Tisdag

Publicerat: 2010-06-29 / 23:23:47 | Kategori: Allmänt

Glömde uppdatera igår men va inte hemma på hela dagen typ så hann inte. Jobbade till 8 typ sen gick jag och charlie och käkade på pizza express. Helt sjukt god mat!! Åt canneloni, pasta är det och charlie tvingade mig att testa dodge balls elelr nåt som är typ bollar av pizza deg som man doppar i vitlöks smör. Gott vare! Efter det gick vi ut på piren och kollade läget. aldrig varit där förut :).

Idag har vi slitit med att städa iordning massa rum, så är rätt trött nu! Dom första gästerna kommer visst på torsdag så då måste så mycket som möjligt vara klart. Mitt rum är för övrigt färdigfixat nu så imorgon ska jag förhoppningsvis kunna flytta in och ska städa det kliniskt rent sen sno den största garderoben innan Veronica kommer. Hon kommer nämligen imorgon runt 1-2 så jag får skynda mig lite ;) (min nya rumskompis).

Måste berätta vilken tur jag har med rummet jag bor i nu (INTE)! Igår gick jag och handlade och la in alla varor i kylen. Självklart är kylskåpet helt fu**ed up! Alla varor frös så allt blev helt förstört ^^! Min tur dagliga röta nu för tiden ;). Skulle hälla upp mjölken på morgonen och OJOJ va mycket mjöl som rann ut ;). USH! Sen idag så helt plötsligt gick brandlarmet. En kille som jobbar här sa: Det är nånstans på 1:a våningen, typ rum 22. Vi gick och kollade, inget i rum 22. Hittade ingenting så sa charlie, anna öppna ditt rum. Jag öppnar och det sprutar ner vatten från vattenspridaren i taket. En läcka från rummet ovanför typ xD. Alltså jag dör hahah! Fick sätta en hink i rummet men som tur var blev inga av mina kläder blöta :P!

Idag när Anna och jag gick till stan för att fylla på våra engelska sim-kort gick vi in i en butik fort. Det va typ second hand fast bra saker. Anna köpte ett par skor som va sjukt coola och precis när vi skulle gå ut så såg jag ett par skor i skyltfönstret. Alltså galet va häftiga ;D! Dom va från top shop och kostar i vanliga fall as mkt men han drog ner priset på det redan nedsatta priset för det va ingen som vågade köpa dom ;). 1 par skor och det är 41! Som Anna sa, "iit was meant to be" ;)! Nu ska jag inte skriva mer utan ni får lite bilder istället :). Ändrar nu även tillbaka till den gamla designen för det funkar inte att kommentera nu så får se om det funkar efter jag ändrat. Så nu får ni testa att kommentera igen ;)


charlie spelar lite på piren, ingen vinst tyvärr ;P

HAHA!
Michael Jackson ;)!



Mina nya skor :D!!!!!!! Älska!<3

Tack kylskåpet! En sladdrig gurka är aldrig fel...

Härifrån kom vattnet...

Blä!

God natt <3


...

Publicerat: 2010-06-27 / 19:20:02 | Kategori: Allmänt
Igår va jag och charlie ute och festade lite. Vi hade ingen aning om vart vi skulle så först gick vi in på ett ställe som heter tru men det va bara äldre folk där och bara svensexor och möhipport typ. Vi drog däifrån vid 11 ungefär och gick in på en nattclub som heter oceana. Helt grymt ställe! Det va 2 våningar och massa olika barer och dansgolv med teman och sånt. Väldigt mycket folk ute så kvällen blev riktigt kul :). Vi dansade hela kvällen till 3, då va mina fötter oi tiamo skorna en aning trötta ;). Fick 3 bilder typ och alla är på Charlie haha, går ionte så bra det där med bilderna känner jag ;). Känner ju inget folk direkt här än så har ingen att ta kort på. men det kommer ;). Funderar på att söka jobb på en bar som extra jobb, kan det vara något kanske? träffa lite annat folk och så ;).

