20 års fest!

Publicerat: 2011-10-30 / 12:56:46 | Kategori: Allmänt

Igår blev det 20 års fest för Olivia som fyllde år! Det bjöds på massa med god mat som hon lagat, good work där olli!! Och så va Kajsa hemma på besök, så kul att träffa henne igen :)!! Hade iaf en jättetrevlig kväll hos Olivia, dock va väl oscars kanske inte roligast igår..
Va rätt jobbigt, folk va utklädda till allt möjligt men värst av allt va de personer som hade mask/ va utklädda så man inte såg vem det va. Störigt när man inte har koll ;)!

Jag har färgat håret brunt för andra gången i mitt liv och det blev precis så som jag ville ha det men vet ni vad...jag är verkligen inte den mörkhåriga personen så jag har redan bokat in en ny tid så jag ska göra det blont igen. Haha jag vet helt hopplös...men jag känner mig själv så väl så jag visste nästan redan innan att det skulle bli såhär...veliga unge! Jag är en sån person som, när jag vill ha/ göra något så vill jag göra det nu, helst inom loppet av 10 minuter vilket kan vara grymt jobbigt!! Tillexempel nu så kan jag ju knappt sitta still innan jag får gjort det där frisörbesöket igen...gaah!

Idag blir det sponsormiddag till wic med mallan brallan innan matchen som börjar 4. Trevligt :)!



<3


Ricinojla!

Publicerat: 2011-10-20 / 18:53:21 | Kategori: Allmänt

Har just nu en "inpackning" i håret eller för hårbotten rättare sagt. Och inte vilken inpackning som helst nej jag kör just nu på kuren med recinplja som jag masserar in i hårbotten 2 gången per vecka. Det ska tydligen stimulera hårsäckarna så att håret växer snabbare och blir friskare. Om det fungerar vet jag ej det enda jag vet är att jag ska hålla det borta från munnen!!

Vissa av er känner säkert till recinolja av andra orsaker och jag antar att det kanske är den vanligaste orsaken:

  • Ricinoljan har länge varit ett allmänt använt laxermedel, som i dos av 1-2 matskedar i regel efter några timmar ger en säker avförande verkan. Internationellt är ricinoljan fortfarande i betydande användning som laxermedel
  • Man vet inte riktigt varför ricinolja tros sätta igång förlossningen, men det kan ha att göra med att det stimulerar magen och därför livmodern. Man kan få kraftig diarré och bli illamående av ricinolja.

Och som jag hittade att någon har citerat ricinolja:
"Igår kände jag mig uppsvälld, så jag provade en ny variant på tarmrening, nämligen 30 ml (2 msk) ricinolja. Två timmar efter att jag intagit oljan började det hända saker. Ojojoj.

Ett toalettbesök senare var jag 9 hekto lättare."

Man får säga vad man vill, och som ni märker använda den till vad man vill, jag hoppas min metod fungerar!


SMS-inlägg

Publicerat: 2011-10-20 / 06:42:06 | Kategori: Allmänt

20111020168 (MMS)

Texten försvann imorse när jag la upp bilden på lilla elsi! Att vakna upp med henne jämte mig vaje morgon är så himla mysigt! Man vill inte riktigt gå upp!! Vi snoozar alltid lite extra på morgonen hon och jag och det bästa av allt, hon stressar inte upp och hon har inga tider att passa, farligt men såå värt ;)!


en stund för mig själv!

Publicerat: 2011-10-19 / 21:12:33 | Kategori: Allmänt
Ibland är det bara så underbart att vara för sig själv, inte tänka, bara vara. Jag har en sån kväll ikväll. Nu ska jag snart upp och gosa ner mig i tillsammans med lilla elsi (som jag för övrigt råkade sparka ur sängen häromdagen....FÖRLÅT!). Jag fjärskar lite för henne nu och hon verkar ha glömt vad som hände, opps!
Lyxade till min kväll lite extra idag, blev lax i ugn med fetaost och zuccini samt en god sallad med avocado och soltorkade tomater och en citronsås till det! Smarrigt!! Sen blev det en liten kopp kaffe och 2 macarons som jag köpt i undersöknings syfte! Tänkte ge mig på att baka sånna imån eventuellt men hade ingen aning hur de smakar och det måste jag ju veta så att det blir rätt!

Hade jättefina bilder att visa er på lillan och mina macarons men min mobil strejkar så bilderna får vänta...

Förresten...ska jag falla för grupptrycket och skaffa mig en iphone i december??


fint på bordet!

Publicerat: 2011-10-17 / 12:12:31 | Kategori: Allmänt
Fick precis denna fina blomman till mitt skrivbord. Kunde ju hoppas att det var ifrån någon snygg beundrare men nej det va bara att jag hade turen att städerskan kände för att placera den här. MEN vad gör det, inte alltid man har en fin blomma på sitt skrivbord som man inte behöver oroa sig över dess överlevnad, det sköter vaktis! Observera att jag hade hand om vattningen av blommorna på kontoret när vaktis va på semester. 50 %  ac blommorna dog....! Och på tal om rinnande vatten skulle jag härmed vilja be gud sluta rikta strålen mot kreta och rikta den hit eller vart fasiken som helst, tycker mamma och pappa ska få strålande sol resten av veckan! Jag får alltid som jag vill så, nu ska det vara fixat!                                                                                                                                                               

Disco dancer!

Publicerat: 2011-10-16 / 12:48:26 | Kategori: Allmänt

Gårdagen började på inflyttningsfest hos Coffe och Sofie med massa trevligt folk. Jag och Malin körde på one night with redbull! Vit månad it is och det går super! Inte en droppe har fått slinka ner på 1 månad nu och vi kör på oktober ut. Kanske trenden fortsätter efter det, jag menar jag kan ha Jävligt kul utan alkohol, gårdagen ett bevis på det och sen mår man ju som man förtjänar en dag som denna, Jäkligt bra!

Like like! Jag tror inte jag ska göra ett dugg idag, max åka till coop och köpa mig ben & jerrys som jag inte ätit på 1 år, minst (!), och som jag fått lite cravings för det senaste! Sen ska jag dreggla över Channing tautum ett tag till. Letade efter en man som honom på Oscars igår men det fanns ingen...ack då!


Nytt!

Publicerat: 2011-10-15 / 11:17:47 | Kategori: Allmänt
Att vakna upp en morgon, utvilad, lycklig och känna känslan av att detta kommer att bli en så jävla bra dag, den känslan har jag idag! En grymt god frukost och nya ELLE som kom igår, kan denna dagen starta bättre?

Just idag känner jag en speciell känsla, drömmar om framtiden, viljan att göra, viljan att våga! Jag vill, jag ska och jag vågar! Mina drömmar är inte små och de är inte framförallt inte omöjliga. Just idag känner jag mig lite oövervinnerlig! Förstår ni hur jag menar?

Nu ska jag ta min hund på en promenad, göra en hårinpackning, åka en vända till stan sen sätta på mig riktigt snygga kläder och mitt nya, förövrigt helt sjukt snygga, mörkröda läppstift och bara känna mig sådär snygg!





RSS 2.0