Tjockt?

Publicerat: 2010-07-31 / 19:05:04 | Kategori: Allmänt

VEM BRYR SIG?? Nu möler viiiii!!!


hej hallå!

Publicerat: 2010-07-31 / 14:56:58 | Kategori: Allmänt
Lite trista inlägg igår men jag va verkligen inte på bra humör och kan ju inte påstå att jag är vidare superglad idag heller men det blir det nog ändrigt på snart får vi hoppas. Igår när jag stängde receptionen vid halv 9 väntade vi fortfarande på en student som skulle komma, vilket vi blivit informerade om utav språkskolan. Hon dök inte upp och hade ingen vi kunde få tag på så satt och väntade till halv 1 innan vi gick och la oss. Kan ju lixom inte göra nåt om hon plötsligt skulle dyka upp så det sög ju lite men va ändå kanske inte på humör för utgång så för den sakens skull va det väl helt okej. Men lugn natt blev det ändå inte...Telefonen ringde 4 och jag trodde det va studenten men hörde att det va en kille som sa mitt namn och frågade om jag kunde öppna dörren åt honom. (Har nämligen en lapp utanför huvuddörren för sena ankomster med mitt och veronikas nummer). Jag som är den mest mörkrädda personen blev givetvis rätt skraj och tusen tankar flög upp i huvudet om vad som kunde vänta där ute. Typ nån som såg nummret och skulle röva bort mig eller ja vad som helst hahah jävla mes är jag!! Men sån är jag och det kan inteee hjälpas.

Jag gick iaf ut med mobilen i högsta hugg klar för att ringa veronika med ett knapptryck men det va bara en av killarna som jag checkat in under kvällen som stoppat in sin nycket i helt fel nyckelhål så den hade fastnat och nu kom han inte in. Så fick ge honom en extranyckel och putta in nyckeln så långt det gick i nyckelhålet för att gömma den och försöka ta ut den imorse istället. Jag lyckades efter typ 20 min. Hur fan lyckas man?? Han va full, är det en ursäkt kanske ^^?

Nu sitter jag här och har 1 timmas jobb kvar ungefär. Kom precis några och skulle checka in. Frågade efter rum, bokade och när hon skulle fylla i en blankett frågade hon var jag va ifrån. Då upptäckte vi att vi stått och snackat engelska i typ 5 min när båda va från sverige. HAhah! Det va lite fult :P! Sen blev det helt konstigt att prata engelska så alla bara hakade sig. Blev lite svengelska.

Jaja meningsfullt inlägg här känner jag men ibland blir det lite mkt fakta, stå ut!


Från i torsdags. Vet, ser lite enorm ut haha!
<3

.

Publicerat: 2010-07-31 / 01:26:48 | Kategori: Allmänt

Jag blev på bättre humör men du förstörde det igen...j*vla pinne, ursäkta men ärligt talat. Man säger inte så. Det är svårt men jag ska inte ta åt mig! Nu går jag och lägger mig. God natt mina vänner!




...

Publicerat: 2010-07-30 / 16:17:32 | Kategori: Allmänt

Jag är irriterad! Sjukt irriterad! Varning för Anna typ...bäst att hålla sig undan! (Speciellt "Vandrande pinnen" som orsakat detta! Vore jag hon skulle jag gömma mig!)

Lite updates från igår. Träffade Helene och några andra på stan sen gick vi till "oxygen" för att ta lite drinkar och shots! Grymma shots har dom där! Inte 5 tequila shots på 30 sek mamma neeeeej hahah (internt), blev varsin "blowjob" och "headbanger" för mig och Helene och en drink sen gick vi vidare till oceana där vi dansade HELA natten!! Som en liten parentes, vi var VIP! Mycket stolt! Bilder får komma senare.

Nu vill jag sparka på nåt (eller nån?) xD!

HA EN BRA DAG!!!!!


Coco-loco!

Publicerat: 2010-07-28 / 22:51:55 | Kategori: Allmänt
Behöver inte skriva kvällens planer, schemat har ni ju där nere ;). En ändring. Ingen honeyclub, coco-loco på tru ikväll!


Helt sick!

Publicerat: 2010-07-28 / 16:20:25 | Kategori: Allmänt

Ah igår blev det utgång ändå trots min lilla sjukhet. Medicinen verkar sjukt bra så det börjar gå över nu men dock inte helt ännu. Hade världens problem med vad jag skulle ha på mig igår, tog mig 1,5 timma att välja kläder :O och det slutade med en svart vanlig klänning. Alltså herregud, det va det sjukaste! Så jag och veronika var helt klara vid kvart i 11 och mötte upp de andra vid en pub och gick sedan ner till stranden och satte oss. Där blev det kaptenen som styrde och sen drog vi till honeyclub.

Galet mycket folk va det ute igår men kul vare! Dock är jag VÄLDIGT trött på alla killar som tafsar så jag använder mig nu för tiden av rör-du-så-dör-du blicken. Funkar faktiskt riktigt riktigt bra!! Jag vill inte ha nån äcklig man dansandes bakom mig, bläää! Vem vill det lixom!? Ush ryser när jag tänker på vissa stolpskott som kommer fram :S...

Yeye det sjukaste va imorse. Jag halv vakna och skulle se om veronika kommit iväg till jobbet (hon jobba morgonpasset idag) och hon va inte där så jag kollade på klockan och flög upp!! HALV 2!!! Vafan!? Hur lyckas jag med det? Ifs gick jag och la mig vid 5 men ändå :O! Hann som tur va käka frukost och slänga på mig kläder, skulle nämligen börja jobba kl 2! Men jag hann, tro det eller ej :)! Bra att bo nära jobbet ibland ;).

Bilder kommer!


mitt hår..

Publicerat: 2010-07-27 / 13:05:37 | Kategori: Allmänt

Mitt hår är jobbigt just nu! Måste klippa mig och göra det "fresht"! Typ slinga det lite kanske i utväxten till hösten, men fy vad jobbigt det är. Känner att håret sjukt mkt men men man vill väl inte gå runt med råttfärgad utväxt nu till vintern? Älskar när håret bleks av solen, då slipper man fixa det hela tiden. Hittade några bilder för läääääääängesen! Tänk att till och med jag har varit brunett :)!



HAHAHAHA! Mitt rätta jag :)



Vad tycks ;)?


Mindre underbar morgon...

