Heartbreak hotel

Publicerat: 2011-01-31 / 13:41:15 | Kategori: Allmänt

Blev en lång sovmorgon idag. Sov till 11 kanske, längre än vanligt det senaste! Sedan blev det en god frukost i vanlig form, smoothie, kaffe, ägg och en kiwi. Jag ÄLSKAR frukost! Kollar just nu heartbreak hotel, haha så jävla kul den filmen är! Glad att det inte är min mamma ;) hahah!!

Idag är planerna inte många. Kolla klart filmen och sen blir det bodypump och zumba senare. Imån är det lönedax! Tror ni jag är glad eller ;)?

Just det, någon som satte emot att min kära bror skulle ha träningsvärk idag? Laga hit stålarna isf ;)! Haha klenis!

<3


Söndag

Publicerat: 2011-01-30 / 11:57:44 | Kategori: Allmänt

Hallå där! Blev inget bloggande igår, jobbade till 4 sen blev det hem och kolla film, fixa naglarna och följa facebook-trenden nämligen laga tacopaj! Som förövrigt kan ha varit den godaste pajen jag ätit i hela mitt liv! Såå god!

Idag blir det inte mycket action. Kollar just nu finalen i australian open sen blir det till att skriva klart mitt CV. Ska ha ett grymt CV denna gången och jag är på god väg ;). När jag jämför de nya med det gamla kan jag inte fatta hur jag kunde ge ut det gamla, helt värdelöst! Anna lilla...

Vad hände precis? Min bror som inte tränat på år och dar sa just: "Nej, nu ska jag gå och göra lite armhävningar!"
Sedan går han iväg, gör armhävningar och kommer tillbaka. Nu blir det situps! Detta ska han tydligen göra varje dag nu säger han? Det där ska bli spännande haha! Framförallt sätter jag 20 spänn på att han kommer ha världens träningsvärk imån! Haha! Någon som sätter emot ;)?


Sen blev det snacks i form av egenrostade linfrön! Supergott och nyttigt med!




Och en snabbfix av naglarna. Mina naglar blir så svaga när jag inte har nagellack så va tvungen att lägga på nåt. Dock va fantasin i botten så fick bli en "bara-för-att"-målning denna gång ;). Har inte den färge på nagellack som jag vill ha så måste köpa det när lönen kommer :).



<3


fredagsmys

Publicerat: 2011-01-28 / 23:11:46 | Kategori: Allmänt

Dagen började, ursäkta ordvalet, pissrätt åt helvete! Vaknade av grannen som aldrig verkar sova vid typ 6 då han tydligen kände sig tvungen att rensa ut garaget (?) sen ungen som bor under oss väckte mig vid 7 sen ringde coffes telefon typ 3 gånger vid 9 och sen va det med det. Upp och hoppa, gav upp den där sovmorgonen. Sen skulle jag handla, då funkar inte kortet men som TUR va så stod maria i kön så fick låna pengar av henne. Jävla tur! Sen blev det buss hem och en arg Anna fick lugnat ner sig.

Senare blev det jobb 4-8 och det gick väl bra, mer att göra idag så det va kul :). Imorgon ska jag även jobba lite extra i den lilla butiken så det blir jobb halv 10 till 4 eller 6. och,Och,OCH snart kommer lönen :D! Typ 3 dagar kvar. Helt sinnes vad jag är i behov av min första lön härifrån!

Nej upp vid 7 imån för att ta bussen...sååå god natt hörrni!

<3


god kväll!

Publicerat: 2011-01-27 / 22:23:32 | Kategori: Allmänt

Dagen har vart helt okej, jobbat bara och en promenad sen har jag inte hunnit nåt mer. Jobbet gick bra men va så lite folk så det händer inte så mycket :/. Imån blir det jobb igen 4-8 sen äre helg! Har lust att bara ta det lugnt i helgen och så blir det nog med. Försöker övertala coffe att skippa paintballen på lördag och vara hemma med mig istället. Tänkte laga god mat, efterrätt, popcorn och kolla en film. As mys ju! Fast det ska jag nog göra hur som helst ;).

