SMS-inlägg

Publicerat: 2010-12-31 / 11:20:28 | Kategori: Allmänt

20101231216 (MMS)


31/12

Publicerat: 2010-12-31 / 09:57:44 | Kategori: Allmänt
Sista dagen på 2010 har börjat. Det känns bra, jag är redo för ett nytt galet år nu! Det känns bra, förjäkla bra! dagen började perfekt med en väckning som löd såhär:
"Godmorgon min prinsessa"
Man kan inte vakna på bättre sätt enligt mig! Tappade dock min lins nyss osm gjorde att ett antal svordomar smög sig ut ur munnen fast sen när jag tyckte det räckte ändrade jag orden: "Äh den va ändå förgammal." Mamma blev galen haha!
"Fick du sånt damp och sen skulle den ändå slängas?"
"Ja, men mamma det är principen..."

Nu är jag på strålande humör igen! Inget ska förstöra min sista dag på detta året! Inte ens en lins! Idag ska vi till kinna en sväng och sen hem för att göra sig fin inför kvällens rabalder.

<3

frisk?

Publicerat: 2010-12-30 / 14:44:14 | Kategori: Allmänt
Feberfri ialla fall, tror jag, vågar inte ta tempen ;). Nej men det känns att jag inte har feber nu men näsan är helt täppt och halsen är med täppt...konstigt, konstigt!

Precis vart på stan och inhandlat en väska till imån, har ingen direkt fin partyväska så bra att jag hitta en idag. Köpte även lite nagellack så jag kan få fina nyårsnaglar till imån ;). Nu ska vi strax iväg till kusinen för att fika, inte kollat in hans lägenhet än så det är på tiden nu :).

Äntligen är planerna för nyår klara med, 2011 here we come!

<3

Tisdag

Publicerat: 2010-12-28 / 22:22:25 | Kategori: Allmänt
Alltså jag är ju fortfarande sjuk...blir så trött! Har ingen feber nu men halsen är åt hel*ete, huvudet helt tungt och näsan så täppt den kan bli. Imån är det onsdag och snart nyårsafton, då tänker jag inte vara sjuk och det med basta! Hela dagen har jag legat i soffan idag, knappt orkat äta nånting men Olivia va här en sväng innan vilket kändes bra! Tror inte jag träffat någon av mina vänner sen onsdags förra veckan! Helt stört!

Åh jag vill inte att julen ska vara över! Det är så mysigt nu. Snö ute, julgran, familjen, allt! Älskar det! Får hoppas snön ligger kvar tills jag åker tillbaka till Norgeland och att jag möts av ett lika vitt land där (:



<3

"1 cup a day keeps the doctor away"

Publicerat: 2010-12-27 / 18:54:35 | Kategori: Allmänt

Det blev kungsmässan idag och hittade en tröja/ blus på zara, ett halsband från lindex, en ring och två spännen till håret. Hade inget jag planerade att köpa men detta va jag tvungen att köpa. Jättefina saker! Kände i bilen påväg hem att orken helt tog slut. Jag är nog lite sjuk fortfarande. Nog bäst att stanna inne imån så jag inte anstränger mig för mycket och blir ännu mer sjuk...

Ja jag lovade ju att visa en av presenterna jag fick till jul. Den ska vara bra mot värk och man ska ta en kopp innan varje måltid står det på flaskan ;). Tror ni den funkar?

(VARNING, känsliga läsare varnas, speciellt vid namn ida ;D hahah, blunda)

Såhär ser det ju inte så speciellt konstigt ut...men...


...skenet kan bedra



MUMS VA?

<3


Måndag!

Publicerat: 2010-12-27 / 12:01:19 | Kategori: Allmänt
Idag är jag inte lika het, de senaste dagarna har jag ju kokat så het har jag vart ;), nej okej då, sett ut som "hej kom och hjälp mig" de senaste dagarna men idag har fakiskt febern lagt sig mkt och hade bara 36.5 när jag vakna så det ska jag vara glad för :). Idag blir det kungsbacka/ göteborg med mami och papi för lite shopping, något får jag väl unna mig ;).

