tisdag

Publicerat: 2010-11-30 / 12:38:35 | Kategori: Allmänt
God morgon! Igår blev det träning som tusan! Först spinning sen core och som jag sa så va jag bara tvungen att prova yogalates ;D! Haha nappade direkt när hon sa att det är mycket töjning med muskler ;)! Sovit rätt dåligt inatt och vaknade redan vid 7 och va typ klarvaken men tvingade mig själv att somna om sen vaknade jag vid halv 12 igen! Skönt! Dock tror jag att jag får lite för mkt sömn för tillfället haha är ju aldrig trött längre ^^! Trodde jag skulle vara trött efter gårdagens träning men icke! Idag blir det iaf in till stan och lämna ut cv sen träning ikväll. Vill verkligen få ett jobb nu!! Nej nu måste jag snabba mig lite, får ju inte missa bussen (?)!

<3

work!

Publicerat: 2010-11-29 / 18:52:54 | Kategori: Allmänt
Kom hem för en stund sen från centrat. Har både spelat tennis, fick vara med och sparra lite idag, sen körde vi även lite fys efter träningen och sen 1 timmes jobb efter det. Coffe min nya pt (;! Det är så galet kallt i tennishallen så det finns inte! Jag tippar på att det är runt 7-10 grader där inne! Helt sjukt!

Nu har jag precis gjort lite mat till oss och om 30 min är det träning som gäller. Spinning och core blir det. Kanske även yogalates. Haha måste ju bara testa det pga namnet ;D! Fick göra en övning idag på fys-träningen där min otroliga ovighet bevisades. Shit vart tog vigheten vägen? Nej nu blir det massa stretching igen så jag blir lika vig som förr. Jag SKA bli vig igen!



<3

God morgon!

Publicerat: 2010-11-29 / 13:20:54 | Kategori: Allmänt

Jag vet, det är lite sent att säga god morgon men för mig är det fortfarande morgon ;)! Verkligen sovit ut idag, såå himla skönt! Gick och handla lite frukost efter jag vaknat så nu är det food som gäller! Smoothie, ägg, te och ett äpple fick bli dagens frukost! Ska spela lite tennis om en timma sen eventuellt jobba lite i tennisen och träna med. KANSKE om jag skulle packa upp min väska idag med?! Anna...skärpning!

<3


God natt.

Publicerat: 2010-11-28 / 23:24:05 | Kategori: Allmänt

Blev träning ikväll ändå, spinning först sen ett styrkepass. Kändes riktigt bra! Skoskavet däremot tycker inte om mig lika mycket och jag tycker inte om det heller! Äsh det läker ju med tiden och sålänge, innan jag fixat plåster, så får det helt enkelt stå ut! Ska man vara fin får man lida pin! True words!

Nu orkar jag inte vara uppe längre. Imån blir det träning, handla, söka jobb, spela tennis och vara tennistränare! Fullspäckad dag! God natt! Sov så gott!

<3


skrattanfall!

Publicerat: 2010-11-28 / 16:55:28 | Kategori: Allmänt
jag kan inte sluta skratta! Verkligen överskottsenergi! Hahaha alltså jag kan inte sluta! Just nu ligger jag och funderar hur f'n mina sockar (?) ser ut! Vad tycks?? Ser ju inte riktigt klokt ut haha!! Nej nu får jag gå och träna så jag blir av med lite energi...om det inte gör för ont med skoskavet..

Hahahaha alltså anna seriöst! xD


<3

1:a advent!

Publicerat: 2010-11-28 / 14:06:12 | Kategori: Allmänt

Julkänsla my a*s :(!!! Vi har inget julpynt att sätta upp här, ingen snö, inte druckit glögg än, inga lussebullar, inga hemma gjorda köttbullar...nej det får bli ändring på detta nu. Måste få lite julkänsla iaf!Trots att vi inte har snö här uppe så är det kallt som tusan iaf! Helt galet!

Brodern min spelade semifinal idag men förlorade tyvärr men jag va med som troget stöd! Har precis kommit hem och ska snart laga lite mat :). Kanske blir träning lite senare men sålänge ska jag försöka få upp värmen igen! Brrrrrr! Nu skulle ma haft en snygg man här som värmde en ;) hahah!