Publicerat: 2010-07-27 / 11:46:50 | Kategori: Allmänt

För det första va jag tvungen att stanna innne igår för den jädra förkyldningen släpper ju inte!! Tror jag har feber med. Sen kunde jag inte somna för jag hade hostattack i typ 1 timma!! Stackars veronika alltså!! Sen vakna vi klockan 3 av alla spanjorer som kom hem och rev stället typ! Helt sjukt lät det! Men dom tystnade tillslut men tro fan hostan kommer tillbaka då så det tar evigheter för mig att somna om! Gaah!
Så när jag vakna, vaknar jag med världens huvudvärk...bra start på dagen! Jag vill bli frisk nu, hatar att vara sjuk men vem gör inte det? Förutom ida som vill ha magsjuka då och då ;) haha.

Idag är det iaf tänkt jobb till 12 sen jobba 3 timmar till någon gång under dagen. Får bestämma själv men ska bli 6 timmar sammanlagt iaf. Måste lämna tillbaka en tröja och lämna in mina heels för omklackning. Inga fungerande festskor kvar..så hur denna dagen blir får vi se. NU vill jag bara sova och inte vakna förrän jag blir frisk!

<3


Monday!

Publicerat: 2010-07-26 / 15:35:03 | Kategori: Allmänt
Igår blev det lugnt som tusan! Sängen va det bästa för mig tror jag och nu vill jag friskna till för veckan blir fullspäckad! Har köpt på mig massa förkyldningsmedicin så nu j*vlar ska jag bli frisk! Kan inte denna envishet klara av detta?! Kom igen vaaaaaaa! Jobbar till 8 ikväll och sen va det tänkt att gå ut och ta några drinkar typ, anna och rob åker nämligen till sverige imorgon så lite mys innan dom drar. Men med denna förkyldning blir det nog inte mer än cola i mitt glas. Veckans planer:

Måndag: Ja det vet ni ju redan.
Tisdag: Jobb, lämna tillbaka en tröja, sen coalition (salsa night)
Onsdag: Jobb, party med dom nya spanjorerna, honey club
Torsdag: Jobb, Oceana
Fredag: jobb, Revolution
Lördag: Jobb, Oceana
Söndag: jobb, SOVA!

Detta var vad vi kom fram till igår! Herregud! Om dessa planer fullföljs blir det en hård men kul vecka! Men som sagt, måste bli frisk först :(!!



blää!

Publicerat: 2010-07-25 / 22:03:22 | Kategori: Allmänt
Deppmusik, överenergi, galet mycket skratt, as trött, mätt och lite hemlängtan (på ett bra sätt) på det. Sån är min söndagskväll. Någon fick mig att bli sugen på att titta på dear john och mysa så det ska jag göra. Blivit erbjuden att gå och ta en drink med några eller gå på salsa kväll men ärligt talat så lockar min säng ganska mycket. Har sovmorgon imån så om jag inte lägger mig för sent kanske jag ka få sova ut riktigt ordentligt imorgon för första gången på 1 vecka och kanske få lite saker gjort innan jobbet. 



God natt <3

 




Saturday night, dance, I like the way you move, PRETTY BABY!

Publicerat: 2010-07-24 / 23:10:46 | Kategori: Allmänt

Vad var det jag sa?? Lilla jag är inte riktigt klok tror jag...aja men så är det. Man är bara 18 år två veckor till och det måste utnyttjas! Eller? JAAA! Så ikväll blir det vit sommarklänning och svarta heels! Tänkte haft mina nya men svurit en ed om att inte ha dom förrän på min födelsedag så Veronika fick övertalat mig att inte ha dom idag ändå. Tack Verre! Så nu blir det möta upp lite boys och sedan får vi se vad som händer :). Inte galet ikväll (säkert?) för imån blir det jobb till max!

Bye! <3


lördag!

Publicerat: 2010-07-24 / 15:02:43 | Kategori: Allmänt
Tjoho allihopa! Kan ju bara säga att jag är väldigt väldigt extremt trött denna dag! Igår blev det ut en vända fast tog det mycket chill och gick inte in på nån nattclub så va hemma lite efter 2 men skulle upp 8 så kan nog bero på det! Vill inte riktigt veta snittet på hur många timmar jag har sovit per natt den sista veckan. Helt knasiiiigt!!

Men men gårdagen va kul (:! Mötte upp lite folk vid 11 sen satt vi på en pub innan vi vid typ 12 drog vidare ner till stranden och satt där och snackade till runt 2. Mycket nytt folk så det va kul! Dock vaknade jag upp med världens hosta i morse och den vill inte försvinna! Kan nog bli en kväll hemma idag. Haha min kropp vill vila lite tror jag! Men man ska aldrig säga aldrig!!! ueeee

Batterierna på kameran tog slut men massa andra som tog kort så ska få dom så ni kan få se :) men har några (:



<3

jag har lite tråkigt..

Publicerat: 2010-07-23 / 21:36:29 | Kategori: Allmänt
Har suttit här i receptionen sen 12 och checkat in 2 (!) sällskap på hela den tiden!! Va meningen att jag skulle jobba till 7 bara men nu blir det till 9 istället. Jag har verkligen inget att göra men jag är på rastlöst och busigt humör! Skrattar åt allt och va riktigt nära på att vika mig när tönten från libanon kom hit. Hahah jaa hur ska denna kvällen sluta?? Borde min kropp få lite sömn eller är det bara att fortsätta i samma spår som det sista?? Jadu, med tanke på mitt humör kan det nog bara gå på ett sätt men vi får väl se! lalalalalalalala

Jag gillar att du får mig att skratta! Du får mig att längta!



Lycklig är ordet!

<3

good times!

Publicerat: 2010-07-23 / 14:05:37 | Kategori: Allmänt
Förkyldningen la vi på hyllan och lät den spanska mirakelmedicinen ta hand om den! Fantan fick ta han dom mig! What a night! Och nya skinnjackan, me like!



<3

Vad är det för en dag?...

Publicerat: 2010-07-22 / 10:34:59 | Kategori: Allmänt
..vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är mammas och pappas födelsedag HURRA HURRA HURRA :D!! Grattis bästa mamma och pappa på födelsedagen! Hade gärna vart hemma och firat med er och myst hela dagen men vi skjuter upp det 1 månad tycker jag sen blir det "firning"! Hoppas ni får en underbar dag tillsammans i göteborg! Saknar er!

ÄLskar er!


män...

Publicerat: 2010-07-21 / 15:11:10 | Kategori: Allmänt

Cyklade till jobcenter innan för att fixa ett national...nånting för att få jobba och kom fram till en sak..

MÄN MED FÖRKORTA KOSTYMBYXOR KAN NOG VARA BLAND DET FULASTE JAG VET!

