Då får vi en Nils karlsson pyssling shot! Tjena va stark!
Shot 4: Annas tur att beställa, ge oss nåt helt galet! Vad får vi? TEQUILA MED MASK I!! En larv!! Jag har en larv i magen!! Alltid värst, men här viker vi inte ner oss! Jag har numera en larv i magen! Fyfan! Någon som upplevt denna upplevelse och kan dela sin "lycka" med mig?

Kvällen va helt kanon!!! Vi dansade som aldrig förr med våra nykomlingar i maggen! Oförglömligt (äckligt)!

 


fredag hela veckan?

Publicerat: 2010-08-03 / 21:08:13 | Kategori: Allmänt

Är det fredag, nej lördag? nej strunt samma, det är bara namn ändå! Här finns inga veckodagar eller helgdagar, här gör man som man vill när man vill! Så för oss är det fredag hela veckan! Tänkte att en powernap efter jobbet skulle sitta fint inför kvällens tokigheter men ack nej. Blev en runda på stan, farligt för imån kommer min lön och jag blev frälst i SÅ många saker, sedan mat från china china, tvätta, städa köken, tvätta igen, bädda rent i min säng och nu sitter jag här! Varför sitter jag här? Jag borde stå i duschen för längesen!!! Åh herregud!

Sova kan man göra när man blir gammal! Nu kör vi!!!



<3


Goooooooood morgon!!!?

Publicerat: 2010-08-03 / 13:05:40 | Kategori: Allmänt

Good morning sunshines! Antar ni måndagsclubbare vaknat till efter gårdagens slirigheter?! Själv va man uppe med tuppen, nej kanske inte så tidigt (när vaknar en tupp?) men jag gick upp klockan 8 utvilad och pigg efter 3 timmar och 40 mins sömn. Nej pigg och utvilad är väl inte orden men jag känner mig inte trött och verkligen inte bakis! Föööör...hur kan man bli bakis efter 1 drink? Just det fröken va så gott som nykter igår! Men fyfan va kul jag hade!! Alltså måste säga att gårdagen toppar högt upp på listan över de bästa kvällarna här om inte högst!

Helene och Cissi kom till oss vid 9 sen gick vi vidare till pasha (en bar/ pub) tog en drink, träffade hela ligan och sen vidare till oceana. Där va det lagom mycket folk, inte så mycket att man får cellskräck och svettas som niagarafallen och inte heller så lite så man känner sig "naken, exposed"! Nej perfekt! Vi dansade som galningar, fulade oss som aldrig förr med folk och hade en jävligt trevlig kväll som måste göras om!!! Ni skulle vart där!

Solen har kommit hit!!! Hoppas den stannar till 2 för då ska jag sola ikapp!!


Snygg stämpel på jobbet!

Bye <3


soolen?

Publicerat: 2010-08-02 / 16:44:12 | Kategori: Allmänt
Vart tar solen vägen? Jag vill ha sol nu och bli brun! Antingen börjar jag 9 och slutar vid 3 och då brukar jag känna att det inte är någon idé, eller så börjar jag 2 och då lyckas jag alltid sova för länge så då är det inte heller nån idé! Skärpning! Men har inte vart solväder på länge heller så det är piss! Va ute och sprang idag innan jobbet men känner att förkyldningen tar emot! Inte lättast att springa med en näsa som är igen täppt och halsen full av sn*r. Too much information där kanske (;! Men det är så det är! Ikväll blir det iaf utgång men lugnt med tequilan idag tror jag haha! Laddar inför helgen för fyfan va vi ska PAAAAAAAARTA!!! Någon vid namn Anna Matilda Wannberg fyller nämligen år på lördag! Me like!! Är lite halvt döden på jobbet idag, händer ingenting...någon som vill komma hit och boka ett rum kanske (:? Sverige rabatt!!! (; <3

WHAT A NIGHT!!!

Publicerat: 2010-08-01 / 13:02:14 | Kategori: Allmänt
Alltså jag kan bara skratta åt gårdagens tokigheter! Jag la mig för att ta en liten powernap innan utgången igår så precis när jag skulle somna kommer veronika inspringandes och säger att jag måste upp nu, vi hade blivit inbjudna på drinkar till några killar på hotellet. Så det va bara upp, slänga på sig kläder sen in för drinkar. Efter det gick vi tillbaka för att göra oss iordning (vilket vi inte hann innan) och sen gick vi till oxygen för mer drinkar. Vilka gentlemän dom va. Öppnade inte plånboken en enda gång och jag bad inte ens om drinkar men jag kan lova er att det va aldrig tomt på bordet!! Jägerbombs (rätt?), sambucca och tequila...antalet tror jag jag håller för mig själv.

Sen drog vi vidare till oceana för lite shakie mama! Ovanligt lite folk ute men bara mer plats åt oss!! haha! En av killarna vi träffat tidigare fick leka min pojkvän lite haha, fan äckliga iglar som är på en ju! Men han skötte sig riktigt bra måste jag säga. Skrämde bort killarna och sa typ rör inte, det är min flickvän. UTMÄRKT! That´s what friends are for (;!!

Yeye, började jobba 9 (9!) och slutar 3. Jag mår finemang trots lite trötthet men vad skulle jag förvänta mig? Lalalalal!




får bli mer bilder senare när jag orkar ^^

Bye <3


RSS 2.0