Smygfotade lite (a). Kunde dock inte ta med blixt så fotona blev väl inte världsklass haha!


<3


ändrade planer!

Publicerat: 2010-11-27 / 21:52:50 | Kategori: Allmänt

Precis när jag va klar vaknade coffe. Han hade somnat i soffan. Kläderna och smink fixat men det försvann på 2  minuter igen! Jag förstår honom! Spelat 2 matcher idag och semifinal imorgon. Då hade inte jag heller velat gå ut och festa....sååå jag bytte ut den där jäger/cola mot en kopp te, ett äpple och lite oliver :). Lika bra det!

Vad händer för er ikväll?

Det blev en "kvällens outfit" ändå eller nej men en bild iaf haha, bara att jag sparar den till nästa fest tillfälle ;)!


Jag vet...spegelbild är såååådär! Uppsatt hår hade jag till och med tänkt ha idag! Inte likt mig :)

<3


seego!

Publicerat: 2010-11-27 / 19:48:48 | Kategori: Allmänt
Min bror är jätteseg just för tillfället! Han bara sitter här. Fast egentligen, vad jag gör jag då? Aja har iaf försökt få kontakt, vad ska vi laga för mat lixom? Jag svälter snart här borta. Men oj nu helt plötsligt fick jag kontakt, han gick ut i kylskåpet, det låter nåt...köttfärs bli det tydligen till middag ;).

Och tydligen blir det utgång ikväll med. Lillasyrran är bjuden! Erika har även flyttat till stan och hon skulle ut ikväll så får ta tag i mig själv och börja tagga lite kanske!?

Kanske till och med blir en "kvällens outfit" ikväll ;), men bara KANSKE!

<3

aj!

Publicerat: 2010-11-27 / 08:22:41 | Kategori: Allmänt

Tänk allt partyfolk som ligger i sängen nu och vaknar upp till en bakfylla...uuuuuuuuuush! Nej själv är man uppe med tuppen och pigg som aldrig förr ;)!! Kvart i 8 va jag ute på en powerwalk men den varade inte så länge...Tänkte att skoskavet inte skulle vara så illa idag men jag hade fel! Jag va nära på att fälla en tår där de sista metren/metrana (vad heter det?). SÅ ont gjorde det. Så det blev en kvarts pw sen hem igen. Sockarna vid hälen va helt fyllda med vätska och blod :S. Fan då!

Nu ligger jag här i soffan och väntar på att coffe ska vakna. Rastlös! Vi ligger ju på lite olika nivå vad gäller morgonpigghet ;). Coffeeeeeeeee, VAAAAAAAAAKKKKKKKKNNNNAAAAAAAA! Frukost time!

<3


Paaaarty!!!

Publicerat: 2010-11-26 / 22:18:16 | Kategori: Allmänt
Eller? Nja fredagskväll it is men ingen utgång här inte! Nej för imorgon ska jag följa med min kära broder som ska spela tennisturnering och sen fixa lite saker på stan. Sen är jag inget vidare festsugen heller. Känner mer för att vara hemma, mysa, kanske drar till med ett the hills marathon! WOW!
Sitter och kollar på nåt reseprogram och vill bara till värmen men sen kom jag att tänka på...det är ju sjukt mysigt att komma in från kylan, dricka en kopp te och bara bädda ner sig, inte sant? För hur jobbigt är det inte när man förväntar sig värme och det kommer sånna kalla vindar så man ångrar att man inte tog den där koftan ändå...aaaaaaaaa!

Jag är besatt av bloggar. BLOGGA MER SÅ JAG HAR MER ATT LÄSA!!!!! Abstinens typ!


Det är mysigt med vinter. Det ÄR det! Och jag är på strålande humör!

God natt mitt herrskap!

<3

dumma anna!