På tal om mat...lagade nyss den sjuka goda maten. Fyllde en laxfilé med en fyllning som bestod av pesto, kvarg, vitlök, rödlök, salt och peppar. Sen la jag broccoli och tomat vid sidan om i formen och la lite vitlök över samt en skiva ost. Sen saltade jag och pepprade bara och in i ugnen. Satan i gatan va gott! Har en bild men hittar inte sladden till kameran för tillfället men rekomenderar verkligen denna lilla rätt! Mumsigt :)!

<3


torsdag

Publicerat: 2011-01-27 / 10:37:18 | Kategori: Allmänt

För första gången på länge kan jag väl nu med gott samvete säga "God morgon"! Vaknade redan tjugo över 9 idag så vart uppe ett tag redan. Igår vaknade jag innan klockan ringde vilket va runt kvart i 8. Jag gillar vart det här är påväg! Men vet ni vad? Jag drömde om toapapper inatt. Haha inte okej! Jag vill drömma om snygga män, ännu snyggare män shopping, pengar och sånt, inte toapapper!?

Idag blir det jobb 2-8 så dagen har inte mycket mer att erbjuda. Tänkte kanske gått och tränat en stund innan jobbet men får se, en promenad i det fina vädret istället kanske :). Just nu är jag mest sugen på att titta matchen mellan Djokovic och Federer. Synd bara att man inte kan klistra på Verdascos ansikte. Då hade det hela blivit sååå mycket mer intressant ;).

Tack och adjö!



MMMM, my man!

<3


Som jag sa...

Publicerat: 2011-01-26 / 22:11:00 | Kategori: Allmänt

...det är toarullens dag idag, inget tvivel om det! Helt sjukt, jag skojar inte!

Okej jag ser rätt mkt människor passera varje dag och helt enkelt, här finns det 4 typer av människor:
- Galna toarullesköpare.
- Gravida, ja det är typ mode här i norge?
- Cola drickande, tror inte folket hittar till vatten kranen här.
- "Pizzabakaren-ätare", typ innestället på restauranger?

Nu väntar jag bara på att få se en gravid coladrickandes kvinna med en vagn full av toarullar stå och beställa pizza hos pizzabakaren. Snart, det är jag säker på.

För övrigt har jag ont i fötterna efter att ha stått hela dagen men får stå ut 2 dagar till sen är det vila fossingarna. Blev som sagt träning idag med, bodypump stod på schemat. Pump it! nej nu ska jag titta vidare på "en man och fyra kvinnor". Spännande, spännande..

<3


26 januari 2011

Publicerat: 2011-01-26 / 08:37:38 | Kategori: Allmänt
God morgon! Känner mig verkligen på grymt bra humör! Vaknade innan klockan ringde och va utvilad helt enkelt. Skönt! Sitter just nu och äter lite frukost och kollar Aurstalian open. Vilken morgon ha ;). Idag får jag skjuts av en som jobbar på mitt jobb. Hon åker samma väg som bussen kör så då åker jag med henne istället. Kan vara hemma 40 minuter extra. VÄRT!

Jobbar till 4 idag sen blir det träning ikväll. Kan ju fråga sig om det var toapapprets dag här i Norge igår? ALLA som handlat på coop gick ut med stora lass med toapapper! Nu snackar vi inte 6/10/15 pack nej snarare 50/60/70 pack, MINST! Jag kände min nästan tvungen att gå in och köpa ett två-pack bara för att lixom, men jag gjorde det inte. Ifs det har ju vart löning här för många så då köper de kanske på sig för att inte sitta där i slutet av månaden och får leka indien (Kina?).

Ha en bra dag allihopa!



<3

25 januari 2011

Publicerat: 2011-01-25 / 12:44:47 | Kategori: Allmänt
Goddagens!
Vaknade halv 11 idag utan att ha ställt klockan. Inte dåligt av mig haha! Käkat lite frukost, smoothie, en kiwi, kaffe och ägg, kollat massa tv och läst lite för många bloggar. Så har min morgon sett ut. Inte klagar jag iaf :).

Jag har sån galen träningsvärk idag i axlar och armar! Körde 1 timme bodypump följt av 1 timme zumba igår. Bra genomkörare där! Shit jag är så motiverad med träningen och maten. Älskar det! Extra roligt är det när man märker att det fungerar, att få resultat, att man gör rätt! :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Ska gå en promenad sen iaf och så blir det jobbet klockan 4-8. Packa upp väskan innan kanske? We´ll se!