Bilderna har fortfarande inte letat sig in i datorn, jag har inte vart så snabb denna morgon men ikväll, då så :).

<3

Hallå där!

Publicerat: 2010-12-26 / 23:00:59 | Kategori: Allmänt
1 vecka sen jag uppdaterade nu. Inte likt mig men har ju haft mina anledningar så får skylla på det. Har vart sjuk sen i torsdags, feber och förkyld så har knappt orkat göra någonting. Har knaprat ipren så det snart kommer ut ur öronen men jäklar va effektiivt ipren är ändå, håller verkligen nere febern! Igår va det väl nästan värst när jag vakna, 38,9 hade jag då och med en normal temp på 36 så är det rätt mkt! Denna febern är fan lika envis som jag! Vill ju aldrig ge upp!

Julafton va jättemysigt, fick massa fina presenter och en present var särskilt uppskattad haha ni ska få se vad jag menar imån, GOTT! Eller Roffe ;D?

Idag har vi vart och träffat sysslingarna i göteborg, träffar bara dom 1 gång om året så det va kul att ses igen men nu är jag så trött så jag kommer slockna vilken sekund som helst. Bilder kommer imån, bara jag är lite piggare :).

God natt!

<3

Lördag!

Publicerat: 2010-12-18 / 14:53:08 | Kategori: Allmänt

Idag ringde klockan tidigt, bara att trippa iväg till gymmet för nisse-spinning och nisse-zumba! Det bjöds även på pepparkakor, så nu kan jag stolt säga att jag ätit mina första pepparkakor för iår! Shit, gott alltså! Efter det så har jag hjälpt coffe att städa på tennisbanorna, vart och handlat lite dryck till kvällen, julbord ikväll, och nu måste jag lägga på ett kol för jag ska hinna packa min väska och göra mig iordning, vi måste vara klara om 2 timmar! Men som sagt, Anna Wannberg: Jobbar bäst under press! ;)

Imån åker vi heeemmm! Ses snart!

<3


Jiiiiiipppppeeey!!!!!

Publicerat: 2010-12-17 / 19:53:30 | Kategori: Allmänt
Ja jag sa ju ni skulle få veta vad jag vart på för äventyr igår och idag ;). Jag har äntligen fått jobb :D!!! Ska jobba från och med efter nyår i en klädaffär. Va där idag och pratade med cheferna och dom verkar riktigt sjyssta och nu är jobbet alltså mitt! YES! Sån underbar lättnad att jag har ett jobb! Äntligen :D!

Har precis vart och tränat zumba och snart ska jag och brodern iväg till några och äta pizza, mysa och leta klänning till morgondagen såklart som jag inte trodde skulle bli av. Hoppas bara nån passar haha ;)

Åh vad glad jag är :D!

<3

17:e december

Publicerat: 2010-12-17 / 11:13:18 | Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att gå upp tidigt idag för att träna lite nu på morgonen så blev 2 pass, spinning och core. Verkligen skönt att komma upp lite tidigare på morgonen, faktiskt saknat att ställa klockan lite ;). Idag skulle jag ju åkt iväg och provat klänning till julbordet imån men jag hinner inte det för jag ska iväg på en sak, vad det är får ni veta senare idag ;). Hade sjuka dagen igår vad gäller bussåkning. det är verkligen jättesvårt att veta hur man tar sig till en plats man aldrig vart på innan, veta vilken buss man ska ta, byten, vart man ska hoppa av osv. men jag hade flaks (tur) igår och flyt med mig ;). Hoppas på samma sak idag haha!

Snart är det juuuuuuul!!!



<3


Yo!

Publicerat: 2010-12-15 / 17:23:27 | Kategori: Allmänt

Kände redan igår att jag va lite hängig på kvällen och idag vaknade jag upp med tungt huvud och huvudvärk! Har inte kännt mig så bra idag helt enkel. Vart glad, trött, galet uttråkad, gråtfärdig, skit förbannad på att jag inte har nåt att göra, ja jag har väl vart på de mesta humören idag. Börjar bli riktigt trött på att jag inte hittar något jobb men nu har jag fått några nummer som jag ska testa att ringa. et gäller att inte ge upp! Jag, den rastlösaste människan, sitter hemma hela dagarna och inte har nåt att göra. Icke bra!