Publicerat: 2010-11-26 / 15:58:25 | Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från stan. Kollade läget lite, måste sett ut som en vilsen liten flicka där jag gick för hade ingen aning om vart jag skulle gå! Först när jag skulle ta bussen så sprang jag över gatan typ 5 gånger fram och tillbaka för jag visste inte vilken sida bussen skulle komma på. Vart jag skulle hoppa av va lätt att se men just det vart hoppar jag av när jag ska tillbaka? Kommer ju inte ihåg hur det såg ut...som tur var va det en som tryckte på stop och då såg jag att det va där jag skulle av med annars hade jag aldrig vetat ^^.

Gick med mina nya dr.martens och det va kanske inte det smartaste valet. Fick nordens värsta skoskav :(. Fan då! Nu blir det laga lite mat sen om jag får på mig ett par skor så ska jag in och hjälpa coffe på tennisen vid 5 sen träna själv kl.6. Zumba it is!

Ser kanske inte mkt ut för världen men AJAJAJAJAJAJ!!

<3


godmorgon!

Publicerat: 2010-11-26 / 11:12:12 | Kategori: Allmänt

Vilken underbar morgon! Jag är verkligen på strålande humör! Den där överraskande lönen som kommit in på kontot denna dag kan vara en liten bidragande effekt, kanske!! Grymt förvånad men riktigt behövligt och bra! Nu fattas det bara ett jobb här i norge så man kan tjäna lite mer cash! Ska in till stavanger idag och kolla lite jobbmöjligheter. Frågan är ju bara: Vad vill jag jobba med?
Värt att fundera lite över!

Bagare?


Bilmekaniker?

Eller kanske truckförare?

HMM...

<3


nu blev det kvällen

Publicerat: 2010-11-25 / 21:47:35 | Kategori: Allmänt
En kopp te, beck och bara slappa är kvällens planer. Inte ens fått packat upp min väska idag och känner jag mig själv rätt kommer det väl ta ett tag till. Det är inte det att jag skjuter upp medvetet, jag bara tar det lugnt helt enkelt. Och "Varför göra nåt idag som du istället kan göra imorgon"? ;). Stämmer inte det?


Verkligen jättemysig kopp!! Halva saken med att dricka te är ju en mysig kopp!

Sett grymma sidan på internet! Ni måste kolla! Tänk er lilla Elsa (min hund) med allt detta ;)!
http://www.chrystaldogsstuff.n.nu/



<3

?

Publicerat: 2010-11-25 / 17:01:11 | Kategori: Allmänt
Är det okej att göra såhär många inlägg om dagen? Har jag inget bättre för mig så varför inte!? Nyss käkat lite mat, omelett blev det, och spelat tennis med coffe. Gick faktiskt förvånansvärt bra! Snart börjar the hills och sen blir det tillbaka till centret för ännu mer träning. Det blir dans & styrka, men det roligaste, dom har zumba 3 ggr i veckan och hur mycket andra roliga pass som helst!! Bara för att jag ska jobba på centret lite så får jag träna på gymmet och passen så mycket jag vill :). Jag bara gillaré!

<3

om man får drömma...

Publicerat: 2010-11-25 / 14:22:03 | Kategori: Allmänt
så hade jag velat ha denna färgen på mitt hår. Jag vet, det är jättesvårt att få tillbaka håret till blont, man måste färga utväxten bla bla bla I KNOW men ändå. Hur galet jävla snyggt är det inte på en skala!? Sjukt ju! Ibland i livet får man ju ta lite risker tycker jag. Tänk när jag är 80 år och vithårig, ska jag då ångra att jag aldrig vågade testa att ha min drömfärg på håret? Värt att fundera över!

Hittade en ny blogg med denna tjejen, EXAKT den hårfärgen jag vill ha!!

http://mybrandnewobsession.blogg.se/index.html

Sen har jag ju min livs levande bästis Alexandra som har as fin färg på sitt hår!! Hon va ju mörkblond, typ (?), och vågade färga. SNYGGT!! <3



<3


dag 1!