Blev smoothie på färska blåbär, ananas, banan, apelsin och naturell yoghurt :)

<3

Måndag

Publicerat: 2011-01-24 / 12:21:03 | Kategori: Allmänt

Alltså herregud vad jag har sovit inatt. Gick och la mig lite innan 11 och vaknade vid 12. Kanske för att jag fick agera chaufför i lördagsnatt och behövde lite extra sömn denna natten istället ;), maybe. Äter just nu lite frukost och sen blir det ett avsnitt av SATC, bara 4 kvar :O, handla och träna. Mer hinns inte med.

Alltså igår såg jag videon om Nicole Richie´s vårkollektion. Så fina kläder verkligen! Och dessa solglasögon, sjukt fina! Vill ha, måste nog ha! Märket heter House of Harlow :).



<3


Tillbaka

Publicerat: 2011-01-23 / 20:01:08 | Kategori: Allmänt
Då är vi tillbaka i Norge. Blandade känslor måste jag erkänna. Det betyder så mycket för mig att vi kunde åka hem denna helgen!

Som sagt har jag bara umgåtts med familjen denna helgen. Gick på stan en sväng med mamma i lördags, fick en riktigt fin kavaj av henne som hon hittade på rean. Satt helt perfekt! Sen gick vi och provade lite glasögon. Känner att det är en hög prioritet på saker som bara måste investeras i för min del. Och ja, glasögon är en investering, en dyr sådan. Shit alltså, det är ju inte så att man kan byta ut dom hur som helst heller. Kostar ju skjortan! Jäkla synfel alltså ;P. Ur vägen, blind höna kommer gående!

Nu ska jag gå och laga lite mat. Hungrig kvinna! Sen ska jag bums i säng. Väldigt, väldigt trött!

<3

Sitter just nu på tåget påväg till Köpenha...

Publicerat: 2011-01-23 / 10:32:38 | Kategori: Allmänt

20110123234 (MMS)

Sitter just nu på tåget påväg till Köpenhamn. Flyger därifrån tillbaka till Stavanger. Har vart hemma i helgen, på begravning för min farfar. Jag har bara varit med familjen hela helgen, umgåtts och tagit det lugnt. Det behövdes!Datorfri helg för min del med. Är skönt att lägga undan den ibland. Tro det eller ej :). Nu: back to sleep! <3


torsdag

Publicerat: 2011-01-20 / 20:57:14 | Kategori: Allmänt

Kom hem från träningen och märkte att jag missat ett skype-samtal från mina bästisar. Fan då! Men om ni ser detta så kan vi skypa i helgen istället om ni är inne då :)!

Idag har jag vart på stan en sväng, sen blev det träning 2 timmar. Behövligt! Nu har jag precis käkat, laxkotletter med spenat i blev det. Gotttt! Aldrig ätit laxkotletter innan vad jag vet men det va riktigt gott :). Vilken nyttig måltid :). Nu ska jag packa klart det sista, ska hem över helgen. Planet lyfter 06.00 så det blir att gå upp vid 3 typ. Tidigt, tidigt.

Längtar efter min mami och papi!




<3


Onsdag

Publicerat: 2011-01-19 / 12:39:02 | Kategori: Allmänt

God morgon/middag!
Jag har faktiskt varit vaken rätt länge redan. Dock kunde jag inte somna förrän 3 inatt så jag ställde klockan så jag inte skulle sova för länge. Så halv 11 va jag uppe och gjorde frukost till oss. Idag blir det jobb 4-8 sen hem till den kära sex and the city boxen. Helt beroende. Åh jag vill med gå på dejter, alltså sånna riktiga dejter som är i serien ;). Så tänker jag köpa cocktailglas så jag kan göra massa cosmopolitans plus att jag planerar min framtida resa till new york. Jag SKA dit!

Aja så länge så får jag drömma mig vidare till seriens värld. Bye bye!

Ny manikyr med, vad tycks?


Hallo.

