Yazo!

Publicerat: 2010-09-28 / 20:08:56 | Kategori: Allmänt

Hallå allihopa! Ser att några fortfarande orkar sig in här fast det inte bli lika mkt uppdatering KUL :D! men försöker så gott jag kan :). Inte lika smaskiga/ roliga uppdateringar som england kanske haha men detta är ju en lite annorlunda resa jag är på måste jag säga.

Igår var jag på båtutflykt och solade, badade i klarblått vatten, hoppade från relingen på båten och bara tog det lugnt. Fick min "välkommen till Langley" av barnklubbs ledarna Henke-penke och Frida. Först grävde de tillsammans med alla barnen en stor grop i sanden sen ville barnen "visa" mig något och vips hade man sand upp till huvudet. Nergrävd (nedgrävd?)! Haha med min cellskräck var det icke kul!!

Jag har fått sisådär 718 myggbett så idag fick jag köpt mig ett spray som ska hålla dom borta. Orkar inte dom mer, det kryllar! Har även jobbat idag först 8-9 på morgonen sen 5-6 nu på eftermiddagen. Helt okej! Imorgon jobbar jag bara 5-6 så jag har hela dagen ledig nästan då med. Skönt med en mjukstart ;)

Ikväll blir det först fotboll på serocco (en bar) sen är jag och dani sugna på en sen kväll ;) We´ll see!!

Lite bilder från båtturen:

Daniela som jag bor med :)


Henke gör bakåt volt från taket på båten!



hahah snyggt! Jag sa gör nåt kul ;) detta blev resultatet!

Sen fick alla barnen leka!

Jag fick med leka ;), kolla in mästerverket! Riktig på högern, min på vänstern ;)

<3


KRETA!

Publicerat: 2010-09-26 / 19:32:31 | Kategori: Allmänt

Jaa då är man framme på Kreta i lilla byn Almirida. Har packat upp väskan, blivit proffs på det känns det som nu, gjort mig hemmastadd, börjat jobba, träffat allt folk och har det helt sjukt obeskrivligt underbart! Här är minst 30 grader varje dag och strålande sol! Jag har börjat jobba nu med men mitt schema är inget att klaga på haha! Igår var min första dag och jag började med ett välkomstmöte vid kl 10 ca 30 minuter sen hade jag tennis drop-in 4-5. Idag gick jag morgonpromenaden på 5.3km med hotellchefen och alla gästerna kl 8 sen var det jobb 5-6. Så ni förstår ju att jag fått en del soltimmar! Sa jag hur bra jag har det? ;) Haha!

Almirida är grymt bra och jag trivs än så länge så bra man kan! Bra rumskompis, fin lägenhet, grymt läge och utsikten är obeskrivlig!

Okej ni förstår jag är glad kanske? :D Imorgon är min lediga dag så då ska jag följa med på Langley Cruises, en heldags båtutflykt till grottor och sånt. Ska bli skönt! Fått väldigt mkt färg i ansiktet redan men mer ska jag ha :D!

Hoppas ni har det bra så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

Utsikten!


Jobboutfiten!

på balkongen!

<3


övervikt på väskan?

Publicerat: 2010-09-24 / 16:07:41 | Kategori: Allmänt
Äh ja var ska jag börja? Haha jag är fan inte riktigt klok! jag packade ju om hela väskan och tog ut lite saker sen vägde jag väskan hemma och det va typ 2kg övervikt. Så det sa jag till pappa och han sa att vi tar det problemet när/om det kommer. Så framme vid incheckningen lägger jag upp väskan. Hörde hon pratade om bagage-vikt med paret framför så jag blev en aning nervös. Sen va det min tur...lägger upp väskan på bandet...hon ber mig även lägga upp handbagaget...gissa vikten! 32KG! 32! Hon är även tillsagd att det är 15 kg bagage + 5kg handbagage som gäller! Det betyder att jag hade 12 kg övervikt! HAHA!!! Nytt rekord! Och vet ni vad? Jag slapp betala ;) FLYT kallas sånt ;) Jag är fan inte klok! Psykiska problem vad gäller packning? Det går att fundera över iaf! Hahah Anna ditt nöt! Nej nu ska vi gå på planet. Ciao! <3

Upp, upp och iväääääääääääg!