Ikväll blir det träning, bara jag känner mig bättre! Längtar till helgen. Då är det julbord med coffes jobb som jag får följa med på. Tydligen rätt fancy eller ah man ska klä upp sig och jag har inte jättemkt finkläder på mig men en tjej på centret sa jag fick låna nåt av henne så ska nog dit på fredag och prova lite klänningar. Så alltså en svart (?) helg för mig del! Varför säger man att man har vit helg, det är väl bättre att ha mer vita helger och nämna de "svarta". Nu blev det komplicerat! Aja det blir iaf första gången på 1 månad jag dricker någon form av alkohol! Wish me good luck!

<3


Tisdag!

Publicerat: 2010-12-14 / 12:23:58 | Kategori: Allmänt

Vaknade hyffsat i tid idag eller ah det funkar inte längre att sova som jag gör. 12 timmar sover jag varje dag! Inte okej faktiskt! Förra natten kunde jag inte somna förrän 3!! Jag som alltid är trött vid 11 typ men nej, nåt är fel...Idag gick jag iaf upp 10, åt frukost, laddat 2 maskiner med tvätt (!!!) och nu ska jag snart göra mig iordning lite. Första gången på 1.5 vecka jag tar på mig vanliga kläder och sminkar mig lite. Haha helt sjukt! Idag ska vi iväg och shoppa lite, jag, coffe, simon och maria. Dock har jag nada money att shoppa för så det blir inte så kul för mig. JÄTTETRÅKIGT! Men men, min dag med en lön att shoppa för kommer med ;). Some day....

<3


Lucia!

Publicerat: 2010-12-13 / 16:07:22 | Kategori: Allmänt

Jaa ni kan nog lista ut hur denna dagen sett ut för min del, händer inte mkt här inte. Sökt lite mer jobb, slappat, kollat tv...Nu blir det till tennisen en sväng och hjälpa coffe 1 timma sen träning. Har galna träningvärken idag, antar efter squashen igår men här har vi inte tid att klena med träningsvärk! Musklerna och värken mjukas upp igen ;)

Vann en blomma igår på spinningen så nu har vi något i huset som symboliserar lite jul iaf haha! Det lönar sig att träna ;)

Fin va :)

<3


3:e advent!

Publicerat: 2010-12-12 / 16:59:15 | Kategori: Allmänt
Känns som det va nyss jag skrev 1:a advent! Aja snart jul :)!! Blev bara hemmakväll igår, riktigt skönt. Jag lagade mat och efterrätt denna helgen med, lyx! Gjorde portugisisk apelsin dessert! Myxket gott!! Idag har det inte hänt mycket. Sov till halv 12, sen blev det en promenad, vart jättefint väder hela dagen! Sen fick jag med min bror till centret för att lära mig spela squash. Det va riktigt kul, men jobbigt! Haha coffe kan ju och han lät mig veta det också, jäklar vad jag fick springa! Ikväll blir det träning igen, spinning och styrka :). Ska bli kul!

Hoppas ni har en bra tredje advent! Om en vecka kommer jag hem igen :)

<3


Lördag!

Publicerat: 2010-12-11 / 11:53:15 | Kategori: Allmänt

Dagen före tredje advent! Inte en enda lussebulle, pepparkaka eller droppe glögg har slinkit ner i min mage än men snart, snart så! Om en vecka bär det av hem och då är det nästan jul! Älskar julen och allt som hör till! Mys!

Kom nyss hem från 1 timmes spinning. Planen var att gå på zumba sen efteråt men det va en vikarie och hon har "dirty dancing" och jag kan lova er att det är inte lika kul som det låter! Jag är lixom ute efter att bli trött och svettas! Det gör man inte så mkt på hennes timmar tyvärr :/. Men men fick ju kört riktigt hårt ialla fall! Gött!

Första gången när jag gick på spinning här och vi skulle hoppa av cyklarna så sa ledaren:
"Så hoppar vi av cyklarna roligt".

Min första tanke: Hur ska jag hoppa av cykeln på ett roligt sätt? Slänga mig av och göra en ful grimasch?, Slänga ut benen och göra en piruett? Vafan?

