20!

Publicerat: 2011-08-09 / 18:21:27 | Kategori: Allmänt
Tjaoo folken!

Jag är 20, åldersnojan har lagt sig (för stunden iaf!) och nu väntar systemet på mig som bara den! Jag avvaktar lite så dom kan fylla på riktigt ordentligt innan jag kommer dit ;)! Min helg va helt underbar! Sjukt bra lördag hela dagen, fest hos mig och sen på söndagen så blev det mys med familjen, paketöppning och galet god mat! Så nu står här 3 tårtor hemma och bara är, någon som vill ha lite kaka så kom kom ;).

Igår blev det avskedsfest för Fia som åker til USA imorgon, ha det bäst Fia så ses vi till jul igen!

Nu ska jag iväg och köpa mat med Malin sen ska vi ha fimkväll och se black swan som vi suktat efter fööör länge nu!

<3

HEj!!!

Publicerat: 2011-08-04 / 19:45:53 | Kategori: Allmänt

Sitter inne och kollar massa bloggar och tänkte slänga in ett inlägg bara för att, inte för att jag tror någon läser längre, det var aldeles för längesen så ni är väl helt övertygade och dödströtta på att det första som står på bloggen är TJOHOOO!!!

Nej nu är det ändring på det, och jaa jag kan försöka bli lite bättre på att skriva men jag har helt enkelt fullt upp eller ah har jag det? Dålig ursäkt kanske...yeye vi får väl se ;)

BARA SÅ ATT ALLA VET SÅ HAR JAG ÅLDERSNOJA!!!!!! JAg har varit deprimerad en vecka nu och jag har konstaterat att detta är just vad det är, åldersnoja! Jaa så är det! Men på lördag då jävlar kör vi!! Fu*k åldersnojan ;) 20 års fest och då räknar jag med att alla gymor är taggade till tusen! Om inte annat så är jag det, JAG FYLLER 20!!!!!!!!!!!!!! Sick!



<3



RSS 2.0