25/4

Publicerat: 2010-04-25 / 20:55:26 | Kategori: Allmänt

Hejj!
Är verkligen inte på humör för att skriva massa på bloggen ikväll. Känner mig så himla trött bara, kännt så hela dagen, vart lite nere. Jag är på bra humör men jag känner mig så nere ändå, vet inte varför. Här har verkligen vart jättefint väder hela helgen! Solat från 11-5 båda dagarna! Underbart! Kanske är solen som tröttar ut?

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, ni får roa er med bilder istället!
GRATTIS BÄSTASTE OLIVIA!!!!! <3



shopping!



Bara för att jag blev sjukt uttråkad av solningen! ;)


Bilkrock!

Publicerat: 2010-04-22 / 21:41:24 | Kategori: Allmänt
Måste visa bilder från idag. Vi har vart på utflykt hela dagen och när vi satt på bussen till Palma och bussen stannade på en busshållsplats kom en bil i full fart och körde in i bussen :S. Alla blev helt chockade, det small som fan!! Papparazzi som jag är va jag ju tvungen att ta en bild (a) haha. Helt sjukt!

Aja nu måste jag skynda mig! Ha det så bra! Skriver imån (: <3





Haha ser ut som en liten flicka, bjuder på den ;)

19/4

Publicerat: 2010-04-19 / 19:36:42 | Kategori: Allmänt

Goddag! Sitter på woody´s (ställe med wi-fi) igen, blivit stammisar här nu :P. Hanna och Clara är här med, ska snart tillbaka till hotellet för att äta buffé. Känns så skönt att slippa laga mat en kväll i veckan. Då slipper man liksom planera så mycket xD! Tänk när man bor själv!! Då får det nog bli lite mer variation på maten ^^.
Aja lovade er lite bilder så här får ni (:!









Nu är det buffé! NI får se mer sen ;) <3


sondag...

Publicerat: 2010-04-18 / 20:36:37 | Kategori: Allmänt
Ja da var det sondag igen. Veckorna gar sa sjukt fort kanns det som! Maste ju borja med att beratta att mitt lag, karleksfulla, vann i fredags!! va var det jag sa ;)? haha. Ska lagga ut bilder och videos, hade charader sa filmade vi hahaha, as kul!

Skulle satt oss pa en restaurang med internet men det far bli imon istallet. Da ska jag lagga in massa bilder antligen ;). Allt det har med vulkanen pa island har vi fatt reda pa har nere. Hoppas verkligen dom kan borja flyga till vi ska hem :S. Jag MASTE hem till den 29:e!! Jag klagar ju inte pa att vara i varmen direkt men ar ju sa mycket som hander sa vill bara ha maj ;) haha. Vi ska kanske pa vandring nasta vecka men det verkar inte som att det blir nagot med det tyvarr. Vulkanen har tydligen stallt till det for manga har nere ocksa, men men vi far val se.

Vi var ju och shoppade forra veckan och igar med. I onsdag blev det en del kladesplagg (jag vet vad du tanker pappa, gick inte att hjalpas ;S) men igar blev det inga kop. Ska dock in pa onsdag igen sa vi far val se om jag kommer hem med nagot fynd...Far packa pa mig massa klader nar vi ska hem sa allt far plats (a)

Hors imon :) <3

Himmelriket!

Publicerat: 2010-04-16 / 11:45:00 | Kategori: Allmänt

Hej (:! Måste lägga in lite bilder från "chocolat factory" som vi va på i onsdags!
Köpte lite choklad, sjuukt gott!! Snart blir det strandlekar med klassen. Jag, jennie, louise och erik är i samma lag med temat kärleksfulla. Vi ska vinna ;)

Hörs sen (:

OKej det var väldigt segt att ladda upp biler här men lägger in mer senare (: Nu ska vi leka ;D!


Shopping!!

Publicerat: 2010-04-14 / 15:21:28 | Kategori: Allmänt
Heej! Ska egentligen inte sitta har just nu, inte tid med det ;P. Har precis slutat praktiken i receptionen och fick sluta lite tidigare sa nu vantar jag pa att dom andra ska sluta sa vi kan aka till palma for SHOPPING!! Dock hade jag 3 kg overvikt nar vi akte hit sa jag vet inte hur detta ska ga till. Typiskt mig att ha med mig for mycket! Men nagot ska jag val kunna trycka ner ;)! Var kul att jobba i receptionen idag, fick gora sa mycket nya saker, fick till och med sta dar alldeles sjalv, lite laskigt men det gick bra (:. Nu maste jag skynda mig sa jag hinner tillbaka innnan de andra slutar.

Antligen kollat upp sa jag verkligen kan aka till stockholm i maj! Hoppas verkligen vi aker (:. Vill traffa min Maria :D! Hoppas jag kommer iág till norge i maj med :). Gud Maj kommer bli helt underbart! Stavanger, Stockholm, 50-dagars, jippodagen, skolmiddagen/festen, valborg... ALLT hander i maj :D!Skriver lite mer imorgon eller ikvall.