Publicerat: 2010-11-25 / 11:17:56 | Kategori: Allmänt

Vaknade hyffsat tidigt idag, om man jämför med igår! Nyss duschat coh sitter här och kollar norskt barnprogram och väntar på att brodern ska vakna till liv. Just nu är det faktiskt en norsk katten Gustav på skärmen. Haha det låter helt fel ^^! Som jag och Helene sa, hur skulle man kunna ta en norrman seriöst? Det låter ju som dom sjuger och är glada hela tiden! Tänk er en arg norrman? Typ skratta inte, SKRATTA INTE!

Idag ska vi in till stan en sväng och sen blir det träna lite tennis vid 3. Måste ju lära min bror hur man spelar på riktigt! Visa hur det ska gå till!

Ha de!

Här får ni lite bilder från huset (:


Mitt sovrum

Vardagsrummet

Ännu mer vardagsrum

Köket

Och titta vem som är där ;)!

<3


stavanger!

Publicerat: 2010-11-24 / 23:37:59 | Kategori: Allmänt
Ja då va jag äntligen framme hos brodern min! Resan gick kanon bortset från en sak. Jag fick värsta "nu-kapar-nån-planet-snart"-känsla! As äckligt! Jag blev faktiskt rädd. Det satt personer runt om mig som såg ut som kapare, fick jag för mig och förberedde mig på hur jag skulle överleva. Haha jag vet jättedumt och jättefånigt men kunde inte hjälpas!

Nu är jag ju som sagt framme och välbehållen, planet landa som det skulle ;) och har bäddat till sängen. Har ett eget rum med världens största säng! Mys! Sen är huset hur mysigt som helst och träningscentret ligger typ 20m från dörren. Hur underbart är inte det!!! PERFEKT! och sen får jag inte glömma hur underbart snäll bror jag har som hämtar mig på flygplatsen, lagat mat och låter mig bo här! Bäst!



<3

Oslo!

Publicerat: 2010-11-24 / 14:00:15 | Kategori: Allmänt
Ja då ha jag anländit till oslo. Kom ifs igår men internet kånglade här så kunde inte gå in på datan. Helene mötte mig på busshållsplatsen i lilleström tror jag det heter här sen gick vi hem till henne. Jättemysigt boende verkligen! Vi satt uppe till 11 typ sen blev alla så trötta så vi gick och la oss. Vaknade idag kl 1! Ibland är det skönt att vara arbetslös och ledig ;).

Idag ska jag och Helene kolla in stan lite här sen vid 5 när Sofia slutar ska vi ta oss in til oslo och ikväll flyger jag vidare till brodern min! Känns så skönt att detta äntligen blev av och nu känns det verkligen på riktigt. Galet skön känsla! Jättekul att träffa Helene igen med, hade en del att ta igen om man säger så ;). För längesen vi sågs!

Bilder kommer imån när jag fått internet hos coffe :).

<3

Packa...

Publicerat: 2010-11-22 / 22:47:58 | Kategori: Allmänt

Packa tar ju forever! Jag orkar inte mer. Tar en paus (går och lägger mig) och fortsätter imorgon bitti. Jag är sån, kan inte jobba på kvällarna utan går hellre upp tidigare och fixar allt klart på morgnonen. Sån är jag! Knäppt, Jag vet!

<3


Rosa!

Publicerat: 2010-11-22 / 16:19:59 | Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från stan. Inget handlandes för min del, måste spara lite pengar nu till norge så man överlever i det där landet! Eller jo en sak handlande jag...jag har fått så himla torra läppar de senaste dagarna så tänkte köpa ett sånt försvarets lypsyl ni vet och hörde från papi att dom har ROSA så valet var självklart. Då var problemet bara, vart fan hittar jag det då? Inte på något av apoteken i stan så fick åka till sjukhusets apotek. Vad gör man inte för ett rosa försvarets istället för att köpa ett grönt ;)? Såå värt!! Sen är jag nu mer ägare av ett par svarta Dr.Martens kängor, såååååå snygga!! Sa jag att jag inte köpte nåt idag? Hmmm...

Nu snart blir det träning med hanna, step och core men först måste jag käka nåt, fööör hungrig är jag!

Titta va fin :)!


Snygga va :)!?

Just det, hur bra är inte Rihannas nya album "Loud" då? Älskar alla låtar!! Grymt!

<3


måndag!