Jag frågar mig själv, Varför? Ser man inte det?? Alltså gud va fuuuuuult! Aja ikväll kommer Tony Hawk och massa andra skejtare hit till brighton och ska åka lite. Massa proffs skejtare, mums! 150 spänn är lätt värt för att få dregla över svettiga, vältränade skejtkillar! Hade det vart Ryan Sheckler hade jag nog svimmat. Jag hade nog dött. Herregud!


Jag har många män jag vill gifta mig med nu...


God morgon!

Publicerat: 2010-07-21 / 11:00:15 | Kategori: Allmänt
Helt sjukt egentligen att jag jobbar varje dag denna sommaren! Galet! Men som sagt är det ju inte så jobbigt så det är ju skönt det, annars hade jag nog inte pallat. Det braiga är att man kan va ute och festa och sen börja jobba vid 9 ändå, gör lixom inget för du behöver inte riktigt vara på alerten de första timmarna ändå. Igår blev vi sugna på fest igen. Träffade två spanska killar på hotellet som bjöd upp oss på fest till deras rum. Så det va bara att gå hem, byta om, fixa "fantan" och dra upp till festen! Va typ 15 pers i det lilla rummet och alla snacka bara spanska!! Haha tur att man (jag) förstår lite men stackars Veronika!! Hon förstår inte ett ord så jag fick sitta och översätta hela kvällen.

Och den där jädra libanesen, libyenmannen eller vad han nu är, sak samma! Han slutar ju inte!! Jag får en påse frukt varje dag och plast blommor, ja ni läste rätt PLAST. Sen köper han turkiskt godis till mig och ber mig om hjälp med hemläxan. Han är 38 och kan inte säga hej på engelska typ. Sorglig man. Ah och igår kom han ner och hans nummer till rummet på nyckelknippan hande tydligen "råkat" gå sönder. Men jag sa han får komma tillbaka imorgon. Då drar han sina vanliga fraser sen helt plötsligt ger han mig en lapp med massa engelska meningar som han va jättenöjd att han skrivit själv. Det står såhär:
I like you
You´re beautiful
I saw an angel
You´re beautiful it´s true
You are the best for me

Hur patetisk är han inte? Och läskig för den delen!! Pungspark är tillåtet!



<3

Waka waka!

Publicerat: 2010-07-20 / 16:48:12 | Kategori: Allmänt
Herregud va kul det va igår! Älskar detta stället!! Sjukt mycket folk ute va det igår och det blev shakie shakie hela kvällen!! Valde som ni vet bort den lilla svarta för jeansshorts, t-shirt och ballerina!! När hände det senast en utekväll? Nej men nån gång ska va den första inte sant? Vi bjöd in massa spanjorer från hotellet till vår lägenhet och förfestade där. Dom uppträdde hela kvällen med sång och dans haha! Riktigt kul :D! Som alla vet är många spanjorer lite kortare än mig i vanliga fall, så jag tror det va bra att inte lägga till ytterligare 12 cm ;). Kände mig inte som en jätte!

Jobbar till 8 idag sen blir det dacapo (?) på gårdagen förhoppningsvis! :)  Tisdag, show me what you´ve got!




<3

1, 2, 3...

Publicerat: 2010-07-20 / 00:21:16 | Kategori: Allmänt

...fanta och rosé! Känner att jag vart lite dålig på att uppdatera det sista men igår va jag i london och shoppade MASSA och idag har jag jobbat och legat på stranden. Inte vart sol här på en vecka så man måste ta vara på solen när den väl är framme! Blogga och dricka fanta och rosé  -fanta i mängder? Känner att bloggandet inte passar in i den meningen så nu lägger jag det åt sidan! Vad gör vi? NU KÖR VI!

La den lilla svarta på hyllan efter många ombyten så ikväll kör vi casual!
Ha en underbar kväll allihopa! Dimman närmar sig Brighton!


<3


HJÄLP!

Publicerat: 2010-07-17 / 18:33:54 | Kategori: Allmänt

Jag behöver hjälp med designen på min blogg!! HJÄLP MIG! Någon (a)?


Lördag!

Publicerat: 2010-07-17 / 16:20:24 | Kategori: Allmänt

Har precis börjat jobba och har typ haft abstinens hela dagen och velat gå och shoppa!! Men nej, jag har hållt mig! Imorgon ska jag nämligen in till London med Anna för att förhoppningsvis shoppa upp min lön! Åh jag längtar! Så jag har uppehållt mig med att städa och handlat lite mat. Stolt!

Igår kväll gick jag för att träffa lite folk. Vi käkade mat på en Koreansk restaurang. En av killarna va från korea så han fick översätta hela menyn åt oss. Vi fatta inte ens när det stod på engelska. Men gott va det! Blev en tidig kväll men det va trevligt :)!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Rätt sugen på utgång men jag känner också att det kanske vore bra att ta det lugnt ikväll med tanke på dagen imorgon. Men vi får se vart kvällen bär! Ingenting som händer på jobbet idag så jag vet inte vad jag ska göra de närmsta 6 timmarna. Hotellet är fullbokat och alla har redan checkat in. Lite segt men hoppas killarna i rummet jämte receptionen kommer hem snart så dom kan hålla mig lite sällskap ;) haha.

Kul att få höra detta i förr går av min lilla vän när vi lagade mat:
Jag: Jag tycker det är rätt svårt att stryka dubbelpåslakanen. Det tar sån tid! Men att laga mat är as kul ju!
Hon: Ja när jag va i din ålder kunde jag stryka så du borde nog lära dig. Och jag kunde inte laga mat precis som du.
Jag: Jag kan laga mat.
Hon: (litet hånskratt) det är bara att öva...

Och när jag köpte två nya koftor sa hon:
Jag kollade på dina nya koftor.
Jag: Okej, visst va dom fina?
Hon: Den ena va jättefin men den andra...fattar inte vart du hittat den, på herravdelningen eller?

Förstår ni vad jag får stå ut med?

Här kommer lite bilder iaf (:


Okej inte stadigaste tagna bilden av mig men men ;P

Ny "manikyr"!

Ungefär gårdagens outfit

Yesterday!


<3


Friiiiiday!!!

Publicerat: 2010-07-16 / 16:29:29 | Kategori: Allmänt

Började dagen med att skriva "Wednesday" i anteckningsblocket. Men hallå, det är fredag för tusan! FREDAG Anna! Det betyder helg! Vet att jag skrev att jag skulle på Inception ikväll men det va slutsålt så vi skjuter upp den planen några dagar. Hemma är det just nu W&W som pågår! Grymmaste festhelgen (vet att pappa inte riktigt håller med där) men det är kul, iaf om du är en liten skitunge som jag på bara 18 år! Och på tal om ålder, jag fyller år om 3 veckor!! Det ni!