Nej roligt är ju faktiskt lugnt här i norgeland så tur att jag kom på det innan jag gjort nåt väldigt dumt! Hahah! Kan ju bara tänka mig hur det skulle sett ut!!



<3


fredag kväll.

Publicerat: 2010-12-10 / 21:14:17 | Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med min trogna vän vattenflaskan och kollar lite tv. Ni inser nog inte hur mkt vatten jag dricker om dagarna. På en reklam säger de: "Vem orkar dricka 8 glas vatten om dagen?". Hur jobbigt är det och dricka några glas vatten om dagen? Ha en vattenflaska jämte sig? Idioti! Aja nog om det. Ikväll blev det zumba och jag gav järnet! Riktigt jobbigt blir det om man tar i och verkligen går in för det! Väldigt bra träning enligt mig!

Ikväll är inte planerna många och jag njuter faktiskt av att ta det lugnt och inte vara ute lika mycket som jag brukar. Detta gör väl för kroppen ;). Hoppas på att somna inte allt för sent ikväll då jag ska upp vid 9 imån för att gå på lite spinning och kanske zumba efter det. Älskar att ha gymmet 20 meter från vår ytterdörr! UNDERBART ;)!
Just det ansiktsmasken jag testa va väl bra men min hud är redan återfuktad efter allt vattendrickande så mitt tips; Drick mer vatten!!! :D Ett till tips är att dricka/ta en tesked olja om dagen. Låter kanske äckligt men är väldigt bra om man har torr hud.

<3


fredag

Publicerat: 2010-12-10 / 13:31:15 | Kategori: Allmänt

Någon mer som tycker tiden går en aning fort? Jag vet sagt det innan men seriöst, tiden bara flyger förbi! Klockan är halv 2 snart och det jag får gjort idag är...ätit frukost. Min bror tycker inte jag är klok att jag sover så många timmar som jag gör varje dag. Hahah om HAN är förvånad är det illa! Jäspade nyss, då fick jag en spark på smalbenet och:
"Hur fan kan DU vara trött!? Du sover ju bara!"
Kontrade med:
"Det betyder syrebrist!"
Jag är inte trött men jag behöver nåt att göra, som inte innebär in till stan och gå runt! För stor shoppinglängtan!

Ska göra ansiktsmask snart och dricka en kopp te sen får det bli att kolla the hills och massa serier som går på tv. Efter det är det time för träning. Man kan undra vad jag hittar energin och vad jag drivs av...jag undrar ofta själv! Antar det är min envishet och mitt "jävlaranamma"! LOOOOOVE IT!

Denna blir det. Hoppas den funkar bra :)

<3


torsdag

Publicerat: 2010-12-09 / 15:26:57 | Kategori: Allmänt
Ja denna dagen har väl hittils inte bjudit på så mycket ^^! Jag ligger helt död i soffan, vilket jag gjort sen jag gick upp! Ärligt talat så har det vart skönt haha! Kollat massa program på tv och nu funderar jag på att ta en liten promenad. Det ser mysigt ut ute.

Snart blir det iaf till att laga lite "lunch" och ikväll blir det träning. Senare återtar jag väl min plats i soffan igen ;). Shit jag låter lat men jag har inte mkt annat att göra för tillfället. Och lat är jag definitivt inte! Kan ju gärna inte träna mer än jag gör!



<3

tacokväll!

Publicerat: 2010-12-08 / 22:15:58 | Kategori: Allmänt

Såg inte ljust ut för framtiden av denna dagen innan men den blev trots allt väldigt bra! Jobbade 1 timme på tennisen sen blev det träning 2.5 timma. Precis vad jag behövde! Få ut lite energi och släppa tankarna! Efter det så blev det hem och fixa för vår tacokväll! Otroligt gott!!! Tacos är aldrig fel!

Framför allt va det min bror som fick mig på bättre humör innan. Han är fan bäst! Helt sjukt snäll! Tack!

Nu blir det slappa framför tvn och mysa! Det gillas denna dagen!

<3


bokat och klart!

