SNART!!!

Publicerat: 2010-05-31 / 13:49:24 | Kategori: Allmänt

Va i skolan vid halv 10 idag, CYKLADE, det ni ;)! Inte varje dag man cyklar nu när man alltid har tillgång till bil. Tyvärr kanske men måste erkänna att det är sjukt skönt att bara ta bilen överallt, slippa planera för mycket. Jag å Hanna bara gillar det ;)!

Ska snart ner till skolan igen för att göra en utvärdering av en kurs sen köpa pärlor till håret. Ska nämligen göra provuppsättning till balen idag (:! Alltså får rysningar när jag tänker på hur nära det är till studenten. 2(!) skodagar kvar av hela gymnasietiden och på torsdag natt/ fredag morgon drar vi till napa! Helt sinnes!! Mitt liv är en fest just nu ;) Älskar mitt liv!! Vad är det vi säger...jo vi bara gliiiiiiiiiiiiiiiiiideeeeeeeer!!!

Får njuta av lite napa 09 bilder sålänge ;)



"Brudar brudar brudar alla gillar brudar! brudlar brudlar brudlar alla gillar brudlar!!" hahaa xD


Falkenberg!

Publicerat: 2010-05-30 / 15:46:48 | Kategori: Allmänt
Sitter just nu i bilen påväg till olofsbo. Elsa är helt galen, springer runt i baksätet för hon är så uppspelt att vi ska till farmor! haha ni skulle se henne^^ så fort man säger farmor blir hon helt stollig! Väntar just nu på mamma och pappa som är inne i någon affär. Alltså sitter och funderar på min tripp till England. Hur ska jag packa kläder för typ 4 månader? Det kommer inte gå! Mamma sa " ta med dina favoritkläder" men alla mina kläder älskar jag. Jag kommer nog gråta den dagen jag börjar packa...kanske åka med tom resväska och shoppa där haha ;D? Nej det får lösa sig på något sätt :)

Söndag

Publicerat: 2010-05-30 / 11:08:02 | Kategori: Allmänt

Igår blev det fest igen, denna gången hos fiona där vi förfestade lite innan vi skulle vidare till oscars. Väl framme på oscars nekar dom oss!! Vafan lixom! Vi hade skrivit upp oss på listan och klockan va typ 11! Alla dom andra kom in men inte vi för att vi kom lite före dom (?)...dålig stil! Vakterna va helt ur funktion igår alltså! Kände att någon ville förstöra vår kväll.

Hade kul tills klockan var runt halv 2 så då drog vi för att träffa några utanför oscars men vi träffade på lite oväntat folk..sagt det förut och säger det igen: Lämna mig ifred, jag vill inte ha nåt med dig att göra och jag tänker inte bråka med dig. Du inser tydligen inte att ditt beteende är barnsligt och störande men det är det! Jag ser det, Alla ser det! Ta ditt pick och pack och gå och stör någon annan! Tack!




GOD morgon!

Publicerat: 2010-05-29 / 10:41:31 | Kategori: Allmänt
Vaknade vid 9 idag, tidigt för att vara mig!! Har verkligen vaknat på rätt sida idag förutom min jävla nickelallergi som har kommit tillbaka! Helt fruktansvärt är det!! Hade ett halsband i torsdags på studentfesten och jag har fått utslag runt hela halsen..känslan är helt obeskrivligt fruktansvärd! Men men nu ska vi inte vara negativa utan först idag blir det stan, lite shopping kanske (a) och sen ladda för fest ikväll! Alltså TAGGAD till max redan nu, hmm hur ska det här gå ;)?

Bestämt mig för England nu också så i sommar är det det som gäller! Känner att denna sommaren kan bli riktigt riktigt bra! Nära för vännerna att hälsa på med <3



vem vill inte ha sommar NU NU NU??

friday!

