Wi-fi!

Publicerat: 2010-03-31 / 19:27:05 | Kategori: Allmänt

Halllå där! Sitter på mc-donalds just nu gratis internet!! as bra! Eller gratis och gratis har ju köpt oss varsin mc flurry och fatta goda smaker dom har här!! Toblerone, kit-kat, oreo och m&m!! GOTT!! Här komemr vi nog spendera en hel del tid antar jag. Idag har vi praktiserat hela dagen från 8-4 och jag ställde ju upp på att stå i receptionen som ni vet...har nog aldrig varit så trött i huvudet som jag är idag. En av killarna i receptionen kunde engelska men tror ni det var han som berättade vad jag skulle göra, nej!, det blev den anda killen. Fick en checklista på spanska som vi skulle göra! Spelade nog jävligt bra eller så är ordet "si" underskattat av mig (;. Nickade och sa si si större delen av tiden och det funka kan jag lova. Jag förstod ändå rätt mycket men långt ifrån alla ord sen ska vi inte tala om gästerna! nån jävla dialekt och den sjuka snabba spanskan, shit! :P men han ville att jag skulle komma tillbaka nästa gång så nåt bra må¨ste jag ha gjort haha ;D

De andra fick olika arbetsuppgifter och ni skulle sett hanna! hahahah helt plötsligt ser jag hanna utanför på baksidan med nån stor borste och nån jäkla supermariodräkt på sig typ xD! synd att man inte hade kameran där! hahah hon va tvungen att ha den på sig för vaktmästaren och det såg sjuuuuuukt kul ut. Ska smygfota nån nästa gång ;)

Imorgon ska vi jobba i grupper med ett projekt hela dagen så får väl lägga mig och pressa i solen på siestan om man ska bli brun nån gång. Okej det har gått 2 dagar men jag vill bli brun NUUU!

ciao!! <3


MAGALUF!

Publicerat: 2010-03-30 / 21:12:08 | Kategori: Allmänt
Forsta dagen i Magaluf idag. Har haft riktigt underbart vader idag, typ 25 grader i solen minst! Sjukt skont fast har brannt mig lite vid nyckelbenen dock (a) fast ansiktet ar allt lite brunt ;). Har vart pa en skola idag i Palma och kollat hur det var dar. Assa sjukt strikt, ar fan glad att jag gar i Sverige! Man gick 8-5 varje dag och skoluniform och massa sant. Nej tack och lov for svenska skolan ;) haha.

Just nu sitter vi pa ett internetcafé nara hotellet, va jattebilligt sa har far man komma lite oftare ;). Imorgon ska vi praktisera pa hotellet och gissa vad... jag ska sta i receptionen xD! Assa prata spanska hela dagen och jag stallde upp frivilligt!! Varfor gjorde jag det. formodar att meningen "no comprendo" och "un momento por favor" kommer anvandas flitigt...Lycka till Anna! Dom andra ska vara i stadet, vaktmasteriet och i koket sa det vantar mig nasta vecka.

Ni far lite mer uppdatering senare ;)

PUSS!

29/3

Publicerat: 2010-03-29 / 08:09:48 | Kategori: Allmänt

Sitter just nu i skolan, var tvungen att skicka mitt projektarbete på mejlen också och kom på att jag har det rätta exemplaret i skolan så därför. Nu är det bara en timma 1,5 timma kvar tills vi är påväg till landvetter. Kanske sista gången jag hinner skriva innan vi sitter på planet men skriver när vi kommit fram (:

Glöm mig inte ;)

                                                                                  <3 


Äntligen!

Publicerat: 2010-03-28 / 21:41:02 | Kategori: Allmänt
Nu är jag äntligen klar med packningen, bara små saker som jag fixar imorgon bitti. Väskan väger nog lite för mycket men nåt kilo gör nog inget. Har verkligen tagit bort massa saker och "rensat" bort men det lyckas inte riktigt ändå.

Är verkligen helt slut nu så ska nog lägga mig snart. Måste upp tidigt och checka allt så att jag inte glömt något. Vi ses om 5 veckor igen då jag hoppas jag är lite brun jämfört med er blekfisar här hemma! ;)

CIAO!

28/3

Publicerat: 2010-03-28 / 16:14:57 | Kategori: Allmänt

Håller på att packa allt inför resan imorgon. Sjukt svårt att välja ut kläder och hade jag fått bestämma hade jag tagit med mig hela garderoben! Har packat ner ganska mycket sommarkläder så nu får det fan ta och bli riktigt varmt där nere så man kan gå i shorts och sola ;) Längtar så tills vi ligger vid poolen och blir bruuuna <3 Seriöst ser man nästan inälvorna på mig för att jag är så vit :S! INTE okej!