Just nu sitter jag på mitt rum och har precis handlat mat för första gången. Har fortfarande inte fått min lägenhet och känner mig verkligen i behov av den nu :S!! Väskorna är inte uppackade och allt blir lixom huller om buller...ingen ordning på något hur mycket man än försöker :/ aja får hoppas den blir klar snart (luktar nämligen spya i lägenheten typ så dom måste lägga in en ny matta och måla om och så).

<3

SHOPPING!!

Publicerat: 2010-06-26 / 20:44:14 | Kategori: Allmänt

Goddagens :) Haft en riktigt chill dag idag alltså. Skulle börja jobba kl 9 men flyttades fram för vi åt frukost på en restaurang till 12 så då skulle vi börja jobba 12 men anna tyckte synd om mig som skulle städa själv så hon tog med mig till primark som är det fetaste shoppingstället jag vart på!! Helt skjukt! Och galet billigt med, tänk er typ gekås fast bra kläder och inte massa skit bara :). Ni kan ju förstå att jag shoppade en del ;). Och jag höll ändå tillbaka, jag menar jag ska va här i 3 månader så hinner nog få ihop en del! Tänkte visa er vad jag köpt :),vissa bilder blev lite dåliga men hoppas ni ser ändå :)


present till Charlie xD! Hahaha ser det inte kul ut eller vad xD!!!?



Solglasögon till charlie, fransk manikyr, body shimmer, 4 läppglans, 2 klockor, ett engelskt sim-kort (inte köpt där), 2 flip-flop, 1 bikini, en vit tunika, en mönstrad tunika och ett par röda solbrills!
Och priset för allt detta......350 spänn!!! Kan ni fatta va billigt ;)?Galet!


godmorgon alla bakisfolk!

Publicerat: 2010-06-26 / 09:59:30 | Kategori: Allmänt

Alltså charlie....herregud! När jag mötte upp honom igår kväll för att kolla runt på stan vid 11 (efter han velat så mycket med fest eller inte) va han uppklädd och va sugen på fest ändå!! Jag dör! Själv hade jag inte kläder för fest direkt men det blev att vi drog in på ett ställe ändå. Köpte varsinn cider sen spana vi inte lite folk. Haha dom är fan helt galna här i England. Ingen bryr dig om nånting, hur dom ser ut, dansar, inget! Sjut kul att sitta och titta på alla fula danser xD! Helt okej kväll faktiskt :) Dock hade jag visste inga batterier på kameran så jag fick bara ett kort innan den dog. Fulladdad till ikväll ;)!

Kom hem viid 2 igår kanske och så skulle vi träffas halv 9 idag för frukost så jag satte klockan och gick bort till dom men ingen öppna...jag hade ingen mobil med mig så jag gick tillbaka till mitt rum och ringde charlie men han svara inte Så jag gick tillbaka till Robs hus en gång till och knackade typ 5 min så tillslut öppna charlie. "Det verkar inte vara halv 9 idag så du kan gå tillbaka och lägga dig igen". Orka xD! När jag går upp blir jag helt klarvaken, inte kan jag somna om nu! Så nu sitter jag här, galet hungrig, och funderar på om jag ska börja jobba eller kolla film...snark!


Orka rubriker hela tiden!!!!

Publicerat: 2010-06-25 / 23:35:27 | Kategori: Allmänt
Måste bara berätta om min kära veliga vän Charlie! Först skulle vi ut, midsommar lixom! Men helt plötsligt blev han lite trött så då ville han inte dra ut utan vi skulle vänta till imån. Fine, jag går och köper popcorn och lite gott och kollar en film, jag menar ska jag gå ut själv, nej! Så nu får jag ett sms:
Han: "Ska vi festa eller? ;)".
Jag: "Okej visst men ska bara göra mig iordning då, festa festa eller chill?"
Han: "Jag vet inte, vad tycker du, eller kanske bättre att vänta till imån?"
Jag: "haha men bestäm dig nån gång. Palla vela ;)!"
Han: "haha vi kör imån då istället"

Helt velig!! ^^ Jag ville festa :( Fira midsommar med film och popcorn...FUN!

Hej adjö, sup lugnt!
Mina nya brills förresten, fett coola!!



Midsommar!