Publicerat: 2010-05-28 / 20:56:41 | Kategori: Allmänt
Igår var det som sagt sista studentfesten och tema 80-tal. Vi var först hos hanna och förfestade lite sen oscars. Musiken va helt klockren, vi slutade knappt dansa någon gång! Underbart! Fanns dock en del damer på dansgolvet som inte va så trevliga men sånt händer väl?! Vissa personer märker man inte har så mycket innanför pannbenet och jag tycker faktiskt inte synd om er, dig! Jag menar vem hade inte känt sig hotad av mig och mina snygga vänner ;)? Sorry men pys, dra, försök få bråk någon annan stans, här får du inget! Du är inte värd energin. Kanske skulle en ursäkt sitta fint av dig? (:

Enjoy!

Back to the 80´s!

Publicerat: 2010-05-27 / 15:05:03 | Kategori: Allmänt
Ikväll är det sista studentfesten på oscars! 80-tals tema it is och det innebär färgglatt, axelvaddar, plastörhängen, puffar right? Jag väntar just nu på att alexandra ska ringa så jag kan möta upp henne på kupan. Vem vet vilka snygga kläder man kan hitta där haha! Ikväll ska vi tagga till max och va snyggast på dansgolvet! Först ska vi göra oss iordning här sen vidare till hanna så ni får kanske se några fina bilder när outfiten är färdigstylad!


Godmorgon!

Publicerat: 2010-05-27 / 07:34:21 | Kategori: Allmänt
Gått upp för någon timme sen och nu blir det snart skolan för betygssamtal i 1 timma. Verkligen ingenting kvar i skolan nu, känns att det närmar sig slutet!

 Mycket trevligt igår :)! Lägger in lite bilder senare. Som jag alltid har sagt, impuls blir alltid bäst <3


Mys!

Publicerat: 2010-05-26 / 19:15:16 | Kategori: Allmänt
Hade lektion i idrotten idag, gick rätt bra tror jag (:. Efter det blev erik lite sugen på tretoppar och det bangar man ju aldrig så tretoppar blev det! Alexandra kom med förbi med cindy och ice. Hallonsaltlakrits, brownie och kiwi med noisette sås!!! Alltså fööööööör gott! Tog sedan en lite promme tillbaka till alexandra, lämnade hundarna sen blev det vps ;). Vad jag lär mig ord va?! Alltså mysigaste dagen på längre! Vi avslutade på vid stamsjön(?) med lite mys!

Nu har jag precis käkat och snart ska jag rida lektion för hanna, hon ska ha det till ledarskaoen i skolan och efter det blir det cheers en sväng. ÄRE SOMMAROV ELLER ÄRE SOMMARLOV? nästan :D!!!


Alltså det är med rubriker...

Publicerat: 2010-05-25 / 19:28:52 | Kategori: Allmänt
Är det någon som kan hjälpa mig med min framtid! Hade vart skönt att ha sommaren helt spikad och klar utan några tvivel men livet är inte alltid så lätt...Exalterad, panikångest, lycka, allt på en gång! nej nu vill jag ha sommarlov och en glasklar plan! tack och hej!


GLAD!

Publicerat: 2010-05-24 / 19:55:08 | Kategori: Allmänt
Åkte till skolan idag vid 11 och hade "lektion", naturkunskap. Hade bara betygsamtal och blev väldigt nöjd med betygen kan jag lova! Sen fick jag också reda på psykologin och det gick med bra (: fast det bästa med dagen var att få reda på betyget på projektarbetet. MVG!!! Så himla nöjd (:! Imorgon är det redovisning i marknadsföring och sista momentet i min skolgång för om 3 veckor idag så tar vi STUDENTEN!!! Kan inte längta mer!

Tänkte lägga in lite bilder från stockholm (:



killar!

