Underbara dag!

Publicerat: 2011-03-29 / 16:54:33 | Kategori: Allmänt

Alltså är det någon mer som känner av att vi ställt fram klockan?? Haha mitt huvud har inte hängt med för jag kan inte somna på kvällarna, nåt fuffens är det iaf! Jaja, vaknade iaf vid 10 idag, åt värsta goda frukosten och vet ni vad jag gjorde sen tills nu? Suttit i solen på altanen i linne och bara njuuuuuuutit! Helt underbart väder! Årets första fräknar är här och jag är helt i extas! Wiiiii! Kan ingen påminna mig om det när jag om typ 3 månader kommer klaga på att jag ser ut som en prickikorv i ansiktet? ;)

Har målat naglarna med och klickat hem lite kläder från internet för andra gången i mitt liv! Haha! Alltid varit lite tveksam till den där internet shoppingen så köper alltid i butik men nu är det dags att prova igen efter 5 års tid haha! Hoppas det blir bra! :)

Här har jag suttit hela dagen:



alltså hur snyggt!!??



<3


Måndag!

Publicerat: 2011-03-28 / 13:22:59 | Kategori: Allmänt
Ny vecka och en grymt händelserik sådan med! Förhoppningsvis iaf! Denna vecka är det endast 3 dagar med jobb och korta pass så lite skillnad från förra veckan. Måste börja packa och sånt med och tack och lov kommer Sofie upp hit i veckan så hon kan ta hem lite grejer åt mig. Har lixom lite mycket kläder här uppe ;). Det känns konstigt att än en gång packa ner sitt liv och dra,igen. Fast denna gången till ett mycket efterlängtat place, HEM!

Förlåt för ett väldigt tråkigt inlägg det förra, som säkert va lite svårt att förstå men jag va så arg och ledsen. Nu känns det mycket bättre och nu är det bara att hålla ut det sista. Nej nu måste jag in i duschen och sen iväg till jobbet. Kanske även ett stopp om en viss affär och bara prova en viss klänning. Bara prova...

<3

Hem.

Publicerat: 2011-03-26 / 23:32:29 | Kategori: Allmänt

Jag har haft en sån skitdag så den går inte ens att beskriva. Det kommer alltid finnas människor som kommer försöka trycka ner dig och inte kommer behandla en med respekt och det är en sak som följer med i livet. Det går inte att komma undan, tyvärr! Lite kan man leva med men idag har den gränsen överstigit nåt extremt! Jag hatar att bråka och är ofta kanske lite för snäll vilket gör att jag inte säger ifrån i alla lägen då jag kanske borde sagt nåt. Nu i efterhand är jag, på ett sätt, glad att jag va tyst och behöll lugnet men å andra sidan finns det ingen som ska behöva ta så mycket skit som jag fått göra idag. Fy fan säger jag bara! En person som får mig att må så dåligt att gråten sitter i halsen en hel dag vill jag inte ha i min närhet. Nu ska jag hem. Finns inget att diskutera!

<3


Lördag!

Publicerat: 2011-03-26 / 07:36:16 | Kategori: Allmänt

God morgon!
Inte så många vakna nu va? Själv sitter jag här, nyss käkat värsta mega frukosten och kollar Bert- Den sista oskulden. Pigg som en lärka!! Förstår inte hur jag kan vara så pigg idag, inte kunnat sova inatt nånting nästan. Ska iaf snart iväg till jobbet, sista jobbdagen sen äntligen ledig 1 dag efter 6 dagars jobb! Sista lördagen på jobbet idag med. YEY!

Och jag har spanat in värsta klänningen igår. Herre min get va snygg den va!!! Mååååsssttteeeee haaaaaaa!

<3


Fredag!

Publicerat: 2011-03-25 / 10:34:23 | Kategori: Allmänt
God morgon!
Inte en jättebra start på min morgon till en början. Gick och la mig med magknip och huvudvärk och vaknade upp med massa huvudvärk. Som tur är så har den nästan gått över nu. Hoppas den försvinner helt snart och inte blir värre senare! Oroshuvudvärk!

Ska jobba 1-8 idag, blir 3 timmar extra idag. Ska jobba så mkt jag kan nu! Måste handla massa nya kläder till våren/ sommaren så det peppar mig till att hålla ut det sista.

Idag är det riktigt vårväder i Stavanger! SKÖNT!

Ge mig min vovve nuuuuuuu!


<3

I´m coming home!

