söndag

Publicerat: 2011-02-27 / 23:48:46 | Kategori: Allmänt
Många vaknar väl med en jäkla baksmälla denna dag i guess!? Skönt att dom "många" inte inkluderar mig haha! Sorry alla bakisfolk men så är fallet ;)! Jag vaknade helt totalt utvilad och har haft en grymt bra dag. Har skrattat HELA dagen. Jag vet inte riktigt vad jag fått allt ifrån men kul har jag haft! Humöret är ofta på topp men denna dag har det vart helt extremt bra! Love it!

Tränat har jag med hunnit med trots den galna träningsvärken jag har efter squashen och styrketräningen i fredags! Nästa vecka ska det minsann bli ännu hårdare träning! Resultaten ger en jäkla motivationskick! Nu kör vi! ;)

<3

Helg!

Publicerat: 2011-02-26 / 21:18:07 | Kategori: Allmänt

Guuuuuuuud va skönt med helg! Mmmm jag njuter av varje sekund! Har jobbat alla dagar utom en denna veckan och på tisdag kommer lönen. Underbart som alltid!

Lagat fläskfilé, öppat en flaska vin och kollar melodifestivalen med lite gott till ;). Ni skulle bara veta hur gott jag mår just nu! ;) Och förövrigt...hur bra va inte Linda Bengtzing ikväll?? GRYM ju :D! Haha! Lätt bästa låten jag hört på år i melodifestivalen!

<3


Nobody Ever Seems To Remember, Life Is A Game We Play

Publicerat: 2011-02-23 / 23:28:48 | Kategori: Allmänt

En del av mitt liv känns just nu som ett spel i Black Jack. Jag sitter här med rätt bra kort, har bett om ett kort till och väntar just nu på att det där sista, kanske avgörande kortet, ska vändas. 21 skulle smaka bra på tungan, jävligt bra! Kom igen, kom igen, kom igen!!!! Ge mig 21!




<3


otålig

Publicerat: 2011-02-23 / 11:28:27 | Kategori: Allmänt

Ja det är precis vad jag är. Otålig! Allt vill jag ska ske Nu, helst inom 5 minuter, max! Åååååhhhhh! Tid,tid,tid! Vilket givande inlägg haha! Nej nu måste jag skärpa mig faktiskt. Ska gå till gymmet och fördriva lite tid sen till ett litet möte innan jobbet. Haha möte! Det låter rätt bra ;)



<3


tisdag

Publicerat: 2011-02-22 / 16:34:15 | Kategori: Allmänt

Ah herregud va tråkig uppdatering det senaste! Jag har helt enkelt inte haft så mkt roligt att berätta om. I morse ringde telefonen nästan oavbrutet från kl 9. Kände mig nästan lite upptagen där ett tag ;) nej men mycket som försigår i mitt huvud just nu och mer kan det bli. Mycket tankar!

Just nu är jag själv här hemma medan alla pojkarna/ männen i huset är iväg på olika saker. Detta har lett till en extrem "tjejtid". Måla och fixa naglarna, en kaffe och 3 modetidningar. Ja ni vet ju hur min eftermiddag har/ kommer att spenderas!



<3


söndag

Publicerat: 2011-02-20 / 21:19:40 | Kategori: Allmänt

Såg att gårdagens inlägg inte riktigt blev som det skulle, haha! Skulle ju vara en litekul text till det lilla vinglaset men det kom ju aldrig med...

Aja nu är jag iaf tillbaka i Norge. Samma känslor som förra gången jag lämnade mitt hem, jobbigt! Jag saknar mamma och pappa, lilla elsi, mitt rum, känslan av att vara hemma. Ingenting kan ersätta den känslan, ingenting. Det är lite jobbigt men men man kommer in i vardagen snabbt igen och får väl hoppas på att jag kommer hem inom en snar framtid.

Nu blir det till att kanske gotta sig med lite popcorn. Man får det såhär en söndagskväll.

God natt!

<3


SMS-inlägg

Publicerat: 2011-02-19 / 19:57:44 | Kategori: Allmänt

20110219254 (MMS)


Sitter just nu på tåget mot varberg. Komme...