Publicerat: 2010-09-24 / 12:24:35 | Kategori: Allmänt

Ja då har jag packat färdigt, typ (?). Åker om ungefär 2 timmar och flyget lyfter kvart i 5. Jag hoppas dom är snälla vid incheckningen eller lite blinda så dom inte ser att min väska har lite övervikt! Håll tummarna! Har packat om HELA väskan och tagit ut massor med kläder precis men sen måste jag ju ha med lakan och sånt och det väger ju as mkt! Aja vi får hoppas det går bra.

Ha det så bra här hemma så ska jag försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan och glöm inte att uppdatera ni med!



<3


forts. packning...

Publicerat: 2010-09-23 / 13:25:00 | Kategori: Allmänt

Ska börja lägga ner allting i resväskan nu. Shit vad det tar tid alltså! Jag är så seg också så det finns ju inte! Typ psykologiska problem när det kommer till packning...

Hanna slutar jobba halv 3 idag sen ska jag träffa henne i stan för en "vi-ses-snart-igen-fika". Men innan det så ska jag hinna packa klart min väska, beställa ett kort på stan köpa solskyddsfaktor, deodorant, ansiktscreme och allt sånt som man behöver.

Någon viss man säger det tar 5 min att packa, bara slänga ner lite...klaaart! För mig tar det 3 dagar? Kan det vara så stor skillnad på tjejer och killar eller är det jag som har problem och han som har ännu mer problem som lyckas packa på 5 min!? ;)

<3


packning!

Publicerat: 2010-09-22 / 20:14:30 | Kategori: Allmänt
Håller på att packa som för övrigt för mig tar sisådär 3 år! Att det ska vara så svårt att packa!? Orkar inte att jag ska vara så velig! Måste bli klar med det idag, orkar inte stressa imorgon och imorgon SKA det vara klart. Åker ju lixom på fredag och hatar att vara sent ute!

Kollar lite idol samtidigt också och bra program hela kvällen ju, anna fokusera!


Och sen ska vi inte glömma att coffes säng är full med mina saker som ska med också! Jag har redan för mycket med mig...igen...!

<3

ruuuuuuuun!

Publicerat: 2010-09-21 / 20:10:20 | Kategori: Allmänt

Bestämt med mig själv att jag skulle träna idag och tänkte åkte till gymmet men sen såg jag hur fint väder det va så jag drog ut på världens löprunda istället. Underbart att springa 2 kvarter bort och sen komma ut på landet och öppna ängar! Jag kan inte påstå att jag är en lant människa och bara tanken på kossor får mig att rysa men att komma ut på landet, glömma allt och slippa andas stadsluft för 1 timma var/ är underbart! Faktiskt! Snuddade nog milen på den löprundan och känner mig faktiskt riktigt stolt att jag orkade och inte gick 1 meter! Man får säga bra gjort till sig själv :)

Nu ska jag se idol och skratta lite åt dom, det får man med ;)! Sen hoppas jag på en natt med sömn och utan funderingar.

Lycklig!

<3


oh work work!

Publicerat: 2010-09-21 / 16:03:55 | Kategori: Allmänt

Igår va jag på bio I rymden finns inga känslor haha riktigt kul film alltså! Vi va ifs riktigt flummiga redan innan filmen började så det blev en del skratt, ofta åt ingenting! Sen blev det hem och sova. Tror jag vaknat varannan timme hela natten och funderat. Standard det sista det där med att vakna och fundera så hjärnan knakar mitt i natten...icke bra! Kanske för att det är mkt som händer i mitt liv just nu? Jaja hoppas Kreta blir lite vila för mina tankar!

Idag började jag dagen med en promenad med elsi, sen bjöd pappa mig på lunch och efter det blev det lite jobb. Så mycket mer än det har jag inte hunnit med idag. Måste packa och fixa massa saker innan jag åker. Bara 2 dagar kvar nu!!! Helt sick!

Måste ju säga att Bill Skarsgård inte va helt fel ;)! Någon som håller med?

