Tisdag

Publicerat: 2014-03-18 / 14:06:37 | Kategori: Allmänt
Gud va dålig jag är på uppdatering här...men ibland blir det så med allt som måste göras. Helgen va superbra med myskväll hos Lisa i fredags sen tentafest med klassen på lördag och en slappedag hela söndagen! Hade superkul ute, längesen jag va ute nu så det va på tiden :)!

Igår mådde jag riktigt knepigt.. Huvudvärk från att jag vakna till jag gick och la mig kl 19 (!), sov sedan hela natten och vaknade av klockan 07.15, då är man trött!!

Idag började morgonen skit med att linsen gick sönder i ögat påvägen till skolan vilket innebar 3.5h lektion utan linser/ glasögon samt så var detta mitt sista par så nu får jag gå utan tills på tisdag nästa vecka. Helvetes jävla åhhhh! Så typiskt. Skit. Tagit blodprov idag också för att få reda på vad som är fel med min mage..gluten, laktos, IBS, inflammation i tarmen...? Skönt att äntligen ta tag i det nu efter så många år av magproblem.

Lite bittert inlägg..men kan ju inte vara lätt alltid, eller;)?





Helg!

Publicerat: 2014-03-15 / 10:44:28 | Kategori: Allmänt
Gud va mycket det vart det senaste! Först idag känner jag att jag bara kan slappna av men helt plötsligt känns det för tomt, har ju haft något att göra hela tiden det sista och nu när jag är totalt ledig så känns det knäppt..Aja bara att njuta av dagen, kanske en sväng på stan och gymma sen ikväll blir det tentafest med bästa klassen! Kommer bli grymt!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får träffa familjen igen! Som jag längtar!! Saknar er massor!

På onsdag är det dags att fixa håret vilket är sjukt behövligt...Ser ut som f*n i håret nu rent ut sagt. Alldeles för solblekt sedan Thailand och sen råttfärgsutväxt på det.. Snyggt👌

Har så mkt inspiration till håret så får hoppas frisören försår hur jag vill ha det :)








Tentastress...

Publicerat: 2014-03-10 / 18:06:22 | Kategori: Allmänt
Får ursäkta för väldigt dålig uppdatering här. Förra veckan, helgen som va och denna veckan bestod och består fortfarande av fruktansvärt mycket plugg inför kemitentan som vi har snart...Gud va nervös jag är. Vill så himla gärna få godkänt så jag kan checka av detta och inte behöva tänka på omtenta. Aja jag vet ialla fall att jag nu verkligen pluggat och försökt sen får det gå som det går. Håll tummarna för mig!!

När tentan är gjord ska vi ha middag med klassen och sen självklart den obligatoriska tentafesten! Åhhhhh jag vill så himla gärna klara detta!! Haha känn min desperation!!


Raw Food bollar

Publicerat: 2014-03-02 / 18:52:00 | Kategori: Allmänt
Tagit riktigt långa sovmorgonar denna helgen, kan äntligen sova ut länge nu när jag kan dra för gardinerna så det blir mörkare i rummet. Igår åkte jag in till stan med några vänner och bara strosa runt. Hittade alldeles för mkt fint men motstod shoppingsuget väldigt bra må jag säg! När man precis flyttat in i ny lägenhet så blir man ju lite inredningsskadad eller ah för mig har det inte gått över sen jag flyttade första gången, så himla kul med inredning!!
 
Gårdagens shopping blev en badrumsmatta i perfekt rosa färg (precis sån jag letat efter), ett ljusrosa ljus till badrumshandfatet, en rosa kökskniv (dör va fin den va!) och två nagellack. Dom andra bara skratta åt mig för allt rosa jag vill ha men hey, what to do ;) Rosa är bara för fint!!
 
Bilder på vad jag köpte kommer senare, sålänge får ni se dom otroligt goda raw food bollarna jag gjorde häromdagen.

MInns inte exakta mått men ungefär 7 dadlar, ca 0.25- 0.5 dl mandelmjöl, 2 msk kakao, lite vaniljpulver, någon tesked vatten och sedan rullade i kokos, superenkelt och gott!



RSS 2.0