Publicerat: 2010-12-08 / 13:33:21 | Kategori: Allmänt

Ja då va hembiljetten bokad. Åker hem den 19e. Ush det va inte en utgift jag uppskattade. Får jag inte ett jobb snart kan jag inte leva typ. Det kostar att leva i Norge, ganska mycket...

Jag fick precis ångest. Ush! Nej nu vill jag att denna dagen kan vara slut så jag kan börja om imorgon. Jag blev nyss på ganska lågt humör...

<3


jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Publicerat: 2010-12-07 / 23:45:39 | Kategori: Allmänt

Yes!! Massa snö vräker ner utanför fönstret! Jag bara älskar det! Det kompeserar för alla uteblivna pepparkakor, lussebullar, hemmagjorda köttbullar som jag missar där hemma ;). Fast julgodiset får vänta tills jag kommer hem, då ska jag och pappa baka massa julgodis! Ja pappa du läste rätt, ser inte ut som du har så mycket val ;) hahaha.

Idag på dansen brast min förmåga till att lyckas hålla mig för skratt. Det va en tjej som va med, hon va så hemskt, otroligt, "det finns inte"-dålig! Horribelt!! Jag skratta. Jag skratta mycket, så mycket så att folk titta och jag tvingades dansade med ansiktet ner mot backen (då blicken kunde slitas från denna människa). Alltså taktlösa människor finns men att hoppa höger när vi andra går vänster eller när vi går bakåt går hon hoppsasteg (närmaste förklaringen på hennes "steg") snett åt höger och framåt! Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det! hahahaha!

God natt!

<3


Tisdag!

Publicerat: 2010-12-07 / 17:01:24 | Kategori: Allmänt

Åh tusan! Skrivit ett inlägg så försvinner det bara...orka! Idag har jag gjort lite ärenden med coffe, handlat, vart på stan och sökt jobb, dreeeeeglat över alla kläder jag vill ha och nu har jag precis ätit mat. Tänkte träna idag med, zumba blir det och kanske spinnig med. Körde järnet igår med bodypump, spinning och core så får bli lite dans idag ;). Måste ju få shaka lite med när jag inte hänger på oscars lika ofta ;) hahah.

<3


måndag

Publicerat: 2010-12-06 / 12:10:13 | Kategori: Allmänt
Klockan är 12 och jag har redan:
Ätit frukost
Åkt buss
Druckit 2 koppar kaffe (kl 9 va det 2 koppar!)
Vart på stan
Gjort ett litet uppdrag
Åkt ännu mer buss
Ätit fruktsallad
Tittat på Ice age 3 (på norska haha,så jävla kul)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på...! Ska träna vid 6 så det är ingen idé nu heller...livet är tufft ibland! ;P

<3

Söndagsmys!

Publicerat: 2010-12-05 / 22:28:57 | Kategori: Allmänt

Åkte ju in till stan innan för att kolla en sak och hittade vad jag letade efter. Trodde inga affärer skulle vara öppna idag och det va en sak jag verkligen ville köpa men tänkte jag tar det på måndag istället men så va det nån V.I.P dag i stan så massa affärer va öppna och hade specialerbjudanden! Hittade massa saker och köpte faktiskt lite nödvändiga prylar. Va tvungen att ha! Vad jag köpte får ni se imån, orkar inte visa er nu.

Däremot har jag vart världens bästa syster och lagat 3-rätters till mig och min bror ikväll. Menyn såg ut såhär:

Förrätt: Skagentoast



Varmrätt: Pangasiusfilé, skivad potatis i ugn och en sallad med oliver och soltorkade tomater.



Efterrätt: Chokladmousse med grädde, bär och en chokladbit på toppen

Jag lyckades bra faktiskt och det var uppskattat :). Han tyckte det blev vääääääldigt gott! Mee tooo :)
Nu kommer jag somna gott ikväll och hoppas det med för imån väntar en tidig uppstigning! Måste in till stan på ett litet uppdrag!

Hoppas ni haft en bra andra advent!