Publicerat: 2010-11-22 / 12:17:12 | Kategori: Allmänt
Vaknade hyffsat tidigt idag, vid halv 11 sen har ja suttit och ätit frukost i 1 timma! Jag vet egentligen inte hur jag lyckas äta en smoothie och ett ägg på 1 timma, det är ganska bra gjort! Pappa kom precis hem och undra om jag inte är lite stressad över att jag inte har börjat packa inför norge, jag åker ju i morgon på morgonen. Jobba under press, det är så jag jobbar ;). Det blir bäst då eftersom man inte riktigt har tid att tänka efter så mycket då. Sen är jag ju lite av världens segaste människa med men det är en annan femma.

Idag blir det stan och fixa lite saker sen träning men hanna ikväll. Ah just det, packa också ;).


Jag är lite arg på min hund, hon ignorerar mig för tillfället. Jävla stil va Va VA!?

<3

söndag!

Publicerat: 2010-11-21 / 19:35:42 | Kategori: Allmänt
Vilken skön helg jag haft! I fredag va jag ensam hemma och bara tog det riktigt lugnt, skulle vara chaufför åt mamma och pappa och va så trött så det va bästa att stanna inne. Igår blev det först kungsmässan med mamma där jag köpte en klänning och lite smycken. Riktigt nöjd! Sen på kvällen blev det utgång med några av de gamla gymorna (;. Hade en riktigt kul kväll!! Idag har vi vart och hälsat på farmor och farfar, så en riktigt mysig söndag har jag haft! Överenergi till max har jag haft, alltså seriöst, jag har inte suttit still en sekund! Stackars föräldrar!

Vet ni vad? Biljetten till norge är precis bokad. På tisdag bär det av till Oslo för att hälsa på Helene som jag träffade i england, fööör längesen vi sågs! Sen på onsdag bär det av vidare till stavanger. Sen får vi se när jag kommer hem igen...

Just det, min kamera samarbetar! Enjoy!



<3

Friday!

Publicerat: 2010-11-19 / 19:44:09 | Kategori: Allmänt
Haft en sån där riktigt skön dag, bara slappat och inte gjort nånting. Eller jo jag har vart och jobbat 1 timma men va hemma igen vid 12 sen så har jag bara tittat film och sovit lite. Hur skönt som helst! Sånna dagar måste man ha!

Gick en promenad med alex innan och nu har jag precis ätit kvällsmat. Lax blev det :). Mamma och pappa är på vinprovning ikväll så jag ska agera chaufför. Så mysigt att sitta inne och se hur snön faller ner utanför. Då får jag julkänsla! Min kamera strejkar fortfarande med att föra över bilder från helgen så har tyvärr inga att bjuda på och inga från veckan heller. Får väl hoppas på bättre lycka på söndag (:



<3

natti

Publicerat: 2010-11-17 / 22:52:08 | Kategori: Allmänt

Nyss vart och tränat med hanna, haha vilket jädra träningspass va! Måste vi ALLTID fula oss på nåt sätt? Men kul hade vi iaf! JÄDRAS kul :D! Känns så skönt att verkligen kommit igång med träningen igen. Är verkligen inte lätt att hålla igång det när man är utomlands och jag säger bara england, herregud!

Kollat lite av matchen Sverige-Tyskland med och jäklar, nr.14, Mario Goetze, i tyskland, den 18 åringen, vilket ögongodis! Mumma! Och sen har vi då herr Berg! Alltså det är något med fotbollsspelare! Något mycket bra!

Hur söt är inte han?

<3


onsdag

Publicerat: 2010-11-17 / 17:36:17 | Kategori: Allmänt

Vilken otippad dag jag varit med om idag! Vaknade kvart i 8 av att telefonen ringde så hörde jag att det var mamma som pratade om jobb och att de behövde en vikarie. Så sa hon att hon skulle fråga mig men jag hade redan hört allt och hallå, man tackar väl inte nej till lite jobb när man ändå är vaken?!...så jag kastade på mig kläder och var på dagiset klockan 8. Har alltså jobbat som dagisfröken hela dagen! Jättekul va det!!