Publicerat: 2010-05-23 / 23:04:06 | Kategori: Allmänt

Alltså alla har väl haft killar dom drömt om att ha/få! Jag har två! Joel Kinnaman och Josh Duhamel! Så sjukt snygga killar! Hade ju inbillat mig och hoppats över att få se kinnaman i stockholm men tyvärr fick jag ju inte det, håller tydligen till i L.A eller nåt så det går inte så bra på den fronten ;)! Förstår inte varför det inte kan finnas lite mer killar som dom ;) Jaja man får ju drömma lite och det gör jag! Måste få dreggla lite över bilderna på dom ;)



Alltså finns det snyggare killar? Nej trodde väl inte det ;)


regn...

Publicerat: 2010-05-23 / 14:02:54 | Kategori: Allmänt
det regnar i stockholm!! Hade riktigt kul igår, ska lägga in lite bilder  när jag kommer hem. Finns inget annat att göra än att krypa ner i sänger, käka godis och kolla sex and the city!

<3

mys på taket!

Publicerat: 2010-05-22 / 21:43:49 | Kategori: Allmänt

LÖRDAG!

Publicerat: 2010-05-22 / 18:55:57 | Kategori: Allmänt
Haft en riktigt mysig dag på stan idag! Blev lite shopping för alla. Jag köpte 2 klänningar från hm, ett par heels från scorett och en väska från gina. Letat så länge efter sånna skor i 41 men känns som utvecklingen backar vad gäller fötterna. Ofta det inte är vanligare med 41 nu för tiden?! Dock verkar inte butikerna tycka som jag men kanske lite bra, annars hade nog mitt skoberoende tagit över! Ikväll blir det utgång men vi har lite problem med vart vi ska! Inte som i Varberg då oscars blir det självklara och kanske ända valet ;) Några förslag vart man ska?

stockholm!

Publicerat: 2010-05-21 / 19:15:22 | Kategori: Allmänt
Stockholm är verkligen umderbart Mysiga parker, massa butiker, kul folk att titta på. Känns så skönt att vara här och speciellt att träffa maria igen! Just nu sitter jag och8da på muffin bakery och dricker varsin smoothie och väntar på att maria ska bli klar med gudstjänsten. obligatoriskt med skolan ;). alltså direkt uppdatering! Vem går  precis förbi? CAROLINA GYNNING! Hon är verkligen sjukt snygg i verkligheten! Ida och jag sitter och glor haha! Vilka bonnar ;) Hon såg verkligen perfekt retucherad ut fast naturlig! Kanske ser mer kändisar under helgen, kissie kanske hanna? xD 

on the go!

Publicerat: 2010-05-20 / 13:00:02 | Kategori: Allmänt
Sitter just nu på tåget med ida påväg till stockholm! ska hälsa på maria :) blev en frappe i stoppet i göteborg och nu har ida packat upp matsäcken ( fullt på bordet) haha! Alltså vad är det med folk som ska av ett tåg, reser sig när det är en kvart kvar av resan och går till dörren? Ttror dom inte att dom ska få hoppa av eller ^^? kapplöpning typ! Sen har vi ju dom som inte tror att dom kommer komma på tåget. HAHA! En gubbe som stog och ryckte i dörren typ 10 min, tåget hade ju inte ens öppnat! Skärpning! anna till Ida: "kommer det ingen som ska sätta sig framför mig som man kan stirra ut?" Ja vad finns det att göra på ett tåg i 3 timmar? underhåll mig! ;)

plugg!

Publicerat: 2010-05-18 / 21:16:41 | Kategori: Allmänt
Gjort religionsprovet idag och känder faktiskt bra! Skönt att ha det gjort, känns som man är nära slutet nu. Har en redovisning kvar denna veckan i samhällskunskap men det är ett intressant ämne jag ska prata om så det ska bli kul faktiskt.