<3


Måndag

Publicerat: 2010-09-20 / 17:09:50 | Kategori: Allmänt
Kom precis hem från stan, har vart och fikat med några gymor och sagt hej då till mannen abben brushh och olliiii som åker till norge på onsdag. Shit alla åker verkligen iväg känns det som, inte alla men väldigt många!! Underbart utan skola!!!

Det roliga var att när jag kommer till EH är alla redan där och blir tysta och kollar på mig. Så frågar jag vad det är?
-Anna nu får du förklara vad som hände i lördags!? Blev du verkligen utslängd från oscars?
HAHAHAHA tack erik och andré som skrev på min facebook så alla kunde se;
Erik: Anna vad hände i lördags efter du blev utslängd? du svarade ju aldrig när jag ringde.
André: Hahaha anna årets igår, blev utslängd från oscars inför hela varbergs folk!
Och nej jag blev inte utslängd haha! Dom fular sig som vanligt men kul att andra folk kanske tror samma som mina gymor! Ska smida en plan, it´s on bitches (?)!

Snart kommer min hanna hit och ikväll blir det bio med ida och luisa också. Vi ska se "I rymden finns inga känslor" :). Perfekt mysväder för bio!

<3


lördag!

Publicerat: 2010-09-18 / 16:18:59 | Kategori: Allmänt

Det blev lite utgång igår ändå fast en nykter sådan eftersom jag skulle jobba 9 idag. Jag kan nu fastställa att verkligen inte gillar rock! Det var nämligen Rock kväll på oscars igår men jag och hanna hittade sätt att shaka på till musiken ändå! Hur dansar man till rock lixom? Handen upp i taket och headbanga med huvudet? "So not Anna style" haha ;). Kändes väldigt bra att köra hem och lägga sig klar i huvudet till och med så bra att jag överväger en lika vit kväll ikväll med. Vi får väl se hur det slutar med den saken.

Idag har jag iaf jobbat 9-13 som tennistränare och det va riktigt kul idag. Dom små barnen är så kul :D! Haha jag hade riktigt kul måste jag säga och känner att den lilla 5 åriga flickan kommer fram igen när man får leka med småttingarna ;) kan ju fula sig och leka hur mycket man vill. Fast har "fulat mig" en åldersgräns har den inte nått mig i vilket fall! Word!

Nej om man skulle fundera på något att ha på sig ikväll och ducha efter träningen kanske. Eller kanske strunta i duschen och lukta lika gott som hon igår, hanna vad tycker du ;)? Nej tror inte ens att jag kan lukta så illa! USH!

Ses i.....dimman?

<3


fixat mitt hår!

Publicerat: 2010-09-17 / 19:18:51 | Kategori: Allmänt
Ja hur det blev får ni se sen för orkar inte ta något kort och visa er men bra blev det kan jag lova! Måste dock färga ögonbrynen nu annars ser det ju dumt ut mot håret eller vad säger du Hanna ;)? Ikväll blir det bus med skåpet, lappen, stolpen, sängen aka Hanna Ryttare! Känner mig på riktigt partyhumör!

Har även vart med denna flicka på stan och tagit en fika innan. Mycket mys och Ällex gjorde den perfekta chaiaiaiaiiin! Grymt god!

Nej om man skulle hitta något att ha på sig denna kväll och göra sig lite fin! Som tur va behöver jag ju inte göra nåt med håret, det är ju redan fixat och klart ;)!

<3

Fixning av hår!

Publicerat: 2010-09-17 / 14:36:58 | Kategori: Allmänt

Nu ska jag iväg till frisören och äntligen fixa mitt hår som ser ut som Hej-kom-och-hjälp-mig! Vi hörs om en stund :)

<3


Freeeedag!

Publicerat: 2010-09-17 / 12:11:49 | Kategori: Allmänt

Det är fredag, jag är ledig och jag är vaken redan! Det ni! Har till och med ätit frukost! Gick upp redan vid halv 11 idag och kände att jag skulle få lite gjort men här har jag suttit nu i soffan och bara slappat i typ 2 timmar nu med min smoothie. Har man så få lediga dagar så får man ju njuta av dom också ;)!

