2012-01-12
Då har man provat på att göra lchf knäckebröd! Letade runt lite på olika sidor innan jag hittade detta receptet och såhär blev dom. Nu är det bara torkning i ugnen sen är de färdiga att äta. Tjuvsmakade lite och dom blev faktiskt riktigt goda! Tänkte ge mig på att baka bröd också men får se om det blir ikväll. Här är receptet: 4 dl sesamfrö (50/50 skalade och oskalade) 2 msk Fiberhusk 1 tsk bakpulver 2 dl riven ost 2 ägg 1 msk kokosfett (el smör) ½ tsk salt Blanda alla torra ingredienser med osten. Blanda ner äggen och kokosfettet (jag använde smör) - gärna med en stavmixer så osten blir riktigt finfördelad. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och grädda i 225 grader ca 10-15 minuter. Tag ut plåten och skär brödet i lagom stora bitar. Lägg tillbaka brödbitarna så glest du kan på plåten och låt torka i ugnen på 75-100 grader tills det är riktigt torrt. Lycka till! <3