Publicerat: 2011-01-17 / 23:46:31 | Kategori: Allmänt
Jag vet, inte mycket action här inte för tillfället. Ibland händer det saker i ens liv då allt bara stannar, man vill helst bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och bara gråta, vara med sin familj och ha en kram och en tröstande axel max 2 meter bort. Så har jag känt det senaste. Jag har då inte legat i sängen hela dagarna utan försökt hitta på saker, göra sånt som får mig att må bra. Det svåra är att förstå och att acceptera. Jag försöker, hela tiden. Det kommer..

Ville bara få skriva av mig lite. Kände att det behövdes.

Vi hörs snart igen <3

oh work work!

Publicerat: 2011-01-13 / 23:25:26 | Kategori: Allmänt
Ja jag skulle jobba 2 dagar, ca 8 timmar denna veckan vilket raskt ändrades till 5 dagar och imån fick jag erbjudande att jobba 8 timmar, klart jag inte tackar ja och varför inte slänga på 2 extra timmar på det? Så ja imån är jag en hårt arbetande kvinna med 10 timmars jobb och efter det middag med några vänner! Trevligt värre! Har faktiskt hela helgen uppbokad. Imån jobb och middag, på lördag bio med brodern och på söndag ska vi iväg till nåt ställe och se några uppträda. I like! Just det, emellan detta ska jag hinna se en jäkla massa SATC också ;).

NU, tillbaka till Sex och Singelliv som det heter i norge ;). Gotta go! Hörs på lördag!

<3

inspirationsbrist...

Publicerat: 2011-01-13 / 11:32:31 | Kategori: Allmänt

Ja vad har jag gjort de senaste dagarna? Jobbat och tränat, det är väl det enda så har inte så mycket kul att berätta haha. Nej men jobbet går kanon, nu är det bara personnummer, skattekort och norsk bank som behöver fixas sen kan jag känna mig lugn ;P. Ska försöka hinna med det imån innan jobbet.

Åh jag vet inte vad jag ska göra för att hålla mig tills jag har tjänat ihop storkovan så jag kan göra allt jag vill!! Jag är värdelös på att vänta. Vill jag göra/ha nåt så vill jag ha det nu! Och då menar jag DIREKT. Jag är hopplös med sånt, mamma håller med i denna biten, eller ;)?

Nu blir det frukost sen gymmet innan jobbet och ikväll ska jag stirra mig blind på dataskärmen med SATC ;). Nyfixade naglar har jag med.

Blåbärs smoothie, ägg, en kiwi, kaffe och vatten såklart :)! Mumma!



<3


Måndag!

Publicerat: 2011-01-10 / 13:12:35 | Kategori: Allmänt
God morgon folket! Från och med imån är det slut på dessa sovmorgonar! Det går ju inte att gå upp halv 1! Herregud, nu hinner jag inte med nånting innan jobbet för ska åka redan om 1 timma...jag vet jag kan sätta alarmet men coffe hade min telefon på alarm så jag kunde inte idag men imån, då blir det till att sätta klockan!!

Ska fixa ett norskt kontantkort idag innan jobbet och kolla en jättefin kavaj jag sett på H&M. Vill ha! Sen förlorade jag 1 av 10 utmaingar på singstar i lördags som jag hoppats att alexandra inte kom ihåg men fick precis ett sms med en påminnelse ^^. FAAAAAAAAN! Hahaa vill inte, vill inte, vill inte xD!

Ha en bra dag!

<3

Söndag!

Publicerat: 2011-01-09 / 13:44:49 | Kategori: Allmänt
Hann inte skriva nåt igår för va inte hemma på hela dagen/kvällen. Bussresan gick väldigt bra faktiskt och jag hittade dit, i tid och allt ;). Jobbet gick med bra, va kul idag! Blev medbjuden till en vinkväll hos en jag jobbar med och det tackar man ju inte nej till :). Så vinkväll med singstar blev det. Sjukt trevlig kväll!! Skönt när man lär känna lite folk. Allt blir så mycket lättare och roligare då.