Måste sätta in mig lite i valet också, blää, jag har inte tid med det. Nej så är det inte men det verkar vara så mycket man måste läsa och sätta sig in i och jag har inte riktigt haft den tiden men nu måste jag! Första gången jag får rösta ju, då kan man ju inte bara skita i det.

Skulle hinna träna idag med men jag vet inte hur det blir med det...dock känner jag att jag inte får slappa ner nu när jag vart så duktig och tränat så mycket sen jag kom hem och jag ska ju faktiskt tillbaka till bikinisäsongen om 1 vecka! Wiiiii!

Sola och bada med piña colada på sommarn e livet som bäst!!!

OM jag saknar min bränna!! Snart kommer den på besök igen ;)

<3


2010-09-16

Publicerat: 2010-09-16 / 20:23:12 | Kategori: Allmänt

Torsdag kväll och jag är så fullproppad med mat man kan bli! Alltid samma sak efter man käkat tacos! Varför ska jag äta så mycket!??? Nu sitter jag här i soffan och kollar idol. Skulle lekt med min hannie ikväll men båda är lika trötta så vi skjuter upp det lite. Idag har jag beställt linser och klipptid. Mörkt, ljust, kort, långt ;) ja ni!

Känner mig lite omotiverad att skriva här idag, är för mätt!

Men vi hörs imorgon igen när jag är lite hungrig igen! Och alla gymor, tagga lördag dååååå!!!!!

<3


tv,tv,tv...

Publicerat: 2010-09-15 / 22:29:39 | Kategori: Allmänt
Sen jag kom hem idag efter stan har jag inte gjort många knop kan jag lova. Ikväll började det med 2/1 men 7-8 sen idol 8-9, skåne fruar kl 9-10 och nu Kungarna av Tylösand, som förövrigt är helt sjukt jaaaa! Hahah stackarna kommer ju aldrig få jobb! Känns inte som att det kommer något bra ur programmet eller dom som är med, inte som paradise hotel direkt där man kunde få sina favoriter typ men det är ändå kul att se, dom skämmer ju ut sig. HAHA! Så jävla fult hur "Nemo" verkligen försöker bevisa för "maskinen" att han borde ha hans smeknamn istället!? Lixom typ va?? haha!



<3

mysdag

Publicerat: 2010-09-15 / 17:58:52 | Kategori: Allmänt
Började dagen med 5.5km löpning och 40 längder simning. Riktigt bra start på dagen! Sen blev det hem och käka och sen ner på stan med mamma för en fika på mingan. Tog en iste som är så grymt jäkla god! Helt sick nästan! Har massa att fixa om jobbet nu går vägen, så har akutbeställt tid för linser typ och så måste jag ju hinna fixa håret med!! Stort behov att att fixa håret!!

Så imorgon blir det "linskoll" och bokning av klipptid, jobba lite sen hämta pappa på landvetter. En fullspäckad dag imorgon igen med andra ord!

Haha senaste updaten: JAG HAR FÅTT JOBB PÅ KRETA HELA OKTOBER :D!!!! Jag åker redan den 24e september alltså om 1vecka, 1 VECKA!!!! Hahah fattar ni hur underbart!! Ska jobba som tennistränare och transfer (hämta upp folk från flygplatsen) :) UNDERBART!! :D



<3

tisdag!

Publicerat: 2010-09-14 / 12:23:41 | Kategori: Allmänt

Underbar morgon! På riktigt bra humör idag!! Vaknade helt utvilad halv 10 så då gick jag upp, gjorde en mycket god smoothie, gosade med elsa, kollade en film ja en perfekt morgon helt enkelt. Har lagt in alla bilder från de senaste tokigheterna så nu vet jag en som blir glad!

Nu ska jag snart ut med elsi och sen ner på stan en sväng med hanna och kanske olivia och emelie för att ta en fika på espresso, byta en sak på H&M, handla sen gymmet med mammi :). En fullspäckad dag helt enkelt men full med bara bra saker! Det känns riktigt bra nu, riktigt bra och jag är en lycklig liten flicka!