Alltså måste berätta om drömmarna jag har hela tiden! Vaknar av att någon skjuter mig mitt i pannan eller så vaknar jag av att jag tror att jag är i ett rum med människor och jag är helt naken. Får panik när jag vaknar och varje natt är jag på riktigt påväg upp för att ta på mig något men kommer på mig själv! Asså inte okej! Kan ju tolka drömmarna enligt freuds eller jungs teorier eller vad säger ni tu3 ;)? Vi kan sånt nu faktiskt ;D! haha

Idag blev det en fika med karin och viktoria. Mycket trevligt och massa tjöt ;)! Kan ju lova att det blev ett och annat om studenten och kommande händelser! Alltså 10 skoldagar kvar! Sen sommarlov resten av livet, eller??
 Köpt lite saker med men visar er senare (:

<3

jadu..

Publicerat: 2010-05-17 / 22:20:39 | Kategori: Allmänt

...vilken underbar dag jag haft idag! Började att åka ner till skolan och lämna in naturkunskapsarbetet sen hem och sen vidare med pappa till göteborg. Skulle ju på intervju idag till langley. Kändes kul att komma dit och vill verkligen få jobbet, något jag verkligen vill göra! Hon skulle höra av sig i nästa vecka så vi får väl se om det dyker upp något ledigt jobb! Jag och pappa åt en supermysig lunch i saluhallen vid järntorget typ. Sjukt gott var det!

På vägen hem stannade vi till så jag fick fixat lite med tröjorna till napa. Kommer vi va snyggast eller vad ;)? Efter det (och ett antal besök i cykleaffärer med pappa) åkte jag och mamma och köpte väska till balen. Hittade en jättefin! Köpte även ett läppstift, ja ni läste rätt, ett läppstift! Vi får väl se hur mycket det kommer till användning ;)

Imorgon måste jag upp tidigt och plugga, sen skola, stan och köpa lite fina kläder jag hittade idag och sen hoppas jag på en liten fika (:!

God natt <3


God morgon!

Publicerat: 2010-05-17 / 09:22:30 | Kategori: Allmänt
Sitter just nu och äter lite frukost. Asså smoothie kan nog vara det godaste jag vet! Kollar lite nyheter med och verkligen störde mig på han gubben i rutan. DET HETER INTE INTRESSAGNT DET HETER INTRESSANT!!!! Finns inget G i det ordet, shit! Det låter så sjukt jävla fult när någon säger så. "Ah nu ska vi tala om ett intressagnt ämne"...nej det funkar inte så tv4 mannen! Skärpning!

Nu ska jag snart ner till skolan och lämna in naturkunskapsarbetet sen hem igen och vidare på intervju i Göteborg. GUUUD jag vill ha jobbet!!

Ha en bra dag, det ska jag! (; <3


Lalalala!

Publicerat: 2010-05-16 / 14:42:57 | Kategori: Allmänt
NATURKUNSKAP- CHECK!!

Fira med thaimat ikväll kanske ;)?

16/5

Publicerat: 2010-05-16 / 13:34:29 | Kategori: Allmänt

Vaknade av väckarklockan idag 07.20! Inte dåligt för att vara en söndag. Erika frågade om jag ville ställa upp som hårmodell för en uppsättning idag och självklart kunde jag det. Åkte till bolmen vid halv 9 och fick en mycket fin uppsättning av alexandra (:. Dock vet ni som känner mig hur mycket jag INTE älskar att ha massa spray i håret men jag älskar att folk pillar och fixar med mitt hår så jag klagar inte!

Känner verkligen att jag fått gjort mycket idag eftersom jag inte sovit bort halva dagen. Sitter just nu med naturkunskapen som jag lovade mig själv att göra klart för 2 veckor sen...så jävla jag! Jag måste verkligen vänta till sista sekunden med allting och det känns inte så bra! Fast nu har jag bara en fråga kvar sen blir det plugga lite religion istället. Värt att hålla ut de sista 3 veckorna nu! Inlämning imån sen ev prov på tisdag och en lite redovisning på torsdag sen är det typ över! Ingen obligatorisk närvaro imån på turismen heller vilket betyder ledig dag för mig del (:! Jag ska nämligen på intervju till langley imorgon för jobb på kreta i sommar. Wish me good luck!