Nej jag ska inte sitta här och gråta över att alla mina vänner kommer ha världens kväll ikväll och att jag inte kan joina dom och inte heller får jag någon snygg raggare som visar halva springan att flörta med. Men Erika lovade att paxa en åt mig med, tack Erika! Jag ska träffa några suecas ikväll faktiskt! Känner man inte nån får man lära känna folk. Svårare än så är det inte!

Jag dricker kaffe..., bara som en parentes sådär.

<3


Inception.

Publicerat: 2010-07-15 / 19:41:20 | Kategori: Allmänt
Anna kom nyss hit och frågade om jag vill med henne och Rob på bio imorgon, den nya med Leonardo Dicaprio, Inception heter den. Ska tydligen vara väldigt bra så vi får hoppas det stämmer :). Någon som hört något om den filmen?

Anna har letat efter en skinnjacka as länge och velat ha Veronikas (som är skit snygg på Anna men för liten för Veronika, som vi självklart inte kan påpeka) men Veronika vill inte sälja den förrän hon hittat en ny så Anna har hjälp henne att leta men inte hittat någon bra. Så igår hittade Anna en annan skinnjacka, antingen ska hon visa den för Veronika och se om hon vill ha den och Anna få hennes eller behålla den själv. Hur som helst, det jag vill få fram med detta, egentligen ointressanta, inlägg är att om Anna hittar en ny jacka så ska jag få ta över hennes gamla :D! Hur snygg som helst!! Och jag vill verkligen ha en skinnjacka! Hoppas :D!

Min nya man va också här precis. Först kommer han in och säger som vanligt beautiful, beautiful sen går han upp och kommer tillbaka igen..denna gången med en ros, ett paket kakor (öppnade) och en fanta och säger no problem, no problem. Han ger oss frukt och massa så jag, artig som jag är, tog jag emot gåvorna och sa tack. Sen frågade han om jag va singel igen och då sa jag att jag har pojkvän. Då blev han ledsen igen och gick. Herregud! Försvinn från mig! Jag tog "gåvorna" och satte dom i köket. Tvättade händerna typ 20 gånger med diskmedel, tror jag kan få rabies om jag inte gör det. Ush jag ryser av avsky.

Fan nu blev det sådär långt inlägg igen. Aja har jag mycket att berätta så har jag ;).

FÖR ATT TILLÄGGA HAR JAG DRUCKIT 2 KOPPAR KAFFE IDAG MED! Jag tycker inte ens det är äckligt! Alexandra, vad händer med mig???

<3

tordag

Publicerat: 2010-07-15 / 17:10:03 | Kategori: Allmänt
Kan inte fatta att det redan är torsdag och snart helg igen!! Herregud, dagarna går så sjukt fort! Kanske beror det på att jag alltid har något att göra, något planerat. Det är mycket jobb men det är kul också, fast känns inte som jag jobbar. Idag började jag 1,5 timme tidigare för Veronikaa är typ lite sjuk så hon ville inte sitta i receptionen. När jag kom till receptionen satt Rob där. Det hade precis vart två tjejer inne på hotellet, i min ålder, och frågat om det fanns något ledigt jobb, vilket det just nu inte finns. Han såg direkt att dom va från Sverige så han sa att det jobbar en svensk tjej här och frågade om han kunde få deras nummer att ge till mig. Han fick det och sa att jag säkert ringer upp, om dom ville gå ut eller nåt, hänga. Hahah så nu har jag deras nummer. Sjysst chef!!

Fick ett mejl av pappa, dom är i båstad nu, kollar på min baby Fernando Verdasco! Han skickade bilder, shit jag vill med vara där och se!! Jag har en liten crush i honom, alltid haft! Tror han känner det samma för mig med. Mm han e snygg han! Men får fortsätta drömma mig bort tills den dagen vi gifter oss. Längtar till den dagen!



Alltså snälla va snygg!

vad händer med mig???

Publicerat: 2010-07-14 / 15:53:55 | Kategori: Allmänt
Har jag nyss druckit 2(!) koppar kaffe under tiden jag jobbat? KAFFE lixom! Men det gjorde mig piggare (som jag verkligen behövde!!!). Jag dricker inte kaffe eller gör jag det nu? Jag vet inte vad jag ska tro om mig själv. På ett sätt är jag lite besviken på mig själv, kaffe är inte bra, men jag är även lite stolt! Riktiga klivet in i vuxenvärlden nu, voila! Eller? Att jag har strukit tvätt idag bevisar också att något inte står rätt till! Men fyfan va jag hatar att stryka! Så jävla tråkigt och enerverande! Kläder är säkert inte lika svårt men nu är det påslakan vi snackar om. Alltså HJÄLP MIG! Min vandrande pinne säger hela tiden till mig att jag ska stryka när jag sitter i receptionen men sen när hon sitter här själv redigerar hon bilder i photoshop istället. Sen när jag väl stryker, ja då klagar hon på att jag fuskar för att jag gjort alla örngott och alla påslakan är kvar. Men jag har ju inte hunnit längre, gör nåt själv istället för att stå där och säga åt mig vad jag ska göra! Jag är i alla fall stolt över mig själv att jag strukit men kaffet är jag inte säkert på än...socialt typ?


That party last night...

Publicerat: 2010-07-14 / 11:44:20 | Kategori: Allmänt

Igår blev det utgång utan broms! Först åt vi på en japansk restaurang sen va det tänkt att vi skulle ta "salsa lektion" som anordnades på en club men vi drog till en bar istället och fick gratis shots och köpte varsinn drink. När vi druckit upp drog vi vidare till cluben där vi dansade HELA kvällen till stängning. Herregud va kul det va! Några snygga killar såg jag allt ;) hoppet finns kvar!

Det va några killar som köpte varsin drink till mig och Veronika (visste inte att det va så lätt att ragga upp killar med blickar men tydligen haha!). Så när jag fick min drink stod jag vid sidan av baren och väntade på Veronika. Så står det en kille jämte mig och säger:
Spill inte på mig vad du än gör!
Jag: Stå inte i vägen så ska du se att du slipper!
Så gick han. Man måste visa vart skåpet ska stå! Tönt!

När klockan va runt halv 4 gick vi och satte oss på stranden med några (cluben liggen precis vid havet) sen gick vi och satte oss vid några stenfigurer och snackade. Kom hem typ vid 5 men trevligt va det! Dock känner jag mig lite trött idag måste jag säga men det går väl över snart!