Publicerat: 2011-02-18 / 09:32:40 | Kategori: Allmänt

18022011242 (MMS)

Sitter just nu på tåget mot varberg. Kommer vara framme halv 12, åh längtar sååå! Världens sur-k*rring till konduktör, helt sjukt! Snälla går det att vara mer negativ? Min telefon krånglar med...orkar inte det! Åt iaf en smaskig frukost på starbucks nyss. Ser ni kaffen? MEGASTOR! Får nog köpa mig en ipad när jag kommer hem så jag har nåt att leka med på alla dessa resor! ;) jag vet att pappa håller med ;)!?


ledig

Publicerat: 2011-02-17 / 13:38:01 | Kategori: Allmänt

Tjoooo!

Idag är jag som sagt ledig. Sååå skönt! Ska bara vara idag, fixa naglarna, packa ihop mina saker, städa och träna. Eller ah det där "bara vara" märkte jag nu inte riktigt passade in här ;P. Jaja inte jobb iaf vilket är skönt!

Alltså jag sitter varje dag och kollar "sista minuten"- resor. Jag är så sugen så det är helt sjukt! Jag vill, jag vill, jag ska, jag ska!!!!?? Om pappa får köpa en ipad så får jag köpa en sista minuten, det är väl inte mer än rättvist för samvetet ;) ? Jag får till och med låna lite cash från coffe, kolla allt går min väg, en väg mot värmen!!! Upp, upp och IVÄÄÄÄÄÄÄÄÄG!

Någon som känner sig manad att följa med mig ;)? MAMMA :D??? Pappa fick ju en ipad ;) hahaha



<3


Lycka!

Publicerat: 2011-02-16 / 23:27:45 | Kategori: Allmänt
Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig hela långa veckan ut!!

Jobbet gick för övrigt förträffligt denna dag ;) och nu är det ledighet i hela 4 dagar! Imån natt åker vi hem till lilla Varberg. "Hem" det ordet smakar gott i munnen. Hem ljuva hem!

God natt <3


Onsdag

Publicerat: 2011-02-16 / 12:13:51 | Kategori: Allmänt
God morgon!

Vaknat på mycket bra humör även denna dag, dock så har min kära broder gått och blivit sjuk så va en snäll syster och gjorde te och frukost till honom. Inte får han bli sjuk nu!

Igår lagade jag mat till oss som jag sa, fläskfilé, ugnsbakad potatis och en riktigt smarrig sås! Herre min get va gott det blev! Och jag älskar att laga mat, märks det kanske ;)?

Nej nu blir det gymmet för att köra ett stenhårt pass! Ikväll blir det jobb eller ah 4-8 sen är det HELG HELG HELG!!!!

<3

Tisdag!

Publicerat: 2011-02-15 / 12:21:56 | Kategori: Allmänt

God morgon!

Står just nu och lagar ihop dagen lunch som ska med till jobbet. Idag blir det sallad med pesto och lax med citron :). Gott! Blir jobb 6 timmar idag sen direkt hem för att laga till en god middag till mig och brodern. Idag står fläskfilé på menyn så det blir en liten överraskning till honom :). Jag och fläskfilé asså...kan inte leva utan!

Hinns inte med nån träning idag vilket är lite surt men men får träna extra hårt imån istället ;).

Här kommer lite bilder från lördagens bakning :)



Visst ser dom goda ut :)?

<3


Alla hjärtans dag!

Publicerat: 2011-02-14 / 23:22:38 | Kategori: Allmänt
Alla hjärtans dag idag och jag ville bara helt enkelt men så ärligt säga till hela min familj och mina vänner, Jag Älskar Er! <3

Ny vecka, nya möjligheter och mål att sträva efter! Denna veckan har börjat med ett grymt hårt träningspass imorse, jobb och sen hem för att laga mat och mysa framför tvn. Jag känner mig så nöjd med dagen och ska kolla klart ett program på tvn sen blir det till att sova. Känner mig så grymt positiv och motiverad just nu!

Blåste faktiskt upp massa ballonger i morse innan coffe vaknade eller ah 2 smällde rakt i fejset när jag blåste upp dom så han vaknade säkert av det haha, sen gned jag några mot huvudet och satte upp de på väggen ovanför tvn, resten fick ligga på golvet. Hahah lite alla hjärtans dag mys måste man ju ha :D! Sen blev det även lite oundviklig ballongfotboll såklart ;)

Imorgon ska jag visa bilder på de goda cupcakesen jag bakade :) Riktigt smarriga!!



