söndag!

Publicerat: 2011-04-24 / 16:26:57 | Kategori: Allmänt

Tjohoo! Hur mår ni idag?? Jag mår prima ballerina! Vaknade utan minsta tecken på trötthet! Jäklar va bra det va igår! Det blev först födelsedagsfirande för olivia och sen vidare till oscars för lite ögonragg på boråsare med mannen brush och massa dansande!

Dock blev min kavaj borttappad i garderoben så jag håller tummarna för att den finns kvar. Ska ringa igen och se. Hoppas, hoppas, hoppas!! Min favvo!

Just det min dator börjar samarbeta lite nu så har lite kort att visa er (:
Tack för en grymt bra kväll!!




Och här har jag spenderat HELA min dag! UNDERBART!



Har så mycket mer bilder men det får bli en annan dag :) NU ska jag promenera ner till stan och hämta min cyklen, skor och förhoppningsvis kavaj!

<3


Glad påsk!

Publicerat: 2011-04-23 / 17:42:07 | Kategori: Allmänt

Älskar påskafton!! Vaknade redan vid halv 9 och jag blev sååå glad när jag fick leta påskägg i morse :D! Jag blir som ett litet barn igen ;). På påsk vill jag aldrig behöva växa upp!!

Först blev det en liten sväng på stan idag innan det bar av till farmor för en födelsedagslunch. Satt hela dagen ute i solen och myste och solade. Vilket underbart väder det har varit idag!! Det har vart riktig sommarvärme idag ju! Barbent och ingen jacka, helt grymt!

Nu måste jag göra mig iordning inför kvällen som börjar hos kusinerna Berglund och sen vidare för att dansa oss svettiga på dansgolvet ;). Ha en bra kväll allihopa!

GLAD PÅÅÅÅÅSK!!

<3


Fredag!

Publicerat: 2011-04-22 / 12:16:19 | Kategori: Allmänt
God morgon hörrni!
Vilken sjukt bra vecka detta varit hittils! Bara hittat på massa roliga saker, spelat tennis, myst, gått promenader, umgåtts med vänner, kalas och oscars igår. Älskar detta!

Igår va det först jobb sen hem och fixa sig galet snabbt för sen va det dags för 12års kalas för min kusin och sen vidare på lite fest hos olivia och erik. Blev en lugnt fast sjukt bra kväll! Inget att klaga på förutom, gymor vart tog ni vägen??? Hahah soomm vanligt! Min data är fortfarande lite trött om man säger så, så därför får bilderna vänta lite till. Jag vet, tråkigt men men what to do?? ;)

Dagens planer är noll men dagens vill göra är på max!! Frågan är vad som händer denna dag!? Glass på tre toppar hade ju inte suttit helt fel!

<3

I´m back!

Publicerat: 2011-04-19 / 20:47:29 | Kategori: Allmänt

Comeback på tennisen OCH bloggandet ;). Ska vi tro på det? Nej men nu har jag haft min bloggtorka och jag känner att det är dags att skriva lite igen. Har haft helt galet bra dagar/veckor nu! Helgen blev as najs och denna helgen taggar vi ännu mer ;) haha eller gymor??

Jag har typ 100 bilder att lägga in på datan med som jag ska ladda upp men min dator vill inte riktigt samarbeta just nu så den ska bara bli lite mer medgörlig först!

Nu ska jag och min gym 6 gå på en mysig promme :)! MYYYSSS!

<3


SMS-inlägg

Publicerat: 2011-04-19 / 18:16:14 | Kategori: Allmänt

20110419284 (MMS)


5:e april

Publicerat: 2011-04-05 / 21:40:34 | Kategori: Allmänt

Ibland har man massa att skriva om, ibland inte och ibland har man inte orken, lust eller hinner. Just nu vet jag inte varför jag inte skrivit på ett tag. Hänt mycket, massa kul, och tiden har bara rusat förbi!

Har haft det underbart hemma alla dagar sen jag kom hem! I lördags va jag på födelsedagsmiddag/ fest hos luisa och oscars efter det. Mycket lyckad kväll! Söndagen blev en hel dag med min söta alexandra. Promenad, tre toppar, frutsallad och bubbelbad, dagen kunde inte blivit bättre!! Gårdagen blev en heldag i Göteborg med bästaste pappa med massa shopping och kvällen bestod av ostbricka och massa avsnitt solsidan med bästisar! Älskar sånna impuls saker! :)

Så, nu har ni fått lite uppdatering på mina dagar hemma och dom har, som ni märker, verkligen varit fullspäckade!! Och inte nog med det, idag var första dagen på mitt nya jobb!! :) Kommer bli riktigt bra!! Jag och min kära moster har kommit fram till att vi är riktiga kontorsnissar ;) hur många tycker lixom om pappersarbete och sånt? Haha, I doooo ;D! Och Roffe, nu får du lite att läsa igen, aftonbladet kan man ju inte bara läsa haha ;D

God natt <3



RSS 2.0