Publicerat: 2010-06-25 / 14:06:18 | Kategori: Allmänt
Känner att jag vart väldigt duktig än så länge på att uppdatera bloggen, visst :)? dock har jag inte så mycket bilder än, känns lite wierd att ta upp kameran och ta massa kort på folk jag nyss träffat haha. Nej det får vänta lite. Jag och "Sherlocks" ska ut på lite party ikväll så då kanske det blir lite kort ;), förhoppningsvis. Ikväll ska vi till oceana eller nåt annat ställe, gratis inträde och allt i baren 1 pund vilket är typ 12 kr. Helt sick! Sen kostar alla shots 6 kr så det känns ju lite farligt måste jag säga ;).

Känns rätt konstigt att inte fira midsommar...hela familjen, farmor och mormor och morfar är hemma hos oss nu och firar midsommar och jag sitter här. Det är sånna här tillfällen jag tror jag kommer längta hem mest, högtider. Men ska inte deppa ihop för det. Gäller att göra det bästa av situationen och det ska jag göra med! Snart ska vi ta lunchpaus från allt städande och sen ville charlie ner till stranden och chilla lite så det blir det antagligen :). SAKNAR ER ALLA DÄR HEMMA!!! Ha det bäst och fira lite åt mig med :)!



Lycka <3

Shasha!

Publicerat: 2010-06-24 / 23:28:08 | Kategori: Allmänt

Okej idag ska jag inte skriva vad jag gjort och massa för det är inte så mycket ändringar från igår förutom att jag var och spelade tennis med Rob innan ikväll, VANN måste jag tillägga!!! ;) Riktigt kul, sen sprang jag från banorna tillbaka till hotellet, ingen aning om vart jag var men det är så lätt att hitta här, bara att ta sig ner till havet (som man alltid ser typ) sen hittar man överallt (:!

Jag ska berätta för er hur det är att leva med folk från detta landet. Kan ju undra om denna uppfattningen ändras till slutet av resan, vi får väl se ;).
1. Folket är väldigt, väldigt gästvänliga och trevliga, inte massa bitchfasoner än så länge. Inte svårt att komma in i konversationer med nytt folk direkt.
2. Till varje måltid äter dom typ portionspåsar av chips, INTE OKEJ! Dock står jag över den biten, förstår varför många ser ut som dom gör här, förlåt men det är sant!
3. Typ alla föräldrar är jättetjocka och dricker öl hela tiden. Barnen dricker allt annat än vatten!
4. Av typ 20 pers var det tre som inte rökte; Jag, Charlie och Rob! Säger ganska mycket tycker jag!
5. Regler är inte direkt viktiga här, man gör lite som man vill ^^ Bara det ser bra ut så kvittar det haha!
6. Riktigt glad när jag såg dom ha mataffärer som typ kvantum, inte som Euroski direkt ;) haha!! Mycket bra England!
7. Säger du att du är från Sverige frågar alla väldigt mycket och dom verkar tycka att svenska låter as kul ^^! Dom säger att det låter som att vi sjunger?
8. ALLA är helt galna här vad gäller fotboll och speciellt när england spelar nu i VM! Herre, aldrig sett nåt liknande!Folk klär ut sig och typ står med tutor och visselpipor och sånt på pubarna. Crazy!

Sen när dom pratar hör du hela tiden,"fucking awsome", "Oh fuck man", "Fucking idiot", "No fucking way" osv osv...hahah helt as kul låter det xD. Jag tror inte det har så stor mening direkt längre. Man säger så bara tydligen ;)

Bli inte rädda nu, brighton är helt sjukt najs ;). Dock ska jag hålla mig undan den skitmaten dom har här! Vill ju inte se ut som dom kwwinnorna här inte ;). Haha nej nu blire hårdträning!!! ;D

God natt <3


Besvikelse!

Publicerat: 2010-06-23 / 23:05:27 | Kategori: Allmänt
Heej igen (:!
Måste berätta om första dagen på jobbet! Gick till rob och charlie kl halv 9 för att käka frukost men båda hade försovit sig så jag käkade lite med charlie sen gick jag tillbaka till hotellet där jag mötte upp en tjej som skulle visa mig vad jag skulle göra. Nu är det inga gäster på hotellet, dom kommer den 4:e juli. Det är studenter typ som går en språkskola som ska bo här i min ålder så det ska nog bli kul :). Tillbaka till arbetet...vi skulle börja städa alla köken, det var seriöst nog det vidrigaste köken jag sett!! Studenterna som bott här innan har bara ställt in all smutsig disk i skåpen så ni kan föreställa er hur det såg ut. FYFAN!! Det har jag gjort hela dagen, stödat 2 kök, så äckligt var det. Höll nästan på att spy, usha!