<3

I have a dream

Publicerat: 2011-02-13 / 17:40:38 | Kategori: Allmänt



<3


Kärlek.

Publicerat: 2011-02-13 / 13:55:09 | Kategori: Allmänt

Det är söndag idag. Jag vaknade, snoozade tills det inte var möjligt länge sen gick jag upp, gjorde smoothie till oss alla och har bara legat och myst hela morgonen! Gårdagen var lugn som jag sa den skulle bli så inga tunga ögon, bultande huvud eller ångest över den där sista drinken man tog igår. Jag älskar det här!

Och på tal om att älska. När man liten blev man kär i en ny kille varje dag. Kanske 3 pojkvänner på samma gång, byta ut dom, ta tillbaka dom ja ni vet hur det va. Det finns väl ingen som inte tycker det är sött med två barn som pussas och är "ihop"? Sedan växer man upp, blir lite äldre och faller även nu gång på gång för kärleken. Dock är det då istället reaktioner som; "Ni är för unga för att veta vad riktig kärlek är. Hur ofta håller det livet ut för folk som blir kära när dom är 16? Ni är helt enkelt för unga...". Finns det verkligen en åldersgräns när kärleken blir "äkta"? Finns det en ålder som säger att NU är du tillräckligt gammal för att veta vad kärlek verkligen är? Kärlek, har det en åldersgräns?

Idag är det Morsdag i Norge. Eftersom jag är i norge tänker jag nu tillägna min kärlek i detta inlägg till min mamma. Kärleken jag har till hela min familj är en sån kärlek som aldrig någon kan ta ifrån mig. Kärleken till min mamma.

Jag och min mamma är både så lika och så olika på samma gång. Aldrig kan jag skratta så hysteriskt med någon som med min mamma i de situationer då man inte "borde" skratta. Vi tänker likadant helt enkelt! Jag glömmer aldrig när vi stod i kön till toaletterna på en flygplats. En blick det va det som räckte för att vi båda skulle inleda ett skrattanfall som varade hela vistelsen på varsin toalett, en pinsam utgång från toalettrummet med stirrande ögon på oss och promenaden längst gången på flygplatsen, allt utlöst av en endaste blick. Så många skratt och så mycket kärlek. Alla saker vi hittat på, alla gånger hon lyssnat, stöttat, ställt upp, ALL KÄRLEK!

Så det jag ville säga är att Jag Älskar Dig Mamma! Det finns ingen åldersgräns på kärlek, jag har beviset!



<3


Impuls!

Publicerat: 2011-02-12 / 20:58:08 | Kategori: Allmänt
Det blir en lugn impuls ikväll!



<3

Baknings dax!

Publicerat: 2011-02-12 / 15:49:41 | Kategori: Allmänt

<3


Lördagsmorgon!

Publicerat: 2011-02-12 / 11:15:04 | Kategori: Allmänt
Wii god morgon gott folk! Sovit som en stock inatt, trött som aldrig förr!

Jobbade över igår så blev 4 timmar extra men men det är skönt när lönen kommer sen :). Efter jobebt blev det hem till Maria som lagade mat. Satt sen och pratade hela kvällen och bara tog det lugnt tills det va dags att ta den sista bussen (nu snackar vi 11, haha!) hem. Men trevligt va det!

Idag ska jag jobba 2 timmar, hoppas det bara blir 1 (a), i tennisen sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Antagligen soffhäng, vilket ska bli sååå skönt. Ingenting planerat idag i alla fall.

Hörs sen!

<3

Glad liten flicka!

Publicerat: 2011-02-10 / 22:27:53 | Kategori: Allmänt

Jaa ser ni vad min underbara vän har gjort :D!? Fixat min design på mig blogg!! Wiiiii va fint det blev! Tycker ni inte :)? Jag är iaf supernöjd!! Tack bästaste du! <3

Idag har det bara blivit jobb hela dagen. Jobbade själv i den stora butiken så det blev massa ansvar och problemlösningar men jag va på grymt bra humör hela dagen så det löste sig kanon! Vi har firat med lite thaimat här hemma, mumma! Det va ett tag sen ;)!

Imån blir det jobb igen och sen på kvällen blir det middag, film och mys hos Maria :). MYYS! MÅSTE nog hinna med lite träning imån med, gaah hur ska jag hinna?? Jaja time will tell! ;)

God natt!