<3


5 december

Publicerat: 2010-12-05 / 12:09:12 | Kategori: Allmänt

Redan andra advent idag! Okej mysigt att det snart är jul men snälla tiden får ta och gå liiiite långsammare nu va! Har haft en mysig morgon hittils förutom några offer som har stått och sågat ner träd utanför vårt hus och mitt fönster hela mrgonen så jag inte riktigt kunnat sova! Tillslut gav jag upp med att försöka sova! Det va bara att stiga upp! Nyss ätit en väldigt god frukost och snart blir det till stan för ett ärende ;). Ni förstår inte hur shoppingsugen jag är! Alltså det är helt sjukt! Vill shoppa, MÅSTE SHOPPA!

<3


Friiday!

Publicerat: 2010-12-03 / 23:12:16 | Kategori: Allmänt
Jag har verkligen haft en bra dag! Sov länge (förvånade?), städade hela huset, jobbade lite, tränade, handlade, lagade mat och sen bara myst i soffan framför en bra film. Som jag sa till mamma, "nu fattas det bara ett glas rött vin så hade det vart perfekt!". Håller jag på att bli vuxen? Jag får iaf en vuxenpoäng för denna dagen iaf! Bra jobbat Anna.

Nu blir det snart sängen för ska upp tidigt och ha fys-träning med några spelare. Oh vad jag ska köra sk*iten ut dom ;). Ska försöka ta mig in till stan imån med på ett litet uppdrag. Men det får jag se om jag hinner. Måste ju hinna träna med!

Nu är jag så kissignödig så jag inte kan sitta still. Måste springa! God natt!!

<3

torsdag.

Publicerat: 2010-12-02 / 23:41:43 | Kategori: Allmänt
Alltså jag har inget roligt att skriva här för tillfället. Livet rullar på, jag trivs väldigt bra, tränat innan, jobbat lite idag och igår, jobba 1 timma imån, sen ledig igen. Planerar lite julbak och julmys till helgen. Hoppas coffe ställer upp, tvingar honom annars! Nej va taskigt! Lägg av.

Jag är smått uttråkad för tillfället om ni kanske märker det. Jag tror det är för jag inte har shoppat på ett tag...tror ni inte det? Ska nog in till stan på lördag, även här försöka tvinga med brodern min på en lunch, får väl se hur det blir med det och sen om det blir nån liten sak man kan köpa kanske ;).

Nej stå ut, hoppas på bättre inspiration imån! Inte ens en bild att bjuda på, vad ska jag ta kort på, mig och min vanliga outfit träningskläder? nej. Coffe kom hem! hahaha

<3

onsdag!

Publicerat: 2010-12-01 / 13:02:18 | Kategori: Allmänt

Alltså jag får nog sluta med dessa sovmorgonar! Icke bra! Jag sover seriöst för mycket så jag funderar snart på att ställa klockan på typ 8 imån för att jag ska bli lite trött sen på kvällen. Vem vaknar vid 12 och sen är trött vid 11-12? Inte jag! Nej får jag inte ett jobb snart så kommer jag att vända på dygnet...!

Ska börja jobba vid halv 3 så nu har jag 1,5 timme till som jag måste göra nåt med. Får kanske bli en liten promenix eller bara slappa framför en film. Kommer frysa tillräckligt på tennisen sen!! Brrrr!

Förresten, be inte om en mugg när du är i Norge...gör du det får du inte bli förvånad om du får lite bröst! Haha opps!


Jag vill ha min vovve här och gosa med!!!

Hahaha såååå söt! Alltid likra smickrande med närbilder även på elsi ;)

<3


zumba!

Publicerat: 2010-12-01 / 00:24:38 | Kategori: Allmänt
Har vart på stan idag en sväng och lämnat ut lite cv. Håller verkligen igen med shoppingen nu, måste ju hitta ett jobb först! Sen blev det träning, zumba och löpning! Haha zumba är verkligen kul och att se alla (inklusive mig) helt i otakt och försöker göra lite snygga moves är ännu roligare! Vilken syn! Eller jag är faktiskt inte så dålig ;) haha det trodde ni inte va??

Nu ikväll har det blivit ännu mer jobbsökande via datan men nu är det dags för sängen. Just det 1:a advent nu! MYS! Imån ska jag jobba hela dagen för coffe på tennisen och sen även träning för mig :)

God natt!

<3


RSS 2.0