Klockan 3 slutade vi för att kolla matchen på en pub i stan när england spelade. Dom vann ju med 2-0 så folk va helt galna här :D. haha! Efter matchen drog jag och charlie en "vps" för att kolla in lite butiker men han va inte så positiv till att jag skulle in på topshop, primmarket, zara allt sånt så det får vänta lite ;). Nu har vi precis vart och grillat vid stranden och jag fick reda på att lägenheten jag ska bo i (som jag btw fick se idag, jättefin!) ska jag dela med en annan! Jag som ville bo själv. Vill verkligen inte bo med någon annan, vill vara självständig lixom. Besvikelse nr1 :/. Får väl göra det bästa av situationen, så vi får väl se...

Kan ju berätta att jag aldrig vart inne på starbucks så jag gick in och hittade typ frappe :D! Så jäkla gott!! Köpte en till mig och en till charlie :).

"Forgetmenot" ;) god natt <3

2-0

Publicerat: 2010-06-23 / 20:07:01 | Kategori: Allmänt
Min eftermiddag går att beskriva med en bild ;) Får skriva mer sen,massa jag har att berätta, ska iväg på grillning ikv med (: <3


sol sol sol!

Publicerat: 2010-06-22 / 14:57:50 | Kategori: Allmänt
Hoppas ni har det bra där hemma. Här är det helt kanon! Charlie och någon annan håller just nu på att måla om alla rummen så just nu finns det ingenting för mig att göra, så ska börja jobba först imorgon. Alla rummen ska målas om, bäddas, städas innan hotellet öppnar för de nya studenterna/gästerna den 4:e juli.

Hela dagen har jag och en tjej som jobbat här förut legat på stranden och steekkt!! Riktigt skönt!! Dock har dom inte sandstränder utan stenstränder men det är faktiskt inte alls obehagligt att ligga på. Gick tillbaka till hotellet för Rob hade gjort lunch så ätit lite nu men ska ner till stranden igen så man får lite färg. Tänkte visa lite mer bilder så ni får se hur det ser ut (:. Det är bara bilder från straden och lite när jag gick tillbaka till hotellet.



<3


England!

Publicerat: 2010-06-22 / 00:15:08 | Kategori: Allmänt
Hallå där!
Äntligen framme i England! Längtat så sjukt mycket och nu är det här, kan inte riktigt fatta det men sjukt kul :D! Tog tåget kl 2 från varberg med Charlie ner till köpenhamn där vi tog flyget över till London. Riktigt najs att åka med någon och inte åka själv tycker jag, typ en säkerhet. När vi hämtat våra väskor (kan ju tillägga att jag hade 50 kg med mig!!!) tog vi tåget ner till Brighton där Rob hämtade upp oss och körde oss till hotellet. Fick ett tillfälligt rum i några dagar medans min lägenhet blir tom. Just nu bor jag i ett vanligt rum på hotellet men det funkar (:. Vi var så sjukt hungriga när vi kom fram så Rob beställde kina mat och sen kollade vi klart spanien-matchen.

Imorgon ska vi börja jobba kl 10 men först blir det frulle hemma hos Rob med charlie och han :). Tog några bilder på rummet och min utsikt över havet men det är ju så mörkt så lovar att lägga in bättre bilder imorgon ;)

<3

SNAAAAAAAAAAAAAAAAART!!!

Publicerat: 2010-06-20 / 18:02:59 | Kategori: Allmänt

Jag vill bara skrika, dansa, hoppa, låta någon annan packa klart, JAG VILL ÅKA NUUUUUUUUUUU :D!!!!!!!!