<3


new look!

Publicerat: 2011-02-09 / 23:41:57 | Kategori: Allmänt
Hej på er!

Alexandra här ;) Jag fick i uppdrag att fixa till Anna's blogg lite grann. Jag har bara fixat headern än sålänge, men jag tycker nästan att bara det gjorde susen! Vad tycker ni om Anna's nya design?

Puss och hej
/ Sohlin

god morgon

Publicerat: 2011-02-09 / 11:05:59 | Kategori: Allmänt

Ja alltså jag har ju som sagt börjat vakna lite tidigare än vanligt nu för tiden men som sagt så gillar jag det starkt! Så skönt att inte sova bort hela dagarna men ändå slippa ställa klockan! Wonderful!

Idag blir det jobb igen 2-8 men innan det så ska jag hinna städa här hemma. Jag och coffe har delat upp sysslorna så här kör vi teamwork på hög nivå! Min uppgift är att ta hand om hela köket och alla mina papper som jag lyckats samla på mig, alltså det är inte sant va papper jag har! Jag måste nog ta ett kort och visa er, helt sjukt!

Aja så länge får ni se en liten bild av mitt senaste inköp som jag är riktigt nöjd med! Såå fin! Fick ingen bra bild på den igår (för mörkt) så ni får se den från hemsidan istället. Det är den vita blusen på bilden :)

BLUSE

BLUSE - fra H&M

http://www.hm.com/no/s/001ISC

Vid modell i chiffong med broderier. Volang nederst og på ermene. Lengde 53 cm i str 38.

H;amp;Mwww.hm.com


<3

HERREGUD!

Publicerat: 2011-02-08 / 23:06:12 | Kategori: Allmänt

Alltså skrev inte jag i ett inlägg nyss att det skulle va kul att gå på en dejt? Nu får jag äta upp de orden, ja eller hur man nu säger. Haha! Det kom in en kille på jobbet idag och frågade om vi hade onepiece till bebisar. Det har vi inte så sa nej sen sa han:
Okej ska jag vara ärlig så kom jag inte in för det, du va så söt så va tvungen att gå in.

Haha sen börjde han prata massa och slutade med att han frågade om jag ville ta en kaffe nån gång. Jag blev helt ställd och jag kan inte tänka klart i sånna situationer så jag sa; Ja varför inte. Och då ville han ju ha mitt nummer med men jag tog hans istället och sa jag skulle höra av mig ;). What to do lixom?

Såhär tänker jag, jävlar va imponerande att han vågade gå fram sådär och vara så sjukt stark och säker. Hur klarade han det? Bra gjort!

Men han va inte min typ. Jag vet haha hur kan jag ens säga så efter att ha bara träffat han på så kort tid men nej, icke. Min chef sa jag kan ju alltid planera in en fika innan jobbet, typ 10 min innan jag ska börja jobba om det skulle vara katastrof! Och förresten vet ni, han heter KEN! Okej här slutar jag vara elak. Ska jag ge lilla (ja han va ganska kort) Ken en fikadejt?



<3


Tisdag!

Publicerat: 2011-02-08 / 12:00:35 | Kategori: Allmänt
Ja asså herregud, här händer det inte mycket för min del. Min kropp är väl idag i stort sätt återhämtad från lördagen tror jag. Alkohol är inget bra, alls! Känns bra att inte festa så mycket längre, jag har lixom förändrats, kalla det vad ni vill, för mig känns det bra ialla fall! Det känns som att jag förändrats en del den senaste tiden på något sätt, vad det är vet jag inte riktigt men något är det.

Nu säger jag inte att lördagen va tråkig, tvärt om, störtkul hade jag men antar det blir roligare om man gör det mer sällan :).

En tjej som blivit magsjuk på jobbet så jag har fått lite extra tider vilket jag självklart tackat ja till. Så denna veckan är det jobb måndag till fredag som gäller. Det kompenserar väl för de ynka 8 timmarna jag jobbar nästa vecka. Nej nu måste jag äta nåt mer innan jag ska promenera bort till bussen. Älskar mina dagliga promenixer! Energiiii!

Vakna upp såhär pigg och glad med den mysigaste vovven, äta frukost på trappan med familjen, plocka blåbär i trädgården (eller äta medan pappa plockan haha, insekter och kryyyp ush!), fika på altanen, göra små utflykter, DET är vad jag längtar efter just nu!



