Söndag

Publicerat: 2009-03-15 / 14:09:22 | Kategori: Allmänt
Igår va det fest hos erika =) mycket lyckat! :D Hade verkligen jättekul speciellt i början men sen åkte alla helt plötsligt eller aa alla tjejer, så tillslut va det bara jag och erika och typ 15 killar kvar ^^ Ingen aning vart alla tog vägen ;P

Kvällen började med välkomst drink och presentöppnande =) Sedan blev det mat. Pastasallad och kyckling spett serverades. Gott va det! Sen blev det snack och dans hela kvällen! 

Tack erika för igår! <3

Kom precis hem från gymmet. Skönt att träna på söndagar för då är det inte så mycket folk på gymmet. Körde kondition idag men får paniken att jag inte kan springa på bandet! Kan jag inte bara bli bra i ryggen nu så jag kan träna som vanligt igen...

Nu blir det käk och sen getterön med mamma, pappa och elsa =)

HELG!

Publicerat: 2009-03-13 / 15:38:46 | Kategori: Allmänt

Äntligen helg =)! Har längtat så mycket till denna helgen. Hittat klänning till imorgon också, skönt! Nu slipper jag oroa mig för det också. Hade verkligen ingenting att ha på på tills imorgon. Använt alla festkläder jag har redan så behöver verkligen köpa in lite nytt. Speciellt innan Cypern! Inte långt kvar nu heller :D typ 2,5 månader! :O Sjukt jävla kul  ska det bli!

Nu blir det till gymmet och träna lite. Måste tänkta på lite andra saker än det jag nyss fick veta. jävla skit! :P Jag som hade planerna klara men men får väl utagressionera mig på gymmet eller imån eller nåt! Fan fan fan ^^!

Hej så länge!




Tjoho!

Publicerat: 2009-03-12 / 19:47:31 | Kategori: Allmänt

Kom precis hem från gymmet. Sjukt skönt va det att träna idag och gick faktiskt riktigt bra (:. Körde kondition och sen rumpa och mage. Jobbigt! Känns ändå som jag kommit igång ganska bra med konditionen och så nu när jag kan träna lite hårdare igen efter skadan. Vågar fortfarande inte ta i till 100% men känns verkligen att det blir bättre och bättre. Hoppas jag kan börja spela lite tennis snart igen och springa lite. Vore skönt nu efter att ha varit skadad sen i augusti.

Riktigt skön dag idag. hade idrott 9-10 då vi körde volleyboll. Haha började med riktiga regler och allt men det slutade inte så seriöst direkt ;D Ingen tog det på allvar direkt men det va sjukt kul :D. fick till några smashar, tyvärr råkade jag nog träffa carolina 2 gånger men inte meningen så förlåt (a) :D. sen blev det stan en sväng för att köpa erikas 18 års present ;) men blev ingen klänning till festen dock :/ aja får väl kolla det imån eller något. MÅSTE verkligen hitta någon fin att ha.
Efter stan blev det historia en timma, slappt! sen hem och chilla lite och försöka skriva texten till en spanska låt men hör inte vad dom säger typ ^^ as svårt.
Ikväll blir det slappa och kolla tv typ.

Nu längtar jag till helgen. TAGGAD!!!!

puss.


Ojoj...

Publicerat: 2009-03-11 / 21:12:03 | Kategori: Allmänt
Anna Wannberg skaffat blogg? haha inte riktigt vad jag räknat med men får väl testa det med ;D.
Skrev mitt första inlägg precis och skulle precis publicera det när det blev lite fel eller ah jag råka nog trycka på fel knapp (a) fan. Aja orkar inte skriva om hela det utan får skriva mer nån annan dag ;D

Softat stor del av dan. Decka i soffan med världens sötaste lilla elsa när jag kom hem vid 12. Galet trött man kan va efter bara 2 lektioner i skolan. Sen blev det gymmet en stund och sen stan med erika =) Köpte bara en hårinpackning men imån blir det nog inköp av en outfit till helgen. Ska på 18 års fest till erika :D. Taggad som satan :D!!!

Nu ska jag kolla klart ishockeyn frölunda-luleå (frölunda leder för tillfället med 4-1 GÖTT!) sen blir det sova. Utmattad!

Sov gott
Ciao


Oemotståndlig! <3

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2009-03-11 / 20:49:01 | Kategori: Allmänt



RSS 2.0