20/6

Publicerat: 2010-06-20 / 17:00:49 | Kategori: Allmänt

Kvällen igår var så sjukt lyckad! Först kom alla flickorna hit, finslipade på kvällen fixning sen gick vi vidare tillförfest :). Riktigt trevligt! Efter det cyklade vi ner till oscars där det var någon speciell kväll med laser och massa sånt. Träffade massa trevligt folk och dansade hela kvällen, kommer inte ihåg när oscars var så roligt senast! Underbar kväll!!

Idag åkte jag, Erik och Alexandra till tre toppar för att käka sista tretoppasglassen för min del på hela sommaren! Mysigt vare och sen drog vi vidare för en VPS! Farväl är aldrig kul och jag säger bara en sak: KOM OCH HÄLSA PÅ!!! Efter jag lämnat av dom åkte jag hem där min chokladfontän var igång och fullt med frukt på bordet! Kan inte beskriva hur gott det var! Måste upplevas, finner inga ord ;)! Nu är jag mätt och måste börja packa...för mig är det inte en fråga om vad jag ska ta med utan vad jag ska lämna hemma ^^

<3


men snälla!

Publicerat: 2010-06-19 / 17:22:05 | Kategori: Allmänt
Okej läste precis kissies inlägg om bröllopet! Seriöst, lilla Alexandra...Hon skriver såhär;

"Pappa satt igång bröllopet ändå såklart och då såg jag vilken hemsk klänning prinsessan har på sig?! Tänker dom ta så mycket av våra skattepengar till bröllopet kunde dom väll passa på att ta några extra tusenlappar till klänningen..

Varför försöker folk intala sig själva om att dom är glada för kronprinsessans skull..? Vi betalar för deras bröllop och det som sker är att
Stockholm är helt kaos!! Fick höra att en ambulans med en svår skadad person innuti blev försenad pga bröllopet?! Hör ni själva hur löjligt det här är.

Tycker folk är korkade som vill ha kvar monarkin eftersom vi förlorar pengar på det. Pengar som går på deras slott och deras bröllop. Det kallar trångsynta folk för traditioner..? Varför skulle man vilja ha såna dumma traditioner..? Och varför är man korkad nog och vill att hela Stokcholm ska ta en pause bara pga något ni kallar tradition?"

Bröllpet kostar pengar ja...men fatta hur mycket det drar in! Det omsätter ju mycket mer än vad det kostar så sverige förlorar ju inte på det eller vad man ska säga! Och klänningen...tror du alla tycker det är snyggt som du klär dig? Nej sorry, det funkar inte så!


ikväll...

Publicerat: 2010-06-19 / 17:00:37 | Kategori: Allmänt

Kollar just nu lite på bröllopet på tv. Alltså bröllopet har fått så mycket kritik och sånt men ärligt talat, gud vilket bröllop (:! Vem hade tackat nej till ett sånt sagobröllop? Inte jag iaf! Jag tycker vi ska sluta prata om pengar och alla skattebetalare m.m. GRATTIS säger vi istället ;)!

Ikväll blir det utgång och sista kvällen med gymorna på typ 3 månader! Herregud, får hitta lite tillfälliga ersättare i brighton fast kommer ju aldrig bli som mina gymor här hemma! Jag måste ju säga att jag är så grymt sugen på att testa min chokladfondue fontän som jag fick i studentpresent fast det får vänta tills imorgon när farmor kommer hit, då ska det kioskas kan jag lova! SJUKT GOTT!! Ikväll ska jag först leka bartender och göra daiquiri till familjen och sen blir det förfest och sen oscars! Sista kvällen i Varberg! Jag kommer sakna det! <3






Jag vet, visst blir man sugen! ;)


3 dagar kvar!

Publicerat: 2010-06-18 / 15:34:07 | Kategori: Allmänt
Ja då va det 3 dagar kvar till jag "flyttar" hemifrån, för 3 månader iaf (;. Igår kväll när jag skulle lägga mig slog det mig att jag kommer bo själv! jag som är mörkrädd, hur ska detta gå? Jag får väl köpa mig en nalle eller nåt som kan hålla mig sällskap xD! haha nej men fyfan va kul det ska bli!