Ha det bast! Nu blir det shopping for hela slanten!!!<3

Tjoooo!!

Publicerat: 2010-04-11 / 20:45:13 | Kategori: Allmänt
Heej där! vilket underbart humör man kan vara på. Helt sjukt glad just för tillfället. Legat vid poolen hela dagen idag med och fått riktigt mycket färg så inget att klaga på ;). Dock vaknade jag av den lilla fågeln i morse igen så ikväll ska jag sätta upp en liten fågelskrämma i form av en påse som jag har planerat hela morgonen. Jag ger mig inte!!

Gick en promenad efter solandet och sen tog jag ett långt bad och vi gjorde manikyr och sånt. Mys! Sen gick jag och hanna på fin-middag. Blev pasta med skaldjurssås så nu kan jag även skryta med att jag "ätit" (smakat) bläckfisk, musslor och gröna oliver. Dock kan jag säga att bläckfisk verkligen inte är något för mig. Det smakar inget konstigt men konsistensen är verkligen inget som jag faller för...men gröna oliver var helt okej och musslorna var väl ok ;P haha.

Nu blir det mys med film och imorgon är det skola igen. På tisdag ska vi på bergsvandring med de andra skolorna som är i alcudia.

Får inte glömma att gratta Maja som fyller 19 år idag! Grattis :D! <3

Ciao!

Lordag!

Publicerat: 2010-04-10 / 19:30:04 | Kategori: Allmänt

Hola! Hur har ni det dar hemma i regnet/solen? Idag har det vart en sjukt underbar dag. Vaknade dock av fageljaveln som pickade pa fonstret sa jag vaknade vid kvart i 8 men somnade om och gick upp vid 10. Da blev det frukost sen ner till poolen dar vi har spenderat hela dagen! Sjukt varm dag. Badat i havet nagra ganger idag ocksa, fick med mig delar av klassen for forsta gangen :O! Sa jobbigare an sa har inte min dag varit. Vi skulle akt in till palma och shoppat men pallade inte det nar vadret var sa fint sa det far vanta till nasta helg.

Iman hoppas jag att det blir lika fint vader som idag. Ska bli BRUN innan vi aker hem. Haha ni ska se mina fraknar, dom har verkligen satt fart!! Typ en odling i fejan! Fast vi ar ratt bruna redan sa det ar positivt ;) hahah. Ikvall vet vi inte riktigt vad vi ska gora, ar sa sjukt slappa efter den jobbiga dagen sa det blir nog film och fruktsallad.

Assa vacker den fageln mig imorgon med sa blir det nog kott till middag imorgon!! Dumma fagel! Ni far ha en bra kvall sa hors vi snart. Ni ska fa lite mer bilder med snart ;).

PUSS <3

<3
Saknar min elsi att gosa med!


8/4

Publicerat: 2010-04-08 / 18:10:55 | Kategori: Allmänt
Okej jag är nog besatt av internet! Känner att jag måste in varje dag typ för att skriva lite och kolla facebook haha. Känns som att jag missar så mycket där hemma och jag saknar er alla såååå mycket!

Glömde att berätta att vi var på studiebesök på barskolan här nere. Dom berättade lite om skolan och så fick vi prova på att blanda varsin drink, cosmopolitan. Det var jättekul att se hur det var där (:. idag skulle vi på studiebesök till en svenskägd restaurang men det blev inställt så fick jobba med projektet istället. Sitter på ett café nu fast ska snart gå tillbaka till hotellet. Jag och alexandra ska ut springa och sen ska vi laga tacos som jag skrev igår :D! GOTT!!!

Snart är det helg och vi hade tänkt åka in till Palma för att shoppa lite på lördag. Hittat en jättefin klänning här nere, kanske studentklänningen, vem vet ;)?

Just det, gissa vad jag ätit idag...MAGNUM!! Efterlängtat kan jag lova! + Pappa håll i dig...jag äter numera svarta oliver. Riktigt gott! åt det som "snacks" från burken idag till och med hahah! Oväntat?

Jaja ni får ha det så bra! SAKNAR ER!!!! <3




onsdag!

Publicerat: 2010-04-07 / 15:33:04 | Kategori: Allmänt

Hallå där! Hur glad som helst idag! Äntligen funkar mitt internet på datan så sitter just nu på ett internetcafé med en cola och myser med olsson och sohlin. Det ligger bara 50m från hotellet så det blir nog nya hänget istället för donken ;). På tal om donken så har vi typ ätit 1 mc flurry om dan nej kanske inte riktigt men många har det blivit och det va inte ens det som jag längtade efter, inte en enda magnum har jag fått i mig!! Abstinens snart, MÅSTE HA MAGNUM!! ikväll kanske ;)?