Publicerat: 2011-03-23 / 22:45:56 | Kategori: Allmänt
YES I DOOOO!! Ni läste rätt, jag kommer hem och det snarare än ni anar ;). Jag är så förväntansfull och lycklig att jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Alltså galet va kul att komma hem. Sommaren i Varberg är här med spikad!

See ya sooon!!!

<3

<3

Tisdag!

Publicerat: 2011-03-22 / 11:35:21 | Kategori: Allmänt
God morgon!
Är fortfarande inte riktigt frisk eller näsan är helt täppt och jag blir fortfarande sådär yr. Känns inte jättebra men jag har inte ont i halsen längre så det är skönt! Så då borde man väl kunna träna? Åh denna överskottsenergi!!!

När jag skulle använda min data idag så märkte jag att laddaren inte såg helt okej ut och den blixtrade lite haha så den vågar man inte använda mer! Så nu måste jag köpa en ny sladd som tydligen jag hört kostar typ 800!? Inte okej utgift!

Inte för att mina uppdateringar vart as bra det senaste men nu vet ni varför jag inte är kontaktbar genom datan, förutom nu när jag lånar coffes då ;). Jag som skulle köpa jenas idag...hmm jeans eller laddare till datan? Prioritering haha!

<3

Helg!

Publicerat: 2011-03-20 / 15:26:37 | Kategori: Allmänt

Tänkte skriva god morgon men kollade klockan och kanske inte läge att skriva det när klockan snart är halv 4? Jag vaknade iaf vid halv 1 och tvingade mig själv att gå upp, lovar jag kunde sovit mkt längre! Jag är jätteförkyld och hängig. Jag hade nog feber igår för jag totalt kokade på jobbet trots att jag knaprade ipren som aldrig förr! Efter jobbet blev det iaf mat och mys med coffe, maria, simon och jarle hos jarle. Kollade Knight and day och för er som inte sett den, SE DEN! Grym va den!

Aja nu sitter jag här, häver te som aldrig förr och är less på att vara sjuk...Jag hinner inte med att vara sjuk nu! Jobb 6 dagar i rad väntar och massa träning men men det går ju inte nu :/. Får bli att vila ut och sen hoppas på det bästa imån!

<3


Fredag!

Publicerat: 2011-03-18 / 23:07:21 | Kategori: Allmänt

Det känns som måndag idag, helt sjukt! Känns helt fel på något sätt att det är fredag! Jaja inte ska man väl klaga. Något jag dock kan klaga på är min hals. Vaknade upp med ont i halsen i morse men tänkte det va nog bara nån "morgon sak" så jag gick och tränade och sedan iväg till jobbet men nej, det blir bara värre och värre. Och imorgon är det jobb HELA dagen. Vet seriöst inte hur jag ska klara en hel dag på jobbet imorgon om jag mår såhär. Huvudet är helt tungt och jag känner mig alldeles yr! Jag vill bara krypa ner i sängen med en kopp varmt te och må bra igen. Yes, nu gör jag det, minus att dricka te då. Då kan man ju inte sova utan att behöva kissa stup i kvarten!

Såhär bra vill jag må nu!



Lycka fångad på bild!

<3


Vår!

Publicerat: 2011-03-16 / 17:18:57 | Kategori: Allmänt

Min dag har varit helt perfekt! Jag har haft en helt underbar vecka här hemma och det kommer kännas riktigt jobbigt att åka tillbaka imån. Jag vill inte åka, jag vill stanna här! Här är mitt liv!

Jag tog en rejäl sovmorgon idag med lilla elsi, eller ah jag tror jag råkade sparka henne ur sängen efter ett tag (som vanligt) haha, stackare! Sen åkte jag jag till stan för att träffa söta olivia! Blev en fika på mignon och ta igen massor! Efter det lite shopping på kicks och sen gick jag och överraskade Hanna på jobbet när hon slutade. Blev en kaffe till sen en promenad runt fästningen med hanna och claudio.

Så dagen har varit hur mysig som helst!! Kan ingen låsa in mig i garderoben typ så jag slipper åka tillbaka? Snälla?

Glömde såklart kameran så fick ta hannas bilder :)

<3


Tisdag

Publicerat: 2011-03-15 / 13:34:35 | Kategori: Allmänt

Okej nu får jag lägga av med de här dåliga uppdateringarna! Inte okej! Kom ju hem i lördags och då va det raka vägen till frisören som gällde så nu är jag fin och fräsch i håret igen! Sen blev det en sjukt god lunch på grappa med mamma, pappa, coffe och sofie. Mycket god mat! På kvällen sen så blev det utgång med Hanna och Alexandra och jag hade såå himla kul! En helt perfekt kväll!