Var på vårdcentralen igår för min hosta och hals. Som tur va var det inte halsfluss eller lunginflammation eller nåt sånt hemskt utan bara en jävligt ihållande hosta! Doktorn skrev ut någon hostmedicin som tydligen skulle vara bra men på kvällen fick jag ett sms av mamma som frågade vad den hette. Hon hade tydligen många på jobbet som testat den och som fått ganska mycket biverkningar så jag googlade medicinen och ärligt talat...hur kan det vara en hostmedicin som är godkänd? Vanliga biverkningar var hallucinationer, svullnad av mun och svalg, svullnad av ansikte, trötthet, nässelutslag ah jag kan skriva mycket mer men tycker jag fått fram poängen! Shit, nej då får hostan helt enkelt gå över av sig själv, några sånna mediciner vill jag INTE ta! Folk använder lixom denna hostmedicinen till att få ett rus, typ som narkotika :S! Skärpning doktorn!

Nu ska jag packa iordning lite och ikväll blir det cheers för ett glas vitt och mys :) <3

Avskedsmiddag...

Publicerat: 2010-06-16 / 19:10:57 | Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag upp skit tidigt, typ halv 9!! Mådde skit, eller min hals är helt förstörd och jag bara hostar oavbrutet! Hört masa som haft liknande symptom som kollat upp det på sjukhuset och fått reda på att det är lunginflammation :O! Jag vill inte ha lunginflammation nu, bad timing. Eller alltså inte för att man nånsin vill ha det men nu är verkligen fel läge så jag tror inte att jag fått det, kanske kan överleva hostan med positiv psykisk övertalning till mig själv. jag vill bli frisk nu!

Träffade flickorna nere vid mignon vid halv 2 för att käka lunch, lite avskedsmiddag eller vad jag ska kalla det. Kajsa åker imorgon till Milano, Fiona åker på fredag till Magaluf och jag på måndag till Brighton. Visst vi kommer ju ses allihopa igen i september typ men det är ju långt tills dess! Jag ser verkligen fram mot att åka, VERKLIGEN :D, men det är klart jag kommer sakna alla er här hemma. Alla frågar hur jag vågar åka ensam men varför inte? Jag tror man blir mer självständig om man åker själv, man måste lixom skaffa sig vänner och ta intiativ, ush låter som värsta serri snacket nu men herregud, vad är det värsta som kan hända lix? Fy satan va kul det ska bli!!! LÄNGTAR!!! Ni får inte glömma att läsa min blogg när jag åker iväg, jag lovar att uppdatera er ;). Trådlöst internet i min lilla lya har jag fått reda på ;)

Nej nu ska jag gå och hosta! Hej då <3


Bästa tiden i mitt liv!

Publicerat: 2010-06-15 / 17:25:19 | Kategori: Allmänt
I söndags var det den efterlängtade balen. Balen är någon man drömmer om som liten flicka, askungen var en dröm och i söndags blev den verklighet! Jag kände mig som en prinsessa! Älskar min klänning och Anna som fixade min frisyr är så sjukt duktig! Vet ingen som gör så fina uppsättningar som henne och jag blev hel nöjd med allt! dagen började hos pontus där vi drack lite champagne sen åkte vi finbil ner till stan. där stod vi och väntade en stund sen kände vi att det var dags att gå ner mot socitén. Vi gick nästan först men det var bara kul! Jag och tobbe var klart snyggast ;)! Sen böev det mat och dans på socitén. Underbar kväll!!

Inte mycket kan slå söndagen men gårdagen gjorde det verklogen! Den bästa dagen i mitt liv!! Upp klockan 6 för att fixa iordning mig sen vidare till andré på champagnefrukost. Riktigt roligt och jag har nog aldrig varit så taggad som igår! Sen bar det av på avslutning på teatern. Efter det fick vi tårta på skolan, klassfotografering och betygsutdelning. Lisa hade beställt bord på cheers så hela klassen gick sen vidare dit och käkade och drack. När vi druckit upp var det dags att gå till skolan, UTSPRING!! Sjukt underbar känsla!! Alla var på så bra humör och taggade för resten av dagen. aldrig varit så uppspelt i hela mitt liv! Flaket var så otroligt roligt och sedan åkte jag hem där släkt och vänner väntade. Fick så mycket gratulationer och presenter, TACK alla!!