Kvällen igår blev lyckad iaf och som jag sa skulle inget få förstöra min kväll och det gjorde det inte heller. Har faktiskt inget att klaga på, bra musik, rätt folk och bästa humöret. Vakterna på oscars var däremot på lite sämre humör...vägrade släppa in oss först men efter lite övertalande fick vi ändå komma in så det va tur!
Tack för igår Simone och alla :)!

Nu blir det packa klart väskan helt och verkligen hoppas på att väskan håller sig runt siffran 20 imorgon på flygplatsen! Jag är verkligen bäst på att packa lite för mycket men man kan ju ha tur så att dom inte är så hårda på incheckningen :)



Snart drar vi <3


UTGÅNG!

Publicerat: 2010-03-27 / 19:23:48 | Kategori: Allmänt
Då var man klar för utgång ikväll då så kan passa på att skriva lite. Tidig för första gången på länge, vet inte om det beror på att jag är så sjukt laddad för ikväll eller varför. Riktigt stolt över mig själv iaf ;)! Blev en svart klänning, nitarmband och svarta klackar. Ikväll är det all in som gäller!

Okej vet att folk säger att jag inte ska bry mig om det och lägga energi på det och energi vet jag inte om jag lägger men jag bryr mig, det gör jag och det får jag! Folk får tycka vad dom vill men du är verkligen inte omtyckt av mig iaf! Haha patetisk kanske är ordet! Som sagt bryr jag mig men ikväll gör jag det INTE! Ikväll ska jag ha jävligt roligt och sista kvällen med tjejerna på 5 veckor ska bli grym! Inget ska få förstöra min kväll och absolut inte ni två! Så håll er borta tack, ni andra vi syns i dimman ;)!



                                                 <3

27/3

Publicerat: 2010-03-27 / 16:34:19 | Kategori: Allmänt

Idag har jag vart på stan en sväng med mamma och pappa. Var tvungen att köpa trosor, linnen och lite småsaker inför resan. Har även tagit fram kläder jag vill ha med mig... hur FAN ska jag få plats med allt?? Det kommer inte att gå. Omöjligt! Jag vill ju inte tvingas att lämna saker hemma som jag vill ha med mig, jag menar jag kan ju inte planera innan vad jag ska ha på mig varje dag i 5 veckor så jag måset ju ha alternativ! Asså nej va svårt! och jag som inte ens lagt fram allt än eftersom hälften är i tvätten typ! Det MÅSTE lösas på något sätt!

Nu ska jag in i duschen och börja ladda för kvällen då vi ska fira Simone :). Dock ingen aning vad jag ska ha på mig men finns ju alltid som tur är den lilla svarta som funkar any time ;). Äntligen hunnit fixa naglarna med som jag pratat om i en vecka typ :P

Just det har ni några bra filmtips jag kan ha med mig på resan? :)




Snart  <3




filmdax!

Publicerat: 2010-03-26 / 21:09:41 | Kategori: Allmänt

Ätit jättegod middag med familjen precis blev sushi och citronfromage till efterrätt. Har aldrig trott att jag gillar sushi men provade för ett tag sen när jag och pappa var och käkade lunch och det va inte alls äckligt. Ser så himla fint ut bara så jag får lite beslutsångest vilken jag ska börja med haha! Anna i ett nötskal!

Nu ska jag och mamma se klart filmen paranormal activity som vi började titta på för någon dag sen. Har sett halva filmen och det är tydligen nu som det börjar hända riktigt creapy saker. Hoppas jag kommer kunna somna inatt bara (a). 

Just det får ju inte glömma min nya vän haren ;) VÄLDIGT rädd var jag i bilen hem att han skulle krossas av alla
matvaror...men icke! han överlevde! Missar ju påsken här hemma så får ta den lite i förskott ;)

God natt :)









Friiiday!

Publicerat: 2010-03-26 / 17:47:15 | Kategori: Allmänt
Äntligen fredag! Längtat länge på denna helgen och nu är den äntligen här! Vart riktigt duktig idag, städat hela huset inklusive kylskåpet och massa sånt så mamma blev jätteglad när hon kom hem! Älskar att göra folk glada :).
Kom precis hem från stan där vi köpte present till simone som ska ha födelsedagsfest imorgon. Lämnade också in projektarbetet och betalade balbiljetten så nu är det fixat. Skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det i helgen.

Nu ska jag hjälpa mamma och göra citronfromage som blir efterrätten ikväll och känns som att det är läge att börja packa lite ikväll med (: Kanske skriver lite senare. Ciao!

Hoppas du ser detta nu Hanna, det trodde du aldrig va haha ;)

Sjuuukt trött...

Publicerat: 2010-03-25 / 21:44:30 | Kategori: Allmänt

Visste väl att jag skulle bli trött ikväll men såhär trött!? Måste verkligen gå och lägga mig snart så jag blir pigg till imorgon. Ledig imån så det är skönt iaf men måste ner till skolan en sväng och betala balbiljetten och lämna in projektarbetet. (Obeskrivligt hur skönt det är att äntligen vara klar med projektet!) Imån blir det även köpa present till Simone och börja packa :) 3 dagar kvar nu!!