<3

The day after the day before!

Publicerat: 2011-02-06 / 11:08:00 | Kategori: Allmänt

Ah asså herregud! Haha det är det enda jag kan säga om gårdagen. Jag sitter här och skrattar högt för mig själv! Då har man haft en intressant kväll kan jag lova!

Ja det där vattnet (?) från skafferiet va lite starkt tror jag och den där konstiga vätskan man inte ska kalla "bärs" i norge slank ner på krogen igår! Tror till och med att jag bjöd, kanske den snyggaste killen jag sätt, på en också!

Gratis inträde, gratis garderob, 4 drinkar under 200 kr, det är bra att vara svensk och lära känna vakten, bartendern och hon i garderoben! Eller ah känna någon som känner dom ;) haha

<3


Lördag!

Publicerat: 2011-02-05 / 21:37:57 | Kategori: Allmänt
Jaa god kväll då allesammans! I somras festade man 5 dagar i veckan! Nu för tiden, ett halvår senare är det snarare var 5e vecka! Helt sjukt ju! Men jag tror min lever mår bättre nu än efter sommaren som va! Det kan nog alla vara överrens om ;). MEN ikväll äre fest och vinmonopolet stängde visst 3 kom jag på kl 5 så det va bara att kolla i skafferiet och där låg det inget under 40%. Hej slirig kväll...

Ha det så kul, det ska jag! Lina och Jonna har flyttat till stan ;)!

<3

Fredag!

Publicerat: 2011-02-04 / 23:01:36 | Kategori: Allmänt
God kväll!
Idag har jag haft en jäkligt lång dag på jobbet. För lång! Jobbat 10,5 timmar och inte mkt folk vilket betyder att jag mest står där själv...jag blir lite för rastlös! Aja "pengar rullar in det går bra nu", eller ;) haha!?

Sjukt förvånad blev jag idag när plötsligt lina och jonna går förbi affären haha, men kul att ses igen iaf :). Kan kanske bli en utgång imån, vi får väl se :).

Jag har bara funderat lite...asså tydligen har toapappers erbjudandet gått över i en enorm pepsi rea! Och inte heller nu snackar vi i fyrtal eller liknande nej snarare runt 20 en-liters flaskor per familj. Jag kommer ihåg när jag va liten, då fick jag en 33cl burk en dag på helgen och den behandlade jag väl och njööööt av var endaste droppe! Åh kommer så väl ihåg det men nu, är det 1 liter per person/ kväll? Och 3 åringar i barnvagn som glufsar i sig en glass större än de själva + föräldrar som inte kan vänta på att öppna chipspåsen innan de lämnat varuhuset!

Skrämmande!




God natt!

<3

Torsdag

Publicerat: 2011-02-03 / 12:18:47 | Kategori: Allmänt

God morgon!
Idag va jag en väldigt snäll syster :). Gick upp och överraskade brodern min med smoothie, kaffe och pannkakor till frukost! Misslyckades inte med en enda, inte ens den första ;) lite stolt där ;) hahah! Så nu har jag ätit lite för många pannkakor och nu måste jag göra mig iordning lite för ska in till stan en sväng snart. Nu för tiden har man ju bussar att passa............vad hände där?

Men neeej!!! Nu började det hagla från ingenstans!? Jag tänker trotsa vädret, jag SKA till stan idag!



<3


ONsdag!

Publicerat: 2011-02-02 / 22:27:55 | Kategori: Allmänt

Inte haft något att uppdatera dessa dagarna och kanske inte riktigt har det nu heller men kan väl vara kul att höra att jag inte dammar bort här borta! Jobbade både igår och idag och helgen ser likadan ut, jobb på fredag 10 timmar och 8 timmar på lördag sen får jag se om jag orkar hitta på något efter det. Coffe åker hem i helgen så jag har huset för mig själv. FF eller ah BF (brorsfritt)! Men jag tycker inte om att vara ensam buhu, lite mörkrädd (a).

Imån är jag iaf ledig så då har jag bestämt mig för att åka in till staden och titta lite, har siktet på en viss affär och ett visst plagg så får se om jag kommer hem tomhänt eller inte ;). Ja just precis LÖNEN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D!!!!! Wiiii!

<3



RSS 2.0