Dagarna efter det har vart lugna, bara njutit av att vara hemma. Igår blev det en mysig lunch på stan med hanna också och idag blir det dubbelfika haha. Så nu ska jag dra på mig lite kläder och sen dra på skinnjackan för ja det är VÅÅÅÅÅÅR ute idag!!! Underbart!

Åh, det går inte att ladda upp några bilder!!! Typiskt! Jaja då blir det ett bildbomb-inlägg nästa då ;)!

<3


Fredag!

Publicerat: 2011-03-11 / 10:27:21 | Kategori: Allmänt
Åh äntligen fredag! 4 timmar med jobb kvar sen ledig 1 vecka. Gööööööööött!!

Och hur är vädret hemma? Här är det snöstorm typ! Fan! Jag som gick i skinnjacka och converse för någon dag sen sen helt plötsligt måste jag ha vinterjacka, mössa och vantar? Tusan! Såhär ser det ut hos mig just nu! Och en annan fråga; Någon som fått en valk av att äta kiwi? Haha det har nämligen hänt mig. Fattade inte först vart den kom från men tydligen håller jag skeden på nåt konstigt sätt när jag äter kiwi så har fått en valk på långfingret! Haha!! Det händer bara mig :P!





Jag vet lite äcklig bild men hallå, ofta jag får en valk där??

Nu blir det snart in till centret och spela squash match sen ett hårt pass på gymmet så jag räknar med en riktigt skön träningsvärk imån! Har redan sagt till pt:n att jag vill ha riktigt mycket träningsvärk så jag får väl se hur det kommer gå ;)

<3

Tisdag!

Publicerat: 2011-03-08 / 23:12:01 | Kategori: Allmänt

Jag som inte har så mkt kul att skriva här borta för tillfället tänkte idag göra ett litet inlägg men tror ni inte allt bara stängs ner helt plötsligt!? Åh! Jaja så kan det gå!

Har nedräkning här borta till den efterlängtade helgen! Snart, snart, snart! Ni anar inte vad jag längtar hem till vårt hus, min familj, gosa tills elsa tröttnar på mig ännu mer, äta fläskfilé (?), sova i min säng, köra bil och äntligen få träffa iaf några utav mina underbara vänner igen! Som jag längtat! Åh va glad jag är!

Om man bortser från min hemlängtan så har jag för tillfället  inte mkt annat att berätta. Köpte ett par jeansshorts och ett linne igår som kommer bli killing till sommaren ;). Sjukt snyggt! En kille kom in på jobbet idag och sa: "Jag har ett par svarta byxor, visa ett par skor som jag kan ha till. Jag ska jobba i en bar". Typ så sa han. Då skulle jag, alltså världens mest beslutsångestmänniska, välja ett par skor åt en söt, ja han va as söt (!), kille. Shit han måste tyckt jag va lite virrig. Men jag tog ett par som jag tycker är snajsiga och han köpte de. Puh, jag svettades nästan där ett tag. Fel branch för mig? Anna, anna, anna...



<3


Varberg!

Publicerat: 2011-03-06 / 15:06:07 | Kategori: Allmänt
Nu är resan äntligen bokad hem. Kostar ju lika mycket att ta sig hem som att åka på en sista minuten 1 vecka ju ;). Haha! Aja den resan kommer den med ;)! Så skönt ändå att ha resan bokad och klar. Så nu är det 5 dagars jobb kvar sen kommer jag hem på lördag och stannar till torsdag.

Dagen idag har bestått av soffhäng och ska nog få fortsätta så ett tag till. Måla naglarna och sånt mys sen blir det träning :)

<3

Dålig uppdatering?

Publicerat: 2011-03-04 / 22:25:55 | Kategori: Allmänt

Ah det kan man väl verkligen kalla det! Jag har jobbat massa denna veckan och verkligen inte haft något kul att berätta. Kanske inte har det nu heller eller jo en sak: Om 1 vecka komemr jag heeeeeeeem :D! Så den 12e mars blir varberg ingen säker plats! 12e mars, lägg det på minnet!

Har iaf äntligen fått köpt mig en väska! Hur nöjd som helst är jag! Den är verkligen "jag"! Även köpt nya brillor så nu är det bara vanliga glasögon som fattas ;).




Minen tillägnas min kära mamma ;) haha va bara tvungen :D!

<3



RSS 2.0