Och vad fick jag lånat hem :D? Jo:



Så nu vet ni vad jag ska göra idag ;). UNDERBART! Okej pilates med ;)

<3

hallo

Publicerat: 2011-01-07 / 23:44:10 | Kategori: Allmänt

Denna dagen har verkligen gått snabbt. Herregud alltså! Jobbet gick bra och jag börjar känna mig mer bekväm om ni förstår. Kommer väl ta ett tag att komma in i det helt men det känns bra hittils iaf. Har inte gjort nåt annat idag och imån blir det inte mkt mer att göra än att jobba, åka buss och vänta. Ska vara ensam i butiken imån 10-6 sen har ju Norge det sämsta bussförbindelserna på lördagar...Kul att åka hemifrån 8 på morgonen och komma hem 8 när jag ska jobba 10-6 för att bussförbindelserna är så dåliga. Antar sånt är livet ibland. Nej nu känner jag att jag klagat för mkt det senaste. Får vara slut på det nu.

God natt <3


fredag!

Publicerat: 2011-01-07 / 12:12:28 | Kategori: Allmänt

Gårdagen avslutades med en väldigt rentut sagt piss sur Anna som gick och la sig. Jäklar va irriterad och sur jag va så kände att det va bäst att bara hålla truten, titta på tv och sen gå och lägga mig. Tror alla har sånna dagar ibland men fyfan för dom! Tur att de inte är varje dag ;)!

Idag vaknade jag upp på så mycket bättre humör och när klockan ringde var det dags för en powerwalk i det fina vädret och nu sitter jag här med den sjuka goda smoothien (säger man så haha?)! Mumma! Blir jobb idag 2-8, ska få lära mig den andra butiken idag. Kul :)!

Min hjärna sprängs snart av alla idéer och framtidsdrömmar jag har! Någon dag hoppas jag dessa bli verklighet, ingenting är ju omöjligt!

Bjuder på en sommarbild såhär i vintertid!



<3


kaos...igen...

Publicerat: 2011-01-06 / 21:42:28 | Kategori: Allmänt
Istället för att ta första bussen typ 5 min för att sedan byta tog jag istället en promenad dit bort för att slippa bara stå så länge. Dock visste jag inte hur lång tid det tog att gå dit så gick 40 min innan bussen skulle gå (snöstorm och glashalt är här!) men va framme redan efter 20 min så blev ju att stå och vänta ändå men nu vet jag ju till nästa gång så jag kan gå i rätt tid. Men för att komma till händelsen...Tror ni bussfan va i tid?? NEJ!!! Bussen kom 20 min sent viket betydde Anna blir sen till andra dagen på jobbet! Jävla fan så fick smsa chefen. Enligt min klocka blev jag sen men när jag va framme va deras klocka 2 minuter i och chefen va inte ens där...

Jag är så trött på bussarna här att de aldrig kan komma i tid! Sjukt irriterande! Förstår ju att många åker bil...

<3

torsdag

Publicerat: 2011-01-06 / 12:37:41 | Kategori: Allmänt

God morgon! Jag vet klockan är halv 1 men jag kan då meddela att jag varit uppe sen typ 20 över 11. Första gången sen jag kom tillbaka som jag sovit mindre än 12 timmar. En som inte är lika pigg är min bror som fortfarande ligger och sover. Är det min tur att mobba honom nu när han sover längre än mig för första gången här ;)? Gjort kaffe och smoothie till brodern så nu får han snart vakna! COFFFEEEE??????

Idag blir det som sagt jobb 4-8, ska bli kul :)! Vet ni vad? Jag vill verkligen ha en kalender nu! Alltså det verkar så kul att ha så känner man sig lite upptagen med haha! Nu när jag börjat jobba inbillar jag mig att jag faktiskt behöver en. Låter ju skitlöjligt men jag är sån som gillar sånt, ett tag iaf sen tröttnar jag och tappar bort den (peppar, peppar) men men det är kul så länge det varar :D. Så nästa investering blir en kalender, eventuellt efter jag investerat i en sex and the city box ;). Prioritering lixom...



                                    V.S




<3


kaos!