Nu ligger jag i soffan och kollar the hills. Galet vad jag missat mycket som hänt i programmet när jag vart borta! Icke bra! Snart blir det lite käk med, mega hungrig och sen blir det träning. What a day!

Bjuder på en bild från Kreta. Vem vill inte ha detta nuuuuu!!!??

<3


tisdag

Publicerat: 2010-11-16 / 13:23:02 | Kategori: Allmänt

Heej allihopa!
Idag är verkligen en sån dag där jag bara känner för att vara hemma och slappa, kolla film och bara vara och vet ni vad, det är precis det jag ska göra!

Redan vart på stan för att beställa linser, lämnat tillbaka en tröja (jag vet, hopplöst fall) och fixat lite andra saker. Kan eventuellt bli lite träning ikväll men så förkyld jag är så borde jag nog ta det lite lugnt. Hoppas ni får en bra dag allihopa!



<3


tjo!

Publicerat: 2010-11-15 / 17:02:23 | Kategori: Allmänt
Ja det var ju några dagar sen jag skrev här. Känns fortfarande som att det var igår jag kom hem men snart vart hemma 1 vecka redan ju. I fredags och lördags blev det göteborg, fick köpt en jacka, 2 koftor, 1 par jeans och lite annat. Behövligt! I lördags blev det partaj, först hos en som heter linda sen vidare till oscars. Hade en riktigt kul kväll!

Igår va jag en aning trött hela dagen så spenderade den i soffan. Vid 10 kände jag att ögonlocken började svika mig så jag gick upp och la mig. När vaknade jag idag då? Kvart över 1! Där snackar vi om sovmorgon och utvilad! Någon var lite trött kanske? Så klockan 2 blev det frukost och sen skulle jag till stan för en fika men det blev ändrade planer så vi tar det en annan dag. Ikväll blir det träning, core står på schemat!

Nu kom precis mamma hem, bad henne köpa valnötter sånna i lösvikt som man kan ha i yoghurt (as gott och nyttigt) men vet ni vad det kosta? Det kosta 140kr/kg!! Fattar ni hur mycket det är!! Hon visade mig påsen hon köpte, 50 spänn!! Hur sjukt är inte det. Det är inte guld vi snackar om, VALNÖTTER! HAha tack mamma ändå ;D

<3


11/10

Publicerat: 2010-11-11 / 22:57:55 | Kategori: Allmänt
Jag har verkligen haft en toppendag! Gick upp vid halv 10 kanske och åt sjuka goda frukosten sen tog jag mig först en promme med vovven sen en promenix ner till stan där jag träffade marina och stephanie en stund. Tog en fika på espresso och nu var det det där med nötiga smaken...huh? Håller ju med hanna och fiona om "VA?!". Sen blev det kolla runt lite på stan, köpte en mössa och vantar (mycket behövligt!) sen ännu mer promenad till mamma för att hämta bilen.

Vid 5 stod jag vid stationen och skulle möta min kära vän hanna som kom med bussen och fick inte bara träffa en underbar människa utan helt plötsligt dyker kära alexandra upp bakom bussen! Hur glad blev jag inte av att se mina bästisar igen!? Ja jag erkänner, det kom en tår ;). Det blev middag på mignon och sen bodypump med hanna och zandra. En fullspäckad dag och det ser inte ut som att det blir mycket lugnare till helgen. Gillas starkt!



<3

HEMMA!

Publicerat: 2010-11-11 / 10:45:08 | Kategori: Allmänt
Ja då var man i kalla sverige igen. Blandade känslor...! Skönt att vara hemma och träffa alla igen, familj och vänner :) men asså livet på kreta, det var underbart! Speciellt de sista dagarna! Ingen stress, massa solning vid poolen, tömma öltappen, rundpingis och god mat! Det va underbart och jag kommer sakna varenda sekund.

Igår när jag klev ur planet på landvetter kom det rök ur munnen på mig, SÅ kallt var det! Jag trodde jag skulle frysa till is typ. Jag menar jag har haft konstant runt 30 grader i 7 veckor och en omställning från det till minusgrader är ganska stor som ni förstår ^^!