Den där libanesen är verkligen besatt av mig! Han kommer ner hela tiden och kollar om jag är här, annars frågar han veronika var jag är. Igår kom han ner med plastblommor och skulle ge till mig men som tur va så var jag inte i receptionen då xD! Nu kom han ner igen och började prata om hur vacker jag är. "Brown and green eyes, very beautiful" (svarade: äh nej jag har blåa ögon!), "swed beautiful", "you go to libia?", "what´s your name?"
Kom inte på nåt namn att säga så sa hanna xD vafan, bra anna! I början skämtade vi om det typ "my husband" alla säger det hela tiden istället för att säga han i rum 8 men nu har det blivit en reflex och igår råkade jag säga my husband när vi pratade om nåt med dom killarna, haha dom trodde jag va gift! Men fick övertalat dom om att så inte är fallet!

Ha en bra dag! Det ska jag! (bilder kommer)


<3


Salsa!

Publicerat: 2010-07-13 / 17:29:52 | Kategori: Allmänt
Igår blev det ingen utgång efter quizen, som jag för övrig var värdelös på! Det började småregna och klockan blev så mycket så alla drog hem istället. Så för att ta igen detta ska jag Anna och Veronika gå på salsakväll!! Alltså herregud! Hur ska detta gå? Bjuder någon upp mig kommer jag kissa på mig. Jag är född i generationen som inte kan dansa par dans tror jag. Tänk om en svettig man kommer och vill bjuda upp mig, typ luktar as äckligt, man kan ju inte säga nej, eller kan man det? 

Jag slutar halv 8 sen måste jag skynda mig hem för att duscha och hitta den rätta outfiten och de rätta skorna för kvällen. Vi ska först gå till ett ställe som heter "wagamama" för att äta sen vidare till cluben. Det är först salsa till typ 11 sen ändras musiken och det blir rnb istället med inslag av salsa eller nåt sånt. Kan jag dansa salsa? NEJ! Kan jag dansa över huvudtaget? Äh, clubba kan man ju hahahaha! ;) Jag har ju inget att förlora så detta ska bli kul! ;) (förutom uppbjudningen och de svettiga männen då)

Aja får väl hitta nån pudding som visar mig lite salsa moves! woooooooopaaaaaa!






Ska bara strecha lite sen ska det nog gå bra!

<3

vinna en iphone?

Publicerat: 2010-07-12 / 15:34:11 | Kategori: Allmänt
Hittade just en tävling på kenzas blogg om att man kunde vinna en iphone 3GS laddat med 1000kr om man var med i tävlingen så jag tänkte varför inte? Man ska svara på en fråga, skriva svaret på sin blogg och sedan skriva motivation varför just jag/ du ska vinna. Som mamma säger "är man inte med kan man inte vinna" eller hur ;)? Frågan är; Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?
Svaret är: 5000 fria sms/ månad.

Motivering till varför jag skulle vinna lyder såhär;
Både min pappa och min mamma har en iphone och dom är så sjukt nöjda med sina mobiler! För ett tag sen gick min brors gamla mobil sönder så jag tänkte att jag skulle vara med i tävlingen för hans skull. Skulle jag vinna mobilen skulle jag definitivt ge den till honom! Han behöver den mest!

Enkel motivering men sann :)! Och jag kan ju faktiskt svaret på frågan med ;)!

Gå in här om ni vill tävla:
http://feber.se/teliamax25/

club monday?

Publicerat: 2010-07-12 / 14:22:12 | Kategori: Allmänt

Förvånande att jag sitter på jobbet nu igen? Nja haha känns som mitt hem här i receptionen nu för tiden men jag klagar inte, gillaré! Äckelgubben kom ner idag och skulle fråga massa frågor. Han frågade varför hans nyckel inte funkade till rum 6? Äh kanske för att du bor i rum 9? Så började han babbla massa; small, nine, bags, room 6, whats about nine? Jag sa bara att jag inte förstod vad han sa. Sen kom han ner igenoch hade slagit upp i sitt lexikon "Can I by you a drink?" NO! Sa det med värsta tonen så han sa bara okej och gick. Snälla lämna mig ifred!

Igår när vi kom hem från puben, efter att ha kollat fotbollen, stog han och hans kompis eller nåt utanför hotellet och vi (jag) rusade in haha. Sen hade vi inget toapapper kvar men jag vågade inte gå upp och hämta så veronika gjorde det xD. Erbjöd mig att följa med men hon är inte så mörkrädd eller har en galen friare efter sig. Suck, varför jag?

Har 1,5 timmar jobb kvar innan jag och Anna ska ut på en lite shopping runda. Hon ska kolla en jacka och jag ska köpa en ny bok (!), och kanske en kofta som jag såg häromdan på rean. Hon frågade om jag vill till London på söndag så ska försöka spara lite pengar till det, antar att det kan gå åt en del pengar där. Kan någon komma hit med en tom resväska tack?

Ikväll blir det quiz med massa på ett ställe som heter Robin Hood sen vidare till Honey club! Så blir en "club monday" för mig med ;) Kul ska det bli!! Kanske inhandla nåt nytt inför kvällen idag? We´ll se!


HERREGUD!

Publicerat: 2010-07-10 / 21:45:08 | Kategori: Allmänt
Åh herregud, åh herregud, åh herregud!!! Det kom nyss in en man på hotellet som är från libyen och pratade jättedålig engelska som ska bo här i en månad från och med imorgon. Så frågade han när det var okej att checka in. Sen helt plötsligt sa han
"you´re so beautiful, so beautiful!"
Jag: äää thanks (?!)
Han: england?
Jag: No, i´m from sweden.
Han: Single?
Jag: Yes
Han: Me too, I wanna marry you.
Jag började as garva och trodde inte han va seriös men sen fortsatte han, I wanna marry you, I wanna marry you, you are so beautiful!
Så frågade han om han fick mitt telefonnummer men jag sa att jag inte hade nån telefon och att jag inte kunde nummret till hotellet. Då frågade han efter pappas nummer xD! HAHAHA han ville ringa dig pappa och fråga om han fick gifta sig med mig!! Sen frågade han var mina föräldrar va och när jag svarade att dom är hemma i sverige blev han jätteförvånad.
Han: How old are you, 25?
Jag: No 19!
Han: Oh me 35, no problem!

Så letade han upp i en ordlista brud och sa igen att han vill ringa pappa.
Jag: I don´t wanna marry you!
Han: Marry?
Jag: NOOOOO!!! I DON`T WANNA MARRY YOU!