Denna dagen var helt totalt perfekt och den hade aldrig blivit så bra utan världens bästa mamma, pappa och bror! Mamma och pappa ni är verkligen dom bästa föräldrarna man kan ha! Ni ställer upp för mig i alla lägen och stöttar mig i allt jag gör! Så länge ni har planerat min student för att göra den perfekt. Ni ska veta att ni lyckades och mer därtill!! Jag hade inte velat ändra på någonting!! Min familj är det bästa jag vet och jag är så glad att jag har er! Ni är bäst det ska ni veta!! Älskar er så obeskrivligt mycket! Tack ska ni ha för att ni gjort min student till den bästa dagen i mitt liv!





Home sweet home!

Publicerat: 2010-06-11 / 19:23:15 | Kategori: Allmänt

Äntligen hemma (får man säga så?)! Har haft en helt underbar och galen vecka, precis som en vecka i napa ska vara. Fint väder varje dag, förutom igår, och fest varje dag! Snittsömnen har väl legat på 4-5 timmar och jag kan lova er att jag är rätt DÖD nu! Trodde jag skulle somna på flyget hem men ack nej. Precis när jag skulle somna kommer en liten unge och drar mig i tån så jag vaknar, föräldrar hallå?? Inte okej. Men men det är väl inte flygresan hem ni vill höra om utan vad som hänt, vad vi gjort och allt det där.

Dagarna har varit såhär; Vakna halv 10 utav mina underbart pigga rumskompisar som satt klockan varje morgon ;). Ta taxi till nissi och käka frukost/lunch. Sola Hela dagen, tillbaka till hotellet, sola vid poolen, in och sova lite, duscha, göra sig iordning, sen börja festen! Grabbarna var standard och sen vidare till blue moon. Riktigt kul har vi haft och ska lägga in lite bilder när jag återuppstått från denna dvalan. Nu vill jag att min pappa ska komma hem och laga mat och att coffe ska komma hem NU!

God natt (?)


NAPA!!

Publicerat: 2010-06-03 / 16:56:16 | Kategori: Allmänt
Ikväll drar vi gymor och  hela ps (typ) till napa :D!! Alltså sjukt ska det bli och är helt exalterad, vet inte vart jag ska ta vägen, känner mig jättestressad! Har vart på stan en sväng idag och först sprang jag på mamma så jag, hon och pappa gick till vin och skafferi och åt lunch ihop. Riktigt god mat har dom där, rekomenderas ;)! fick köpt lite solskyddsfaktor, sminkborttagning, tuggumi, resorb (!) och hämtat den fina tröjan vi ska ha på oss när vi åker! Haha vi kommer lätt va snyggast ;D! Nej nu måste jag ta mig samman lite och packa klart.

Får väl uppdatera i napa nån gång ;)

Ha det så bra här hemma! Och vi som ska till napa, TAGGA!!!! Snart drar vi wiiiiiiiiiieeeeeeee!!

Värme!

Publicerat: 2010-06-02 / 17:05:37 | Kategori: Allmänt
Idag har det varit helt sjukt varmt! Har spelat golf idag för första gången på typ 10 år! Riktigt kul va det och fick till några grymma träffar ;). Efter det åkte jag hem till elsa sen har jag inte gjort mycket mer än att ligga på altanen och slappat. Grunden till napa känns säker ;) haha. Alltså helt ofattbart att det är imorgon natt vi åker! Kan inte fatta det men helt jävla obeskrivligt underbart! Tröjorna blir även klara i tid och känns som att detta kommer bli en resa man sent kommer att glömma ;) ikväll blir det cheers med några snyggingar, Sötast, Elsa!

soooool!

Publicerat: 2010-06-01 / 14:10:44 | Kategori: Allmänt
Ligger just nu på altanen och solar lite. Mådde verkligen inte bra imorse men åkte till skolan ändå en stund. Hade tema rasism så gick på en föreläsning sen orkade inte kroppen mer så jag och Hanna pallrade oss hem. Ush inte må dåligt nu! Måste ta det lugnt nu innan napa, så man inte blir värsta sjuk! Inte så kul! Ska klippa mig vid 3 sen hämta Marina som kommer hem idag!! Då blir det massa bus så ska jag sova lite och vila mig helt frisk!  god natt!


RSS 2.0