Just det, på torsdag drar jag och Ida till stockholm till Maria! Veckan känns som att den kommer bli riktigt okej! Ska snart lägga in bilder från jippodagen med!



snyggast på socitén...? xD


dance dance dance!

Publicerat: 2010-05-13 / 13:34:46 | Kategori: Allmänt

hallå där!
Igår så var det vårbal med skolan på socitén. Riktigt trevligt var det och sjukt god mat! Till förrätt blev det skagentoast och TILL huvudrätt lax med mos. Det var verkligen jättegott och trevligt folk var det med (:. Kvällen började hos olsson där några i klassen träffades sen socitén sen drog vi vidare till oscars för ännu mer dans. När vi kom TILL OSCARS var det jobbigt lång kö men vi stod ut! Väl inne på oscars var det helt knökat med folk! Helt sjukt! Jag dansade HELA kvällen, föööör varmt blev det!

Dock blev det lite väl trångt ett tag så jag knuffades in i ett bord. Har ett blåmärke på ryggen som inte är så blygt kan jag lova! Ush!

Nu måste jag vila upp min inför morgondagen då festen börjar vid 12 igen! JIPPODAGEN! Sjukt kul ska det bli! detta man längtat efter hela skolgången och nu är det snart över. 12 skoldagar kvar, kan inte klaga direkt! (;

Lite bilder från gårdagen (:



sunday!

Publicerat: 2010-05-09 / 18:52:57 | Kategori: Allmänt
Har haft en Mycket trevlig helg måste jag säga! Dock känns den av såhär på söndagseftermiddagen, tröttheten är väl välförtjänt antar jag! I fredags blev det först aw med olivia där vi träffade lite flickor sen utgång med olivia till fröken havasi. Hade jättetrevlig och på oscars var det inte sämre. Go musik och gott folk! Dock var det en liten pyssling som sprang efter mig hela kvällen. "Jag släpper dig aldrig"! HAHA fyfan!

Igår körde jag ut mina föräldrar för att ha lite festligheter här hemma men det visade sig att vi inte skulle vara här så istället bar det av till Sanna. Mycket trevlig det med och sen blev det oscars! Träffade mycket trevligt folk och blev en del drinkar...men som sagt, man lever bara en gång! (; Träffade jonna på dansgolvet, längesen vi sågs så det va kul att träffa henne igen! Sist på dansgolvet och sedan skulle vi efterfesta lite men blev inte så tillslut ändå utan jag fick skjuts hem av någon jonna kände :).

Idag vaknade jag upp och trodde jag skulle må lite sämre men jag mådde prima ballerina! Dock var jag lite trött men en smoothie på paggan gjorde susen! Där träffade vi några pojkar och åkte på lite äventyr (: Nu sitter jag här och känner att söndagen kan vara över snart. Ledig imån så det blir en ordentlig sovmorgon kan jag lova!



måndag!

Publicerat: 2010-05-03 / 20:27:23 | Kategori: Allmänt
Hej där (:!
Inte haft tid att skriva sen jag kom hem, haft så mycket annat att göra tyvärr! I fredags var det valborg och det blev såklart utgång (: kul att träffa alla igen! Vi började hos ida sen vidare till socitén! Bra kväll och tack Ida <3

I lördags var först planen att ta det lugnt hemma men olivia frågade om jag ville med henne på lite fest så det blev det. Åkte till Daniel där vi drack lite gott sen vidare till oscars där vi dansade hela kvällen! Mycket trevlig kväll! Nu är det redan måndag igen men har redan börjat nedräkningen till helgen. Känns tungt att va tillbaka i skolan fast känns bra att bara ha 7 lektioner i veckan och 17 skoldagar kvar! Så nu är det bara 5 lektioner kvar sen helg igen (;

Fått lite ångest över sommaren med...vet verkligen inte hur jag ska göra! Den svenska sommaren lockar lite för mycket men samtidigt vill jag iväg...jaja det löser sig väl tillslut hoppas jag!




RSS 2.0