Idag har vi praktiserat igen. Jag fick stå i receptionen igen och det är där jag kommer va hela tiden för dom ville visst ha kvar mig haha. Idag va det dock lite jobbigare situation. Jobbade med en gubbe (?) som heter rafael hela dagen och han kan ingen engelska så ni kan ju tänka er våra djupa konversationer. Det är så mycket lättare att förstå spanska men det är inte alls lika lätt att prata. Dom använder inte ens "rätt" grammatik eller lär vi oss helt fel i skolan kanske? aja teckenspråket gör ju framsteg iaf. Här i spanien jobbar dom inte så fort och det gör vi tydligen i sverige så jag var klar med allt arbete för dagen vid halv 2 så jag har haft en rätt go och slapp dag! Skönt!

Inte så bra väder här nu, blåste jättemycket igår och i morse men nu har det lugnat ner sig och solen börjar titta fram. Ikväll hoppas vi på bättre väder eftersom vi ska ut och fira lina som fyller 18 år idag med en middag på en fin restaurang (:. Har inte ätit en köttbit sen vi kom hit typ. Det enda jag pratat om det senaste, ge mig kött!!! Så för att ändra på detta ska jag äta fläskfile, klyftpotatis och bearnaisesås ikväll och tacos imorgon. Gott!

Lovade ju er bilder och äntligen har jag min egen data så jag kan visa er lite fast blir inte så många dom får ni se på facebook sen ;)
Enjoy!


lite av utsikten!


morgonpromenad!


klassen!



Hasta la vista baby! <3


5/4

Publicerat: 2010-04-05 / 20:27:37 | Kategori: Allmänt
God kvall! Vet att jag skulle lagt upp bilder igar men det blev inget internet for min del igar. Det hander aldrig mig eller oss brkar man ju saga men det hande oss. Vi tanker pa dig! Ta hand om dig dar hemma!!

Idag har vi legat vid poolen pa siestan och jobbat med projektet sa har inte sa mycket att beratta for er idag. Ska forsoka lagga in lite bilder snart sa skriver jag igen nar jag ar pa battre humor!

<3


Lordag!

Publicerat: 2010-04-03 / 16:40:19 | Kategori: Allmänt

Tju!! Hoppas allt ar bra med er. har ar allt kanon! vakanade dock av prasslande vid fonstret vid 8 och blev livradd att det skulle vara kackerlackor fast det va en javla fagel som satt och pickade mot fonsterlisten. Somnade som tur va om och vaknade igen vid 10. Da gav jag Hanna frukost pa sangen och sa tittade vi pa fjorton suger, haha den e sa bra ju! Sen har vi solat hela dagen idag och inhandlat lite gott infor kvallen! Maste beratta att jag aven tagit arets forsta bad i havet och poolen, dock ar alla i klassen riktiga badkrukor sa kom pa att jag var tvungen till att hjalpa dom lite pa traven. Nar jag hanna, clara och alexandra kommit upp fran stranden sag jag alla sitta vid poolkanten och kan man lata bli att fa busiga tankar? sjalvklart inte! Knot till bikinin, slangde handduken och klanningen till hanna sen tog jag sats sprang sa fort jag kunde och gjorde kanonkulan sa alla blev helt pisseblota hahaha, fan va vi garva! jaja ar man klen far man skylla sig sjalv ;)!

Igar var vi i Palma pa kvallen och tittade pa en parad som dom hade.

Kommer lagga upp lite bilder imorgon tror jag sa da far ni se hur vi har det :)

Glad pask allihopa!

 

Bild fran paraden vi var pa igar (:


Partyyyy

Publicerat: 2010-04-02 / 10:44:51 | Kategori: Allmänt
Hallå där hemma! Sitter på mc-donalds igen fast det har inte öppnat än men internet utanför funkar ändå, billigt och bra! Håller på med vårt företag (projektet) som vi har startat här nere. Sjukt chill har vi det, kan inte kalla det skola direkt! Vi sitter ute hela dagarna och soloar typ. Jättevarmt här nu! Spanjorerna kollar på oss som om vi är helt dumma för att vi går i flip flop, shorts och linne, för dom är det vinter här nu!? Kan ju inte kalla detta vinter men men.

Ikväll ska vi in till palma hela klassen med katharina och emma och kolla på en carnival typ. Sen ska vi nog stanna kvar i palma och antingen chilla och äta gott eller festa igen ;). Lutar ju mot fest fastän alexandra inte va jättesugen när jag väckte dom imorse ;). Ärligt talat känner jag mig riktigt duktig, var ute halv 8 och sprang imorse 20 min + att vi va ute en rejäl runda igår jag andré och lovisa. Man kan typ inte må dåligt dagen efter en utekväll här. Mår prima!

Nej nu blev det lite mycket läsning kanske men måste ju uppdatera er ;)
Nu blir elin sur på mig för att jag är lite seg vid datan. Förlåt elin nu ska jag logga ut!

<3


RSS 2.0