Men då, trots att jag redan saknar kreta, så är det skönt att vara hemma igen! Pratade med hanna igår på telefonen, det kändes så konstigt men bra!! Inte hört hennes röst på 7 veckor!!! Är inte det helt sjukt?!

Aja nu ska jag fortsätta med min svenska mastodontfrukost, sedan en tripp till gymmet kanske, träffa marina en sväng, sen träffa hanna, bodypump med hanna...det låter som jag är hemma igen? Yeees I´m back!



<3

the final countdown!

Publicerat: 2010-11-09 / 11:52:50 | Kategori: Allmänt

Sitter just nu på frasses och har käkat frukost. Massa gott blev det! Idag är det min sista dag här på Kreta för imån klockan 8 går bilen från Almirida mot chania flygplats. Känns sorgligt! Idag blir det packa massa och fort för i eftermiddag ska vi in till chania för lite shopping. Inte köpt en enda sak här än och vi får väl se om jag hittar nåt fint idag.

Nu är det ju snö hemma med...ganska stor omställning att åka från 25 grader och sol till att komma hem till kallt och snö!! Ska ändå bli skönt att komma hem för nu känns det verkligen att det är slut här nere. Allt håller på att stänga och det är inte så mycket folk kvar. Vet ni att på vintern bor här 25 människor! Hahah stor by det här ;)



Efter sista gästerna var lämnade blev det firande på flygplatsen!



Vi ses snart!

<3


soooola!

Publicerat: 2010-11-08 / 13:46:00 | Kategori: Allmänt
Yes då va vi klara med städningen av hotellet då. Va klara redan vid 11 i morse kanske så nu är det poolhäng, massa rundpingis och SOLNING som gäller! Shit va vi har det bra just nu ;)! Det är typ 26 grader och strålande sol! Jag klagar då inte!

Igår skulle det bara bli en öl efter jobbet på seroccos men 1 öl ledde till så mycket mer! Så i morse kändes det lite som nån hade spelat rundpingis med mitt huvud istället haha nej så illa va det inte men om man säger såhär "det snurrar i min skalle"! Men det har ordnat upp sig nu och skönt är väl det!!

Förstår att ni vill ha lite bildupdates med men sitter alltid vid datan på hotellet och då har jag ju inte mina bilder :/. Men på flygplatsen på onsdag har jag en hel del tid att fördröja så då kan man ju sysselsätta sig med det. Bra va!

Måste även säga grattis till Alexandra och Maria som fyller år idag! Grattis, grattis grattis!!! <3

<3

städning!

Publicerat: 2010-11-06 / 15:31:38 | Kategori: Allmänt
Shit vilken kväll det blev igår! Sprutades hej vilt med champagne på flygplatsen och självklart en hel del konsumering av drycken! När vi kom tillbaka till hotellet blev det party på hög nivå! Massa drinkar, massa dans och jävligt roligt! Så såg kvällen ut och jag har ärligt talat ingen aning om när jag kom hem men sent blev det! Jag lärde mig även en viktig läxa igår:
Ställ dig aldrig upp samtidigt som du sätter armarna i luften och sjunger "pour some sugar on me"! Det gjorde jag och vips som det är får jag två rör socker uthällt över huvudet! Fortfarande när jag bböjer mig fram rinner det ner socker från huvudet! En dusch skulle ju inte skada kanske! Lite kul ändå ;P! Typiskt att det händer mig, verkligen typiskt faktiskt!

Nu är det 3 dagar tills jag kommer hem och vi städar och inventerar för fullt här på hotellet. Jag är nästan klar med min del och de andra börjar bli klara med så det ser ut som att det blir lite ledighet de sista dagarna här nu :) SOL, JA tack! Ska verkligen njuta av den sista tiden här nu! Snart är det tillbaka till Sverige och kylan! Brrrrrr!

OCH har jag bilder från gårdagen? JAJAMENSAN! Helt klockrena bilder verkligen haha, men det får ni se senare ;)

<3

Slut!