<3


2010-09-13

Publicerat: 2010-09-13 / 15:45:25 | Kategori: Allmänt

Gick och la mig vid 11 igår trött som aldrig förr och vaknade halv 1! Då har man fått lite för lite sömn under helgen tror jag! Men nu är jag utvilad till max och ska ta tag i lite saker nu. Även fått ett riktigt roligt jobberbjudande! Hur kul som helst men vad det handlar om får ni reda på när jag vet mer. Mitt humör kan ju inte vara bättre just nu alltså :D!

<3


2010-09-11

Publicerat: 2010-09-12 / 14:22:21 | Kategori: Allmänt

Igår hade vi lite kalas för mig och Kajsi! Började med lite mat (sjuka goda pajer som hennes mamma gjorde åt oss) sen blev det chokladfondue som misslyckades en aning haha. Chokladen brändes och sen blev den för tjock så den ville inte riktigt rinna ner för kanterna men gott va det ändå!

Sedan bar det vidare till oscars (behövde inte visa leg mohaaaa! Kändisar på oscars nu! Haha!) Köpte en drink, tänkte det är lika bra att dra till med en long island för att fira lite, fattar ni att den kosta 105 spänn! OCH DET VA HALVA PRISET! Är inte det helt sjukt ändå?? Annat än brighton där ma fick en redbull vodka för 1 pund (typ 11kr). Blää! Men träffade lite snygga skejtare/ surfare som hade beställt in hinkar med öl så det va bara att ta. Ekonomiskt! Kvällen va klart godkänd!!

Har massa bilder men dom får läggas upp senare för nu ska jag till Marina för lite Gossip girl-marathon och smoothies. En perfekt söndag helt enkelt!

<3


STOP!

Publicerat: 2010-09-11 / 16:34:25 | Kategori: Allmänt

Nu är det slut på allt sånt här! Inget mer, inget alls! Jag menar det! Du betyder för mycket för att jag ska låta nåt hända dig. Jag blir så j*vla orolig, besviken allt. Så det är över nu, okej!? Lova mig det...

Gårdagen var hur kul som helst trors lite händelser, men shit va oscars va kul eller var det vi som gjorde det kul? Båda tippar jag på! Jag och Marina va nog dom enda nyktra människorna men vi hade inte tråkigare för det, haha vilken kväll alltså! Kändes bra att köra hem alla och må kanon! Värt!

Nu sitter jag här och har precis duschat. Ska börja fixa mig inför kvällen då jag och Kajsa ska ha födelsedagskalas som jag kallar det haha! Party med andra ord! Skulle vart hemma hos Kajsa för att laga mat vid 5 men det räckte att jag kommer 6, tur för mig! Jag är ju långt ifrån färdig men nu hinner jag ju till och med skriva lite här ju ;). Alla bruds kommer till KS vid 8 då vi ska käka och dricka lite sen vidare till oscars för en till lyckad kväll hoppas jag på! Sååå, vi ses på oscars?



<3


upppackat!

Publicerat: 2010-09-10 / 16:50:21 | Kategori: Allmänt
Jaa då har jag ÄNTLIGEN packat upp hela väskan från england! Herregud vad mycket kläder jag hade med mig! Helt sjukt faktiskt och nu har jag stora problem att få in allt i garderoben men om man pressar lite! Typ rör man trillar allt ner haha! Icke bra! Men så går det om man gillar shoooooopppping!!

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen en sväng till stan med marina :). Är så sugen på att gå ut ikväll men ska jobba imorgon redan kl 9 så det känns inte så aktuellt. Detta är ju inte engeland direkt ;)! Tyvärr! Men man ska aldrig säga aldrig :)

<3

Cravings

Publicerat: 2010-09-09 / 21:21:25 | Kategori: Allmänt
Mitt gamla måste: skinnjacka!
Mitt nya har:


Ungefär såhär jaaaa :D! ÄLSKA!

<3

arbetarna!

Publicerat: 2010-09-08 / 14:09:54 | Kategori: Allmänt

fikapaus!

Publicerat: 2010-09-08 / 10:31:10 | Kategori: Allmänt
När man är vuxen och jobbar då händer det 4 saker på en dag. 1: 10-fikan, 2: lunchen, 3: 3-fikan och till sist så slutar man. fika, fika, fika, MUMS!