Min lilla Sohlin ringde mig vid halv 7 ikväll och undrade om jag ville med på tjejkväll till gina tricot och det tackar man ju inte nej till! Fanns jättemycket fint faktiskt och alexandra shoppade loss rejält ;). Jag köpte bara en svart kofta som blir jättemysig att ha på kvällarna i magaluf. Lite overzise, jättefin :)

Nu ska jag sova, hörs imån.
Sov så gott!


Sista provet- check!

Publicerat: 2010-03-25 / 09:58:18 | Kategori: Allmänt

God morgon allihopa!
Precis avklarat sista provet innan magaluf och nu väntar 1 timmas lektion sen är det helg och magaluf på måndag! ATT det känns bra nu! har massa kul att se fram emot till helgen. Imorgon blir det afterwork igen med tjejerna, på lördag blir det fest hos Simone och så packa såklart! Känner mig dock lite orolig över packningen, 20kg till 5 veckor!! Är det lagligt?

Igår var det ju 100-dagars på oscars och jag hade faktiskt riktigt kul! Kvällen började hemma hos mig och vi stannade där tills mamma körde ner oss till oscars där vi träffa massa kul folk. Vi va utklädda till sommar :). Alexandra lyckades köpa sig en cider för 74 kr!! Är DET lagligt?? haha trodde fan hon skulle dö när han sa priset, hennes min asså xD!

Efter 4 timmars sömn kommer jag nog vara ganska trött ikväll fast det va det värt!

Ha det bra!


Studentfest!

Publicerat: 2010-03-24 / 20:05:32 | Kategori: Allmänt
Nu blev det ändrade planer igen vilket betyder UTGÅNG! Så nu slår vi klackarna i taket och säger SKÅL!!

Sitter hemma hos mig just nu och gör oss iordning sen får vi se vart kvällen bär, inte riktigt klart än varrt men det löser sig alltid! Sen blir det oscars och dans hela kvällen! kanske kommit på mitt problem med att lära mig att dricka kaffe, hotshots! Satan va gott det va!

Ha en trevlig kväll allihopa, det ska vi!


PUSS


vilken start på dagen...

Publicerat: 2010-03-24 / 08:16:34 | Kategori: Allmänt
VAknade för en kvart sen va tvungen att köra mamma fast egentligen börjar jag kvart över 10idag! Har verkligen vaknat på fel sida idag känner jag. Hoppas det vänder efter jag får lite mat i magen. Idag har vi en lektion och då ska vi testa självförsvar , kanske kan få ut lite aggressioner då ;). Hoppas ni får en bra dag alliopa! Hörs sen!

desperate!

Publicerat: 2010-03-23 / 21:03:19 | Kategori: Allmänt
Ja då va det redan kväll och snart onsdag vilket betyder studentfest?? Inte bestämt mig om jag ska gå än så vi får väl se hur det går med det :).

Skulle  fixat naglarna och massa sånt kul ikväll men kom annat emellan så får hoppas jag hinner med det imån. Dom ser helt fruktansvärda ut!! Nu börjar desperate housewives så glöm inte att kolla + att det är cougartown ikväll...älska tisdagar!

God natt!

Mys på lunchen!

Publicerat: 2010-03-23 / 12:48:14 | Kategori: Allmänt



<3



PUSS!


god morgon!

Publicerat: 2010-03-23 / 11:04:19 | Kategori: Allmänt
Eller god middag kanske. själv har man vart uppe sen kvart över 6 för att man skulle hinna ta ut lilla elsa innan skolan. blev nog den värsta promenaden nånsin! Hon va helt omöjlig och skulle in i buskarna och massa, hoppas lunchpromenaden blir bättre!                        Nu är det snart lunch och ikväll blir det träning och manikyr fix :) Hörs sen :) PUSS

Måndag!

Publicerat: 2010-03-22 / 18:47:54 | Kategori: Allmänt

Heej alla!
Måndag igen men längtar bara till helgen! Håller på att skriva klart mitt projektarbete nu och hoppas få det klart ikväll så jag kan gå på studentfesten på onsdag (; tema framtid, vad ska man klä ut sig till?

Fullspäckad vecka känns det som:
Skriva klart p-100
träna
fika med gymmsen kanske
plugga samhällskunskap?
100 dagars
fest hos simone
shoppa det sista inför magaluf och PACKA inför magaluf!

Åker ju på måndag!! Härligt!

Har nog kommit på orsaken till varför jag inte skriver så ofta heller, har ju så fruktansvärt tråkig design på min blogg så känns så tråkigt men får väl be min kära vän Hanna hjälpa mig så den blir fin!

PUSS



RSS 2.0