Tjoho!!

Publicerat: 2011-05-14 / 21:42:26 | Kategori: Allmänt
Jag vet att jag lovade att uppdatera idag men och bättre sent än aldrig eller hur?? Gårdagen var helt okej, jag tror inte att jag kör på duk, ljus och smörgåstårta ikväll, killarna verkade inte nappa på den idén...men men man lär sig av sina misstag ;)

Det blev en lugn kväll för min del och kvällens kommentar angående mitt vin:

"Här smaka på mitt vin, hur gott som helst!"
"Ah, det va gott! Smakar typ fläder!"
"Fläder?? Nej jag tycker det smakar vindruvor!"

Ja ibland lever man upp till sin hårfärg lite för mycket kanske ;)

Ikväll blir det jag och mannen bruuush som tar oss en vända ut på stan! Jag kör bil ikväll eller ah jag kör i alla fall TILL stan sen är planerna öppna och vad som helst kan hända denna kväll känner jag ;). Kan bli lugnt men kan bli farligt, när jag och simme är i farten vet man aldrig vad som händer!! Haha!

Inhandlat massa nya fina kläder i Göteborg med hanniieee! As mys dag, dock var ju deltagare nummer två inte i sin bästa form denna dag ;)!

<3

halvt TILLÄGNAT "uterummet"!

Publicerat: 2011-05-13 / 20:18:43 | Kategori: Allmänt
Då är man färdig duschad och klar för en impuls kväll, för mer impuls va det väl? Leva i nuet och inte för mycket planer!

Kvällens klädproblem är ju helt klart ett faktum men som tur var så är handväskan redan packad och klar! För vad ska man ha i sin handväska när man går ut? Jo jag ska berätta för er:
1: Först måste du ha en handväska (såklart)
2: En till handväska I handväskan!
3: En duk!
4: En ljusstake
5: Kan även vara smart att ha med ett värmeljus eller 2
6: En bit smörgåstårta!

Allt fixat och klart! Eller NEEEEEEJ.......

.....jag glömde smörgåstårtan...Fredag den 13:e, jag visste det var något med denna dagen! Mamma och pappa glöm ite SMÖRGÅSTÅRTAN!

Trevlig kväll och Stefan, ja ser att mammas glas är tomt?


RSS 2.0