Publicerat: 2011-01-05 / 22:30:09 | Kategori: Allmänt

Dagen har bjudit på en nypa kaos! Åkte in till stan för att fixa busskort. Fick köpt det utan problem och så långt dagen gången gick allt smidigt och bra. Därefter tänkte jag gå till skatteverket här i stavanger för att fixa norskt personnummer. Gjorde som jag brukar, chansar mig fram, dock i regn denna gången, och hittade efter en lång promenad fram, stolt kände jag mig ;) men...då är det stängt! Vafan!? En djup suck sen va det bara att gå tillbaka hela vägen och handla i stan. Shit handlade as mkt saker, massa frukt och grönsaker så nu är kylen full igen! Dock blev det lite prombematik när jag skulle betala. Tydligen fungerar inte svenska betalkort i alla affärer så när han skannat in alla varor och jag skulle betala funka det inte!! Så packade ner varorna, ställde dom där och ut i regnet igen för att ta ut pengar. Först hittar jag ingen bankomat men tillslut, tillslut så! Gick tillbaka och skulle betala men nej då har de slarvat bort kvittot! Så det va bara att skanna om och packa ner alla varorna igen...suck. Springa till bussen med 3 tunga kassar och sen äntligen hemma! Herregud! Oj blev lite långt haha men ni förstår vilken problematik!!!

Ikväll blev det årets första träning efter en för envis förkyldning men märkte att den ej gett sig än! Åh får bli mer vila :/. Fick ändå provat den grymmaste julklappen som jag velat ha sjukt länge nu, en pulsklocka!! Så himla bra va den :D! Nu blir det tv sen sova. Jobb imån och kanske in till stavanger för att göra ett nytt försök med personnummret, we´ll see!

<3


Onsdag!

Publicerat: 2011-01-05 / 14:06:51 | Kategori: Allmänt
Jobbet igår gick väldigt bra :)! Lärde mig massa men har massor kvar att lära. Är mer att lära än man tror för att jobba i butik faktiskt. Aja men bra gick det och nästa jobbpass är imorgon :). Jobbar fredag och lördag med så det är bra. Bussen igår krånglade så fick stå och vänta i 30 min på nästa buss. Åh dessa bussar alltså, aldrig i tid! Sen på hemvägen tog jag bussen 23.13 den skulle vara framme typ 23.30 där jag skulle hoppa av för att byta buss som skulle komma 23.33 (hänger ni med?) men självklart körde bussjä*eln fel så jag hoppade av 23.33 och när kom bussen? Jo 23.34! Haha snacka om tur där lite ja! Annars hade jag fått vänta till 00.03. Inte det roligaste!

Idag ska jag in och fixa busskort och handla mat. Vårt kylskåp ekar TOMT! Bra bantninskur där ;) haha SKOJA! Nej nu måste jag göra mig iordning lite. Här fåt ni några bilder från nyår.


Nervöst!

Publicerat: 2011-01-04 / 12:39:08 | Kategori: Allmänt
Idag är första dagen på mitt nya jobb. Jag börjar klockan 3 så inte jättelångt kvar! Nervositeten har gått upp och ner och jag kunde inte somna igår för jag låg och funderade på olika scenarier som kunde hända och massa sån strunt. Onödigt! Nu är jag i en fas där jag inte vet om jag är nervös eller inte. Jobbigt, jobbigt! Men en sak är säker och det är att jag är jäkligt exalterad och glad över att få börja jobba. Det ska bli så skönt så hoppas jag gör bra ifrån mig så dom vill behålla mig ;).

Satte klockan på halv 11 för att gå en liten morgon promme men det regnade ute och jag har inga regnkläder så jag skippade den idén. Det blir nästa inhandlande eller medtagande hemifrån, ett regnställ! Faktiskt behövligt. Nu har jag precis dushat och måste välja kläder och göra mig iordning lite. Bussen går om 1 timma! Hurry, hurry!

Ni får ingen bild idag, inget att lägga upp, men lovar att lägga upp bilder från nyår så fort jag kan :)

<3

Fy!

Publicerat: 2011-01-03 / 16:50:06 | Kategori: Allmänt
Jag mår kasst! Hostar sönder halsen, näsan rinner konstant och känner mig helt svimmfärdig! Jag orkar inte vara sjuk längre och imorgon börjar jobbet...bra timing det här! Har nyss vart och handlat, inte orkat förrän nu så dagens matintag har vart 2 ägg och ett knäcke. Kan vara en anledning till varför jag är svimmfärdig. Dessutom hade affären SJUKT dåligt utbud av varor idag. Knappt nåt kött alls, ingen fil till frukosten, dåligt med frukt, 1 (!) limpa bröd. Och imorgon hinns det inte handlas nånting för då är jag på jobbet till kl 12 antagligen. Fan då! Vill börja träna med men känns inte som att det är nån bra idé att träna när jag mår såhär...