Så blev han ledsen och gick
Han: Vi ses imorgon då vid klockan 2.

ALLTSÅ HERREGUD!! Jag dör xD! Vafan lixom! Blev typ lite rädd där ett tag men nu står jag och asgarvar i receptionen xD!!! Han trodde lixom inte sina öron när jag sa att jag inte vill gifta mig! Stick din äckliga gubbe! :S

beroende...

Publicerat: 2010-07-10 / 18:13:20 | Kategori: Allmänt
Ja det är vad jag är vad gäller shopping!! Jag blir verkligen hur glad som helst av att shoppa! Skulle börja jobba idag 3 men hoppade in 12-1 för Veronika sen började jag 4 igen och emellan det gick jag lite på stan. Hittade en vit skjorta/ blus typ och massa saker till naglarna. Sen hittade jag världens snyggaste skor på top shop också!! Alltså herregud va snygga men dock hade dom inte min storlek så ska beställa hem dom från internet. MMM vad jag älskar att shoppa!! Måste gå på stan på måndag igen, hann inte ens 1/7 del av alla affärer och imån är det lönedax ;)! Me like!

Ja har kommit fram till att jag inte är här för att spara, utan leva livet! Som min chef säger om min lön:
"Spend it baby!"

Gillar den meningen ;)

<3

livet leker!

Publicerat: 2010-07-09 / 11:55:47 | Kategori: Allmänt

Igår fick jag med mig hela ligan ut! Det var jag, Anna, Rob och Veronika. När jag kom hem ifrån tennisen hade jag lite bråttom för vi skulle gå till Rob och förfesta lite så jag duschade snabbt sen helt plötsligt försvann all elektricitet i hela lägenheten! Man måste hela tiden fylla på det, typ lägga i ett pund i en mätare så fylls strömmen på men i vårat rum var det tydligen LITE krångligare. Vi va tvugna att gå ut till ett litet skåp i korridoren, hämta en sticka som såg ut som ett usb minne sen gå iväg till en kiosk för att fylla på! Klockan blev typ halv 11 innan vi va hos Rob. Alltid när man har bråttom händer nåt :P!

Aja sen drog vi iväg till oceana och dansade till stängning! Eller jag och Veronika gjorde, Anna och Rob gick hem lite tidigare men shit va kul vi hade! Alltså oceana är så sjukt stort och galet bra musik, inget att klaga på! Klockan halv 4 va jag hemma, helnöjd med kvällen! Awsomeeeeeeeee!!! (bilder kommer!!)

Började klockan 9 idag men satte klockan på 7 (fråga mig inte hur jag orka) och gick ut på en powerwalk. Hur varmt som helst ute idag så jag satte mig även på stranden en stund och bara va. Allt känns så himla bra nu!! Sjukt bra start på en annars lite trött dag kanske ;). Idag ska jag jobba till 3 sen drar jag ner till stranden direkt och solar lite och ikväll blir det grillning och/ eller utgång!

Som sagt, livet leker!


Gosa!

Publicerat: 2010-07-08 / 17:09:54 | Kategori: Allmänt

Jobbar som vanligt och fördröjer tiden lite med internet. Kollar igenom massa bilder jag har på datan och se vad jag hittade på Elsa!!! Alltså man vill bara krama sönder henne!!! Men Coffe försök inget nu när jag är borta, hon är MIN!


Ikväll blir det tennis match jag och Gavin mot Anna och Rob förmodar jag och senare förhoppningsvis utgång! Jag har försökt få med Veronika och Anna och det verkar som dom nappat ;). Hoppas det håller i sig, kan bli riktigt kul ikväll tror jag. Aldrig vart ute och festat här en vardag här än men varför skynda när jag har hela sommaren på mig? Ladda upp bilder tar verkligen tid just nu men försöker, jag lovar! Här är lite bilder från i lördags.






worrrrrrrrrrrrrrk!

Publicerat: 2010-07-07 / 15:32:59 | Kategori: Allmänt
Ja då jobbar man igen. Klagar inte, tycker det är helt okej faktiskt! Tjäna cash och kunna resa och shoppa och massa sen, då jobbar jag gärna ;)! Gick faktiskt upp 7 idag och sprang inna jobbet i 40 min, bra start på dagen! Började 9 imorse och har mest chillat, inte hänt nåt spektakulärt direkt eller aa dagen började med att klantade till det lite. Det ringde en tjej och ville boka ett rum den 29 juli till den 1 augusti och så sa jag ett pris till henne men korkskallen själv skrev in det augusti/september istället och då blir det ett helt annat pris så fick lämna ett meddelande på hennes mobil och nu ringde hon upp. Hon ville veta mitt för och efternamn så jag sa Anna och bokstaverade det sen mitt efternamn...haha jag fick blackout på W så jag satt typ tyst i 30 sek innan jag kläckte ur mig V. HAHAH!! Hur dum får man inte bli ^^? Pinsamt läge där men men V eller W, tror inte hon bryr sig ;).

OCH jag har läst ut en bok!!! "14 år till salu", riktigt bra men hemsk! Hur förvånande är inte det att jag läst ut en bok?? Okej jag började på den i Magaluf och läste halva sen slutade jag så nu läste jag klart den men ändå!! Till och med börjat på en ny bok, "Inspärrad", och läst rätt många sidor (:. Gillar inte att läsa böcker egentligen, har så svårt för att hitta sånna som intresserar mig. Läser bara vissa speciella typer av böcker som ni säkert förstår. Får se om jag tar mig igenom denna boken med ;)

Jobbar till 3 idag sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske gå och handla fika och sätta mig vid stranden och mysa lite kanske, "socialisera" (mitt nya ord) kanske ;).


LÄS!!

<3

jobb!

Publicerat: 2010-07-06 / 17:49:57 | Kategori: Allmänt

Tjaa!! Jobbar lite, sitter i receptionen och får ha med mig datan så det är rätt skönt :). Händer inte så mycket annars så skönt att kunna kolla nån film eller snacka med folk. Fick sovmorgon idag så började inte förrän halv 3. Kan inte beskriva hur skönt det va att få sova ut!! Hann med stranden nån timma och handla. Älskar att handla haha, känner mig så vuxen ;D!! Ska laga till något riktigt smaskigt ikväll, någon som kan tips nåt bra? Kyckling är köttet eller tonfisk så det måste inkludera det ;).

Måste bara säga att min kära vän Ida kan ha den bästa musiksmaken i världen vad gäller skön, lugn musik!! Aldrig nån som gillar att lyssna på den musiken förutom jag och ida haha ;D! Kan ju berätta att jag repitar "Love the way you lie" förmodligen lika mycket som du haha! Sjukt bra låt!! Tagit din spellista från spotify ;) Älska!

