forts roadtrip!

Publicerat: 2010-10-27 / 16:30:09 | Kategori: Allmänt

Okej bered er på ett långt inlägg men ni får stå ut helt enkelt, måste ju få berätta lite ;)!

Glömde ju nästan av att berätta om den sjuka dagen och roadtripen jag och jenny hade! Dagen började i katastrof! Vi skulle ta bilen och åka och rida kvart i 7 men då var det nada bensin i bilen och hon som hade stallet hade ingen bensin heller och kunde bara ta 2 personer i bilen och vi var 3 så hon kunde inte hämta oss och alla bensinmackar var stängda så det slutade med att vaktmästaren kom och hämtade oss och körde oss till stallet. På vägen skulle vi ta ut pengar men då funkar inte en enda bankomat, självklart. Så där fick vi lite panik också men vi löste det tillslut ändå som tur var. Sedan blev det en härlig ridtur på stranden i underbart väder!

Efter detta åkte vi tillbaka till hit och jag och Jenny gjorde oss iordning för att dra på roadtrip på vår lediga dag. Vi började att tanka 10 euro sedan tankade vi 10 euro till efter att ha kört några mil för vi tänkte det var bäst så. Vi skulle till en jättefin strand på sydsidan så vi hade en lång väg att köra. Vi fortsatte att köra och bensinen försvinner för varje sekund. Så kommer vi till en skylt där det står Elafonisis (stranden) 3 mil. Jaha tänkte vi...vi har inga pengar, närmaste bankomat är 3 mil åt andra hållet vilket betyder att fortsätter vi till standen och sen ska tillbaka har vi 9 mil till en bensinmack och bankomat och vi har inga kontanter. Hur gör vi? Äh vi forsätter!

Bensinkoll nr 1:


Vi fortsatte och körde med "kopplingsmetoden", ner med kopplingen och rulla i alla nerförsbackar! Väl framme vid stranden tänkte vi oj detta gick ju jävligt bra! Vi kunde ju rulla hela vägen nästan, hur bra som helst kollar på mätaren:

6 mil till en bankomat och bensinmack hade vi nu.

men om det nu rullade på så bra på vägen dit betyder det att....det är ju för fan uppför nästan hela vägen tillbaka!! Vafan! Aja nu tänker vi inte så mycket på det sa vi och solade och chillade på stnaden ett tag innan det började blåsa för mycket så då bestämde vi oss för att åka tillbaka! Alltså vi skrattade och var så nervösa så jag kan inte ens beskriva det ^^! Vad skulle vi göra lixom!? Med fyra mil kvar och bensinen farligt lite kvar stannade vi till mitt ute i ingenstans vid en bensinmack, skrapade ihop alla mynt vi hade, YES 2 euro och 30 cent! Det tankar vi för!

Jag kan inte beskriva känslan haha det va lixom bara att hoppas på det bästa och skratta åt situationen! Och vet ni vad? Vi kom fram till staden med bensinmack och bankomat!

Grattis till oss!
Bensinmätarkoll vid tankning:

Jaa vad ska man säga? Jag vet man kan köra en bit när lampan är tänd men här är man mitt ute i ingenstans, byar där det finns typ 2 hus, vägar som man inte tror är vägar, risken att köra fel är mycket stor, gubbar vid fik som inte fattar engelska, det är ju inte som hemma där man kan ringa efter bärgninghjälp i värsta fall, nej här är det hårda bud som gäller ^^! hahah men fan vilket äventyr!

Vi lovade varandra att dra till chania på vägen hem och käka mat om vi lyckades komma tillbaka! Så middag blev det vid hamnen i solnedgången! Alltså vilken underbar dag jag hade! Sjukt jäkla kul!

Så nu fick ni ta del av vårt lilla äventyr ;)!
Här kommer lite mer bilder :)




Igår blev det även då en tripp till Chania för mys på kvällen :). "Okej vi tar en grupp bild!" Vad händer? Jo vi gör oss redo så kommer dani springandes och ska ställa sig jämte carro. Så hör man en smäll...då har Dani sprungit rakt in i bildörren som stod öppen xD! Hahahaha så jävla kul!


Och...ofta dom har starbucks här? Sverige hallå??


<3


Kommentarer
Tricia <3 | 2010-10-27 / 17:11:46 | http://wearebeautiful.blogg.se/

hej! nu har jag en frågestund på min blogg!



Kolla in bloggen och läs lite mer! :)

Mikael Wannberg | 2010-10-28 / 13:05:38 |

haha. That's my girl!

Pellekaroline | 2011-06-14 / 12:45:54 | http://pellekaroline.blogsmile.com

I like your website. Its web design is very cool and looks a Web Design Expert work. Regards,


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0