2010-09-07

Publicerat: 2010-09-07 / 19:16:17 | Kategori: Allmänt
Inte så mycket intressant att berätta om min dag. Mycket rolig har den ändå vart, haha jobbet går lätt när man har roliga arbetskamrater!! Så ja jobbat har jag gjort hela dagen eller till 4 sen åkte jag till gymmet och biffade lite. Tänkte det är dags att biffa till sig lite nu, visa vilken kvinna man egentligen är! Nej så va det ju inte riktigt va, men tränade gjorde jag kan jag lova och imorgon har jag en känsla av att jag kommer ha liiiiiite träningsvärk...men det är träningsvärken jag är ute efter. Det är ju då man känner att man gjort lite nytta!

Imorgon blir det mer jobb och sen på kvällen blir det lite tillställning hos hannibanni. En riktig tjejkväll med andra ord! Och jag vet en som kommer bli lite extra glad, den lilla flickan Ida Odenius ;) (men det får du se imorgon varför)! Den som väntar på nåt GOTT väntar aldrig för länge!



<3

2010-09-06

Publicerat: 2010-09-06 / 19:22:26 | Kategori: Allmänt

Började jobba 8 imorse. Haha vilken arbetsdag! Kenza, kissie, blondinbella, desperate housewives, gossip girl, svenska hollywoodfruar, nämn nåt vi inte pratade om som handlade om bloggar eller serier. Men tiden bara rullade på och hoppas att Alvina läst på lite mer tills imorgon nu så vi kan diskutera haha ;D! Dags att plugga på lite ;)!

Efter jobbet blev det snabbt ner till espresso house där Ida och Olivia väntade. Blev snack om framtid och lite skvaller såklart! Sen kom simme och kajsa förbi en sväng med :), seriöst, hade espresso house stängt vid 8 hade vi fortfarande suttit kvar. Platsen där tiden står stilla! Inga bilder att lägga upp tyvärr men det kommer väl. Massa bilder från helgen har jag så dom får jag väl lägga upp med.

Nu ska jag bort till stallet och träffa Hanna. Har man inget plugg så, lalalalala! (och inte man, hund, villa, barn och PASSAT (!) heller) Friii som en fågel!

<3


söndag

Publicerat: 2010-09-05 / 13:51:58 | Kategori: Allmänt
Sitter på altanen i solen. Kanske sista soltillfället, man vet aldrig så får lapa den sista solen! Solen skiner, "hang with me" på högsta volym, mamma plockar blåbär i trädgården, elsa ligger och sover. hur kan man inte ha saknat sverige!? Borta bra men hemma bäst!

<3

Fredag!

Publicerat: 2010-09-03 / 16:48:46 | Kategori: Allmänt
Jaa då är den äntligen här, fredagen som jag längtat efter ett tag jaaa! Har jobbat hela dagen, packat ner alla skor från sommarens utförsäljning som jag jobbade på förra året med. Tiden bara rullade iväg och nu är klockan redan 5 snart! Så nu sitter jag här, njuter av att vara hemma, med en god smoothie och gosar med min elsi! Ska snart ta en dusch och se om jag hittar något fint att ha på mig ikväll (:

Vad har varberg att erbjuda?? Leverera!


SVERIGE!

Publicerat: 2010-09-02 / 18:43:40 | Kategori: Allmänt
Hemma igen :D! Wiho!! Fan va skönt fast får man säga att man längtar efter oceana? Nej det får man inte säga så nu säger jag inte det. Jag är hemma, jag är i Varberg, nu kör vi, eller? Okej vi rehabar idag sen kör vi imån för imån är det fest hos hanna och så länge jag inte har ett "jobb, villa, volvo, barn och man" får man busa till det lite!

Träffade min Hanna lite innan, körde henne till jobbet så fick äntligen träffa henne efter 2.5 månader! SOM jag längtat! Sen träffade jag även Maris en sväng på stan, vi åt lunch och myste på blå dörren! Vi har mycket att ta igen! <3 Och imån blir det som sagt träffa alla mina andra gymor (nästan alla), JAG LÄNGTAR!

<3


RSS 2.0