Och pappa, jag uppför mig alltid! Don´t worry, be happy! Jag är alltid snäll!! Skulle ju aldrig genomföra mustasch (hur det nu stavas) planen ;)!! Men fantisera får man alltid göra ;D!!!

Väntar fortfarade på lite bra film tips ;) ingen som vet nån bra film?


Igår innan matchen (:

<3


vinnare!!

Publicerat: 2010-07-05 / 23:06:39 | Kategori: Allmänt

Jag är en vinnare ;) iaf vad gäller matcher mellan mig och Rob i tennis ;). Jag vann igen wiiiiiiiii!!! fast låg riktigt risigt till där ett tag, Rob tog sitt första set mot mig, 6-4 men sen spelade jag stadigt och vann andra 6-1 och supertiebreak 10-3 så jag ordnade upp det ;). Han får tagga ner lite nu annars blir han farlig till slutet av sommaren!

Okej mamma: Det blev inte som jag tänkt mig, vet att du är nyfiken men det va inte så mycket direkt ^^ haha ville bara göra dig nyfiken och det verkar som jag lyckats ;), inte sant? Jag och Anna bestämde oss för att gå till en salong och skämma bort oss själva lite så vi skulle fixa naglarna och så tänkte jag fixa fötterna med, fila och sånt men dom hade inte det längre ;/. Ni som sett mina fötter vet att dom inte är vackrast, tennisen har satt sina spår men det får fixas någon annan dag istället, men bra intiativ mamma va :D? Känner mig riktigt duktig!!

Tänk om jag sagt att jag rakat av mig håret eller piercat ögonbrynet eller nåt HAHAHAH ;) det hade vart kul att se era miner då! Nej jag lovar er, nåt sånt dyker inte upp ;). Förlåt att jag gjort er nyfikna i onödan men jädrans va fina mina naglar blev!! Tog hand design så hon målade motiv på dom (:. Stammis där snart!!

Okej måste äver berätta om min rumskompis igen. Hon som vägrade gå ut med våra grannar ska nu ut med sin kompis och kanske grannarna. Frågar inte ens om jag vill med. Ohövlig typ det där! Jag frågar henne HELA tiden men hon vill aldrig göra nåt ju!
Hon: Vad ska du göra ikväll?
Jag: Jag vet inte än, kom ju precis hem (från tennisen)
Hon: Okej.
Jag: Själv?
Hon: Ska definitivt ut, ska träffa Kate (hennes gamla plugg kompis). Grannarna ska tydligen ut så vi kanske föjer med dom.
Jag: Jaså, jag trodde inte du ville umgås med dom?
Hon: Om Kate följer med så visst, och kanske några andra.

Vafan menar hon med det? Jag ska måla mustach på henne med permanent penna när hon sover så ska vi se hur glad hon är sen, ha??? Mucka inte med fel människor din lilla ryska!


Fina va :D?

Har man inget köksbord slutar det såhär ;).

DETTA äter min kära vän till frukost + en kopp varmt vatten. Jag blir rädd av att tänka på vad som egentligen pågår där inne...

Jag saknar mina vänner <3


måndag igen...

Publicerat: 2010-07-05 / 14:55:29 | Kategori: Allmänt

Har lunchrast nu och tänker bara säga en sak: Om allt går enligt planerna kommer min mamma vara mycket stolt över mig när dagen är slut! Hahah mer säger jag inte ;)

Lägger in bilder och sånt från helgen ikväll (:

<3


Söndag!

Publicerat: 2010-07-04 / 19:17:46 | Kategori: Allmänt

God kväll! Herregud vilken kväll det blev igår! Veronika ville som sagt inte följa med mig ut och parta så jag tog helt enkelt saken i egna händer. Jag gick in och knackade på spanjorernas dörr och frågade om jag kunde hänka på dom ut ^^. Självklart fick jag det så jag gick in till mig igen och tog mina saker sen vidare till boysen. Där förfestade vi till typ 12 sen drog vi vidare till en club som heter honey club. det va hatt tema igår så jag fick låna en keps av Anna ;P Skit snyggt ;). haha! Så där va jag med 3 spanjorer och dansade hela natten lång! Sjukt kul hade jag och kändes inte alls konstigt att vara ute med dom ensam så det kanske blir dacapo på det, vem vet.
Måste berätta om den snygga killen jag träffade. Han va från Norge och kom fram till mig och började snacka. Har hans nummer nu och han har mitt så vi får väl se ;). Dock stannar han bara i 1 vecka till så det är ju lite surt men ändå, typ en dear john flört xD! Alltså helt besatt av den filmen ^^. Jag vill att det ska hända mig!! Kom igen! Kanske jag ska slänga min väska vid piren och se om någon gentleman hoppas i och hämtar den för mig (a). Värt risken ;)?

Nu sitter jag i mitt rum och är halvt dd eller det börjar ordna upp sig nu. Kom hem 5 imorse och skulle upp 8 så grattis till mig säger vi då! Känner mig en aning trött nu måste jag säga, slutade jobbet halv 3 sen har jag sovit tills nu :P. Vaknade av att Rob ville ha assistans med översättning av några spanjorer (studenter) som inte kunde ett ord engelska så jag fick översätta för dom haha as kul :D!

Några bra filmförslag? (: (Bilder kommer)
<3


ARG!

Publicerat: 2010-07-03 / 23:18:37 | Kategori: Allmänt
Vafan är detta!! Jag och veronika skulle ut idag men jävla massa snack! Fan va trött jag blir! Kan inte ni partyfolk komma hit innan jag får damp? Jag dör snart! Vem fan bangar att gå ut här när det är lördag och ALLA på hotellet ska ut, ALLA! Hon bara ah du kan ju gå med dom...Äh ah visst; Hej jag har ingen aning om vilka ni är men jag hänger med er ikväll då!

Snälla! Det enda hon pratar om är hur ung jag är och hur unga våra grannar är så hon inte kan umgås med dom, hon är 22!!! KOM IGEN! Jag och våra grannar är 19 och 20, OJ vad mogen du är lilla gumman...Jag är arg nu! Ska nog gå in till våra spanska grannar och festa själv. Palla detta!!! Tack och adjö, ses i dimman gott folk!

Lördag!