<3

Back in Norway!

Publicerat: 2011-01-03 / 12:21:56 | Kategori: Allmänt

Resan igår gick väl bra. Pappa körde oss till göteborg sen blev det buss till oslo. Skulle åka med swebus och vet ni vad dom hade gjort? Överbokat bussen. Nu snackar vi inte en "3-pers"-överbokning nej snarare 40 pers! Så dom fick snabbt hyra in en extrabuss så fick vi åka med den istället. Måste nästan säga bra jobbat där till swebus! Vem överbokar med 40 pers? Sen när vi är i Oslo kör busschauffören fel och säger i mikrofonen: Jag körde visst in i fel tunnel och nu hittar jag inte ut. Alla skratta åt han typ så fick passagerare guida honom till bussterminalen. Aja men fram kom vi iaf och sen blev det flyg till Stavanger.

Kan säga att jag sov i princip hela vägen och sen har jag sovit över 12 timmar inatt. Vet inte om det berodde på spänningar och en oro som på något sätt släppte igår. En fruktansvärt hemsk dag men ändå ett avslut och det gäller att tänka att du har det bättre där du är nu. Vi fick många fina minnen tillsammans allihopa och det är det man får försöka komma ihåg. Det är fortfarande svårt att förstå, jag förstått det än. Vila i frid <3

<3


Gott nytt år!

Publicerat: 2011-01-01 / 15:52:18 | Kategori: Allmänt

Mitt nyårsfirande blev lyckat måste jag säga. Dock såg jag inga raketer, inte ens hörde några smällar och ändå va jag max 100 meter ifrån fyverkerierna vid fästningen. Jag undrar om det va några raketer iår eller om jag bara va döv igår. Taxiresan hem blev ett äventyr både för oss men mest för taxichauffören. Shit han måste trott att jag va lite knasig, jag fulade mig lite mycket. Men är det till en förvåning för någon?

2010 var ett jäkligt bra år! Jag har aldrig rest så mycket som jag gjort det senaste året. Första resan bar av till mallorca, magaluf i 5 veckor, en resa som blev både jävligt lyckad men kanske också jäkligt misslyckad. Herregud vilken resa!

Efter det bar det av till Cypern på studentresa. Så jävla kul vi hade! Helt galet och namnet gymorna blev officiellt. Gymorna 10! Det blev en resa med sol, bad, underbara vänner och lite för mycket alkohol men vilken resa ändå! Oförglömligt!

Så tog vi studenten och sedan var det att packa väskan igen för att spendera kanske mitt livs roligaste sommar i England. Kan ju tycka att levern skulle få lite vila och semester sådär efter cypernresan men england bjöd på mycket galenskaper! Träffade grymma människor, hade en häxa till rumskompis, varje dag va en fredag enligt oss ja jag hade helt enkelt en riktigt kul sommar! Obeskrivligt!

Hem från England, packa upp, va hemma 3 veckor, packa och dra vidare igen. Denna gången till Kreta. Kreta va helt sjukt kul! Sol, bad, underbara människor, riktigt bra rumskompis, massa ledighet och väldigt lite jobb, ännu mer sol och kvällar på atlantis. En av de bästa resorna i mitt liv, helt klart!

Sen kom jag hem, brun och fin, packade upp men stanna hemma? Nej inte Anna inte. Jag packade ur sommarkläderna och drog vidare på nästa äventyr, denna gången var siktet inställt på Stavanger. För mycket ledighet, massa jobbsökande, träning, ja det va väl va den första månaden bjöd på men jag åkte inte ifrån Stavanger tomhänt. nej ett jobb rikare vilket betyder att jag återvänder till "the land of money", redan imorgon faktiskt. Längtar! Nu vill jag tjäna pengar så jag kan dra iväg på nya äventyr till sommaren. 2010 var nog det bästa året i mitt liv hittils och jag är redo för ännu mer äventyr! 2011 kan bli ett bra år, ett riktigt kanon år! Det bestämmer jag nu!

Ja, 2011, bring it on!



<3



RSS 2.0