Publicerat: 2010-11-04 / 18:02:09 | Kategori: Allmänt
Nu har jag haft min allra sista tennislektion här för säsongen! Känns helt fel faktiskt om jag ska vara ärlig. Imorgon åker alla gästerna hem och då blir det galet tomt här på hotellet. Idag har det vart tennistävling och det var 18 stycken med, 6 vuxna och 12 barn! Det blev lite kaos men fick hjälp av en pappa som startade lite bollar och så, tur det! Men kul vare! Sen har det vart lektioner hela dagen och 1,5 timmes siesta på det!

Vi fick tårta på jobbet ikväll, helt i choklad med mousse och både vit och brun choklad. Alltså finner inga ord! Herre vad gott och snart är det sista musicquiz här på hotellet och då ska alla i personalen (så många som möjligt) dansa zorba som är en grekisk dans. HAHAH tänk er mig dansa runt där! Jag vet, as kul!

Igår va det lite avsked för två som åkte hem idag så då va vi ute en sväng. Blev en drink i martiniglas, sa till bartendern att jag inte bryr mig om vad det är för drink han gör, bara det är i ett martiniglas. Alltså jag med glas...han envisades med att man inte kunde dricka vad som helst i ett sånt glas men hallå, säger du det till en tjej som dricker cola ur snapsglas, mjölk ur vinglas och vatten ur champagneglas? "Don´t you know who I am?"

OCH blir det galet imån, ähhh JAAA, champagnesprutande/ drickande på flygplatsen. Busigt!

Arrividerchi!



P.S
Jag fick min drink i mitt glas med rosa sugrör, ett rosa paraply och rosa björnar på sidan. Där snackar vi!
D.S

<3

Jobb!

Publicerat: 2010-11-03 / 14:43:47 | Kategori: Allmänt
Sitter just nu i repan och ska börja jobba igen om 15 min. Haft tennis 6 timmar redan idag och ni ska se mitt ansikte! Haha SHIT va brun jag har blivit! Fräken invasion är det med kan jag lova fast dom syns typ inte nu för hela ansiktet är täckt! ;). Försöker spela i linne så mycket som möjligt med för att inte få den otroligt snygga t-shirt brännan men det är svårt att undvika...vita fötter, vit på övre låren och bränna efter linne/ t-shirt, DET kallar jag en äkta tennisspelar bränna- CHECK!

Riktigt mycket tennis har det vart denna veckan och imån är det sista dagen med tennis sen är det transfer som gäller på fredag och sen blir det städning för hela slanten. Ush och fy för att komma hem till kyla och att bli vit :(! Nej nu ska jag ner och köra lite psykning (jämföra bränna ;) ) på dom i servisen, det roar kan jag lova och jag måste ju fördriva min lediga tid väl, sen är det jobb 1 timma igen.

See yaaaa!

<3

Tjululu!

Publicerat: 2010-11-01 / 19:22:47 | Kategori: Allmänt
Hallå där!
Shit här har jag inte tid att sitta så mycket längre! Kommer lixom i sista prioritet just nu! Brännan är lixom högsta prioritet!! Nej men denna veckan har jag stört mycket tennis och jag blev igår av med min sista lediga dag så denna veckan är det fullt ös medvetslös!! Jobbar hela dagarna typ och idag har jag inte vart inomhus en sekund men skönt är det för vädret är helt kanon!

Nu sitter jag ner på en bar/ restaurang med en cola och bara slappar! Ska hem om en stund och då blir det väl en film som det blivit ganska ofta de senast dagarna. Är nämligen ensamboende nu. Daniela som jag bodde med innan, hennes syster har kommit hit nu så hon bor hos henne på hotellet. Saknar min roomie men jag överlever ;)!

Om en vecka åker jag hem men känner mig inte riktigt redo för hemgång! Vill sola, bada, chilla, hänga på atlantis, ha grillkvällar på squidbay, filmkvällar, allt! Men men finns väl ett slut på allt helt enkelt men jag tänker utnyttja varenda sekund som är kvar!!! Och sista veckan...känner på mig att den kommer bli HELT okej ;)!

Massa bilder att visa er men det funkar inte att ladda upp :/ snart förhoppningsvis!

<3






RSS 2.0