Publicerat: 2010-07-03 / 21:14:30 | Kategori: Allmänt
Tjobre sverige!
Äntligen internet igen!! Här nere har internet sin egen vilja...fattar inte vad det håller på med men ska inte klaga nu när det fungerar igen :). Igår började jag kolla en film som heter Dear John. Alltså den va helt sjuk bra!! Alla som inte sett den MÅSTE se den! Fast den är rätt sorglig men vafan, lite tårar överlever man. Jag satt och grät sjukt mycket och efter filmen frågade veronica om jag ville med ut en sväng, kände jag va tvungen att ruska upp mig lite jag menar hade jag suttit kvar hemma hade jag fortsatt gråta ^^!  Vi gick till en pub utmed havet och satte oss. Chill och mysig kväll, dock inga snygga killar i sikte...snark! Vad är detta??

Just nu sitter jag själv hemma, Veronica jobbar till 9 sen blir det förhoppningsvis utgång. Sitter och laddar med lite cider och ska efter maten upp till en pub och kolla fotbollen om jag hinner :). Har jobbat idag med men det tar vi nån annan dag om hur det gick, vill inte bli på dåligt humör igen ;) hahah!


Torsdag!

Publicerat: 2010-07-01 / 18:58:52 | Kategori: Allmänt

Alltså jag orkar inte hitta på nya rubriker, ingen motivation för det för tillfället men det komemr väl ;). Har flyttat ner nu ju och mitt internet har inte funkat nåt här nere. Känner mig inte hel utan min data, något som fattas, hjärtat känner sånt. Men NU :D!!!!! Nu funkar det tillslut, fast får inte hoppas på för mycket än antar jag, inte helt tillförlitligt än. Sitter typ och vågar knappt röra på datan eller flytta den nåt, tror sändningen ska sluta då ^^. Har städat och fixat klart hela hotellet idag så nu är allt klart :). Eller aa bara matsalen som ska fixas iordning men det går fort så det ska vi göra imorgon.

Det har varit en språkskola som bokat hela hotellet hela sommaren men nu verkar det som att det kanske inte riktigt blir så längre..förändring, förvånad? ;P haha så nu kanske det blir studenter + vanligt folk eller bara studenter eller bara vanligt folk så alla möjligheter finns. Blir det bara vanligt folk kommer det bli mycket mer att göra i receptionen så det är kul men annars blir det inte mycket att göra så då blir det facebook hela dagarna i receptionen ;).

Nu funkar det att kommentera igen :D!! Så bring it ;) haha. Tänkte visa er "lägenheten". Ska be araben om lite pengar, kanske kan köpa lite nya saker till lägenheten. Ska gå til en marknad och köpa en falsk breitling klocka och flasha lite så kanske vi blir kompisar :). Tänkte han kunde ta mig till moskén, kanske middag. Vi får se hur det utvecklar sig. Känns som vi klickar <3

Hallen!

Min säng

Veronicas garderob!!!

Min garderob!! haha lite skillnad ;)

Köket


Badrummet ;)

Allt bra där hemma? Vill höra lite hur ni har det, vad ni gör :). Missar jag nåt ;)?

Saknar er <3


Torsdag!

Publicerat: 2010-07-01 / 18:57:19 | Kategori: Allmänt
Alltså jag orkar inte hitta på nya rubriker, ingen motivation för det för tillfället men det kommer väl ;). Har flyttat ner nu ju och mitt internet har inte funkat nåt här nere. Känner mig inte hel utan min data, något som fattas, hjärtat känner sånt. Men NU :D!!!!! Nu funkar det tillslut, fast får inte hoppas på för mycket än antar jag, inte helt tillförlitligt än. Sitter typ och vågar knappt röra på datan eller flytta den nåt, tror sändningen ska sluta då ^^. Har städat och fixat klart hela hotellet idag så nu är allt klart :). Eller aa bara matsalen som ska fixas iordning men det går fort så det ska vi göra imorgon.

Det har varit en språkskola som bokat hela hotellet hela sommaren men nu verkar det som att det kanske inte riktigt blir så längre..förändring, förvånad? ;P haha så nu kanske det blir studenter + vanligt folk eller bara studenter eller bara vanligt folk så alla möjligheter finns. Blir det bara vanligt folk kommer det bli mycket mer att göra i receptionen så det är kul men annars blir det inte mycket att göra så då blir det facebook hela dagarna i receptionen ;). 

Nu funkar det att kommentera igen :D!! Så bring it ;) haha. Tänkte visa er "lägenheten". Ska be araben om lite pengar, kanske kan köpa lite nya saker till lägenheten. Ska gå till en marknad och köpa en falsk breitling klocka och flasha lite så kanske vi blir kompisar :). Tänkte han kunde ta mig till moskén, kanske middag. Vi får se hur det utvecklar sig. Känns som vi klickar <3

Okej verkar inte som internet vill sammarbeta med bilderna. Det kommer, det kommer, ger mig INTE!

Allt bra där hemma? Vill höra lite hur ni har det, vad ni gör :). Missar jag nåt ;)?

Saknar er <3

Onsdag

Publicerat: 2010-07-01 / 00:12:53 | Kategori: Allmänt
Sitter just nu hemma hos rob med Charlie. Kollar nån film typ gammal men rätt kul ändå. Haha ingen aning om vad den heter men men ;P. Har flyttat ner nu till min lägenhet och min rumskompis kom idag med. Hon verkar helt okej än så länge, hoppas det fortsätter ;). Känns riktigt skönt att ha flyttat ner nu iaf. Packat upp och så äntligen! Dock har jag inget internet där nere men vi ska försöka fixa det imorgon så sålänge får jag väl gå till Rob elelr nåt haha ;).

Alltså idag kom en kille till hotellet, tydligen skulle han kommit på fredag men han var tidig så han tog taxi hit från heathrow, 2000 spänn! Så hade an en "driver" som körde honom eller nåt som fick snacka åt honom i telefon med rob haha. Vad är detta för kille tänkte vi...Så hörde jag robs röst utanför hotellet så jag gick ut för att fråga honom en sak, då står den andra killen där. Arab i min ålder med kostym!!! Hahah han hade blivit helt paff när han gick in i hotellet, han trodde det skulle va typ fancy men allt ser ju ut som helvete nu så han hade fått panik. Han kan ingen engelska heller så han förstod inte när Rob försökte förklara för honom att hotellet renoveras xD. Sjukt kul! Så Rob fick ringa sin vän som är arab så fick han förklara läget för honom! Han hade värsta klockan också, Breitling heter den, SJUKT dyra och så hade han 1000 dollar i cash i en bunt xD. Typ en rätt rik snubbe ;). Nåt att satsa på kanske hahah. Aooooooo mami ;) skoja, feting ful xD!!!

<3


RSS 2.0