men snälla!

Publicerat: 2010-06-19 / 17:22:05 | Kategori: Allmänt
Okej läste precis kissies inlägg om bröllopet! Seriöst, lilla Alexandra...Hon skriver såhär;

"Pappa satt igång bröllopet ändå såklart och då såg jag vilken hemsk klänning prinsessan har på sig?! Tänker dom ta så mycket av våra skattepengar till bröllopet kunde dom väll passa på att ta några extra tusenlappar till klänningen..

Varför försöker folk intala sig själva om att dom är glada för kronprinsessans skull..? Vi betalar för deras bröllop och det som sker är att
Stockholm är helt kaos!! Fick höra att en ambulans med en svår skadad person innuti blev försenad pga bröllopet?! Hör ni själva hur löjligt det här är.

Tycker folk är korkade som vill ha kvar monarkin eftersom vi förlorar pengar på det. Pengar som går på deras slott och deras bröllop. Det kallar trångsynta folk för traditioner..? Varför skulle man vilja ha såna dumma traditioner..? Och varför är man korkad nog och vill att hela Stokcholm ska ta en pause bara pga något ni kallar tradition?"

Bröllpet kostar pengar ja...men fatta hur mycket det drar in! Det omsätter ju mycket mer än vad det kostar så sverige förlorar ju inte på det eller vad man ska säga! Och klänningen...tror du alla tycker det är snyggt som du klär dig? Nej sorry, det funkar inte så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0